Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε παιδια ποσο καιρο κανει να σε αποδεχτουν στο pbe???

Επισης, khazix ή diana για mid?

Δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν στον PBE με το νεο συστημα , αλλα ακομα κ αν σε παρουν 1 φορα , αφου τελειωσεις με ενα round of testing σε γυρνανε παλι στο pool των applicants

Neither , both garbage για mid

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει μερικα θεματα

Ειναι hard ap engager , πρεπει να μπεις στο fight all in και να σε ακολουθησει και η ομαδα σου . Στο Solo Queue no thx δεν θα παρω

Also , χανεις το Q , χανεις το διπλο jump και για 5-6 sec δεν εχεις τι να κανεις εκτος απο AA

No escapes pre 6

Γενικα πολυ mediocre  , αν και τωρα με τα nerfs στους assassins μπορει να αλλαξει το meta

Kha δεν μ'αρεσει mid . Τον προτιμω top η ακομα και jungle

στον alex ich μια χαρα του ειναι ο kha zix στο mid και η diana γτ ειναι για τα σκουπιδια?

Βασικα εμενα μου αρεσουν και οι 2 απλα δεν θεωρω οτι αξιζουν τα 6300 να δωσει καποιος οταν υπαρχουν και αλλες επιλογες για mid(ειδικα για Bronze 1 που ειναι ο ενδιαφερομενος)

bronze 1

60 points ήμουν κολλημένος 3 μέρες στο silver 2, ε σήμερα πήγα στους 0 άντε και του χρόνου τώρα, παραπάνω δεν μπορώ να το πάω με τίποτα, carry τέτοια ζώα δεν μπορώ να τα κάνω.

Απο bronze 4 silver 2. Its ok.

Μην απελπιζεσαι φιλε μου στανταρ μπορεις και παραπανω.απο την στιγμη που πηγες απο bronze 4-s2 το να πας silver 1 ειναι πιο ευκολο.Προσεχε τις ωρες που παιζεις.1-4 το βραδυ μονο !

Καλα, αυτο με τις ωρες το πιστευα κι εγω καποτε, αλλα δεν... Ναι οκ, πιο πιθανο σε απογευματινες ωρες ή Σ/Κ να εχεις 12χρονα στο team, αλλα ακομα πιο πιθανο ειναι να εχουν οι αντιπαλοι σου (οπως ειπα λιγες σελιδες πριν, απο το pool των 10 παιχτων, 5 πανε στην αντιπαλη ομαδα και 4 στη δικη σου, αρα ειναι πιο πιθανο να τυχουν τρολλ/12χρονα/feeders/afkers κλπ στους ΑΛΛΟΥΣ). Οπως επισης το "παιζε 1 με 4" επειδη και καλα τυχαινεις με πιο καλους παικτες δεν ισχυει μονο για την μια ομαδα. Ισχυει και για τους αντιπαλους. Αρα εκτος απο θεωρητικα "καλους συμπαικτες" θα εχεις και "καλους αντιπαλους", και αν πεσεις σε πολυ καλους αντιπαλους παλι θα φταινε οι δικοι σου που τους "feedaran". Aυτος που εχει skill για παραπανω απτο div που ειναι θα ανεβει οτι ωρα και να παιζει.

• Like 4

Δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν στον PBE με το νεο συστημα , αλλα ακομα κ αν σε παρουν 1 φορα , αφου τελειωσεις με ενα round of testing σε γυρνανε παλι στο pool των applicants

Neither , both garbage για mid

Δεν ξερω για kha αλλα οχι και σκουπιδι diana.Ο ορισμος του burst.Με λιγο καλο φαρμ και 1-2 kills το αντιπαλο adc το κανεις one shot(Με η χωρις dfg).Αυτο συνεπαγεται να πετυχενεις το q.Ειδικα και σε bronze elo θα κανει παππαδες

Καλα, αυτο με τις ωρες το πιστευα κι εγω καποτε, αλλα δεν... Ναι οκ, πιο πιθανο σε απογευματινες ωρες ή Σ/Κ να εχεις 12χρονα στο team, αλλα ακομα πιο πιθανο ειναι να εχουν οι αντιπαλοι σου (οπως ειπα λιγες σελιδες πριν, απο το pool των 10 παιχτων, 5 πανε στην αντιπαλη ομαδα και 4 στη δικη σου, αρα ειναι πιο πιθανο να τυχουν τρολλ/12χρονα/feeders/afkers κλπ στους ΑΛΛΟΥΣ). Οπως επισης το "παιζε 1 με 4" επειδη και καλα τυχαινεις με πιο καλους παικτες δεν ισχυει μονο για την μια ομαδα. Ισχυει και για τους αντιπαλους. Αρα εκτος απο θεωρητικα "καλους συμπαικτες" θα εχεις και "καλους αντιπαλους".

Μα οντως παιζεις με καλυτερους συμπαικτες αλλα και αντιπαλους.Μετα απο 1300~ παιχνιδια νομιζω οτι εχω διαπιστωσει ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες.

Το μεσημερι ειναι πιο πιθανο να βρεις τον πιτσιρικα που σου λεει:kurwa reported i called top παρα το βραδυ.

To επιπεδος συννενοησης και παιχνιδιου ειναι ανωτερο.Δεν ρισκαρεις τοσο πολυ να παιξεις με μικρους.Get my point?

Μα οντως παιζεις με καλυτερους συμπαικτες αλλα και αντιπαλους.Μετα απο 1300~ παιχνιδια νομιζω οτι εχω διαπιστωσει ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες.

Το μεσημερι ειναι πιο πιθανο να βρεις τον πιτσιρικα που σου λεει:kurwa reported i called top παρα το βραδυ.

To επιπεδος συννενοησης και παιχνιδιου ειναι ανωτερο.Δεν ρισκαρεις τοσο πολυ να παιξεις με μικρους.Get my point?

Και ξαναλεω. Αυτοι οι "κακοι" παικτες που σου χαλανε το παιχνιδι, ειναι πιο πιθανο να τυχουν στην αντιπαλη ομαδα, παρα στη δικη σου. Στα 1300 παιχνιδια δηλαδη, ειναι στατιστικα βεβαιο -οποιες ωρες και να επαιζες- οτι οι αντιπαλοι σου ειχαν παραπανω 12χρονους / kurwa/ trolls/afkers αποτι οι δικες σου ομαδες και οτι κερδισες παραπανω παιχνιδια απ'οσα εχασες εξαιτιας ενος troll. Αρα το προβλημα δεν ειναι αυτοι. ΕΙΝΑΙ προβλημα για το game γενικα, δεν ειναι ομως το προβλημα για το οποιο κολλησες (και κολλησα κι εγω) σε ενα div. Εξαλλου, δυσκολευομαι να πιστεψω για εναν παιχτη που ηταν bronze4 και πηγε silver2 οτι οι bronze4 συμπαικτες ηταν πιο carriable απο τους silver. Σιγουρα ειναι καλυτεροι παιχτες οι silver, αρα σιγουρα ειναι και πιο carriable απο τους bronze4, αρα καπου αλλου σκαλωνει η φαση.

Tωρα αν δεν μιλαμε για θεμα "promotion", αλλα μιλαμε για θεμα "καλυτερων ποιοτικα παιχνιδιων, ανεξαρτητως αποτελεσματος", οκ συμφωνω, συνηθως καποιες ωρες γινονται πιο καλα παιχνιδια, αλλα αυτο δεν εχει αντικτυπο στο αν θα ειναι carriable ή uncarriable, για τους λογους που εξηγησα παραπανω.

η Elise μετράει ακόμα για jungle?

Nαι γιατι οχι,μαλιστα ειναι απο τα λιγα ap που βρισκω viable στη ζουγκλα. Αλλα σε εξορκιζω :P μην την πας full ap οπως βλεπω και μου σηκωνονται οι τριχες. Tanky με λιγο ap-penetration και κανε damage με τα % magic damage skill της .

• Like 1

"Είμαι smurf, αν δείτε ότι χάνετε τις λωρίδες απλά μην ταϊσετε".

http://www.lolking.net/summoner/eune/25115852

Lane 0-5-2 (εγώ Taric support 1 - 1 - 5), τελικό 3 - 11 - 15

Μαντέψτε ποιός έφταιγε!

χαχαχα εγω που επεσα bronze 4 εξαιτιας ενος master yi 1/25?  :lol: πλεον δε δαιμονιζομαι καν...εχει ο θεος bronze 2-3 μπορω να ξανανεβω

btw λεω να παρω τον darius σημερα που τον εχει sale. μέχρι τις 12 το βράδυ καραταει το sale?

+ ειχα παρει τη janna. εξαφανιστηκε πριν απο καμια βδομαδα απο τα owned και το ip εκανε φτερα προφανως. εστειλα στο support μπας και την παρω πισω ή το ip. θα βγαλω ακρη? ουτε στα purchased δε φαινεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...