MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Eχει καποιος αλλος θεμα με το update ? Μου κολαει στο 33% στη διαδρομη lol_game_client/releases/0.0.0.184/releasemanifest ενω κανει Scanning Files-Calcualting differences Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ενα απο τα περιπου 30 bugs με το new patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πισυτεω παντως οτι τα changes ηταν οκ.Για τον fizz εκαναν αυτο που ηθελα.Να χαμηλωσουν την W ωστε οσοι δεν τον ξερουν να μην μμπορουν να κανουν τιποτα.Δεν γιεντε να βλεπω ατομα που χανουν την E και την Ulty και να κανουν 20 κιλλ απλα επειδη η w ειναι op. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πισυτεω παντως οτι τα changes ηταν οκ.Για τον fizz εκαναν αυτο που ηθελα.Να χαμηλωσουν την W ωστε οσοι δεν τον ξερουν να μην μμπορουν να κανουν τιποτα.Δεν γιεντε να βλεπω ατομα που χανουν την E και την Ulty και να κανουν 20 κιλλ απλα επειδη η w ειναι op. Eσυ δεν ελεγες οτι ηταν balanced o Fizz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 @ Tobajara Οταν εχει ερθει η Eve σε range για να την βρεις με Q την βλεπεις ηδη κ θα ειναι too late Grats bele Χαχα, σωστός Μπράβο bele, και στα δικά μας οι ανύπαντροι, που δεν το βλέπω αλλά λέμε. Να μας λες τι καιρό κάνει εκεί ψηλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Eσυ δεν ελεγες οτι ηταν balanced o Fizz? balanced ειναι,μιλαω παντα για νορμαλ games.Γιατι καποιος που δεν ξερει την Ε και την R του δεν παιρνει 20 κιλλ στα ρανκ.Το μονο νερφ που ηθελε ηταν εκει και το εκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Jungle αλλαγες Και μερικες αλλαγες σε items που δεν αναγραφονται στο αρχικο reddit post Wriggle's Lantern Now the item for farming junglers, grants very bad combat stats but gives a very big increase in gold from jungle monsters Spirit of the Ancient Golem Now intended for support junglers who will move with the team more than farm the jungle. Allows you to 'bank' the gold bonus for a little bit of time which you can cash in by killing jungle monsters. Spirit of the Spectral Wraith Now intended to help mage junglers who are hurt by not having blue buff and needing to spend too much resources to clear jungle mid-late game. Will give Health and Mana back equal to a % of spell damage you deal to monsters. (Vlad and co. will still have their selfish spellvamp item - it just won't be Spirit Wraith) Το νεο camp θα ειναι ενα κοκκινο wraith Το smite εχει λιγοτερο early game damage πλεον και το CD μειωνεται στο μισο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαινω γιατι ενισχυουν τοσο πολυ τη ζουγκλα. Μου φαινεται οτι εχουν buffαρει πολυ το gold της ζουγκλας..ενα rework στα items θα ηταν αρκετο μαλλον. Δεν βλεπω πως το καινουργιο camp θα ισσοροπησει τα πραγματα, αντιθετα μου φαινεται οτι πλεον θα ντυνονται γρηγορα τερατα tank-sup junglers j4,heca,naut,lee ισως και καμια elise,dianna με το καινουργιο spectral wraith. Φυσικα θα δουμε ας μην κρινουμε απο τωρα. Ασχετο αλλα ποσο μου τη σπαει το twitch.tv που lagαρει στις source qualities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Probably το ιντερνετ σου κολλαει στο Source Πολυ Shyvanah παιζει τελευταια παντως στο jungle Kαι με τα buffs στην S4 στους farmer junglers προβλεπεται να γινει πανικος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Mπα πιστεψε με καλα ειναι το net μου..εξωτερικο ειμαι 100 down 70 up Αν μου επιβεβαιωσει και κανενας αλλος οτι δεν εχει προβλημα θα ανοιξω κανα topic στην αντιστοιχη ενοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μμμ πολυ πιθανον να τον παιρνει κλαρινο το twitch τοτε , δεν θα ειναι και η πρωτη φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Tον παιρνει το tw. btw η ahri βγηκε μαζι με τον aatrox λογω bugs ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγω ελεγα για gold 4 αλλα απο την στιγμη που πηγα gold δεν μου βγαινει να tryhardαρω τοσο πολυ..δεν ξερω γιατι..Απο την αλλη παιχνιδια που θελω να tryhardαρω θα ειναι χαμενα απο το champ select επειδη καποιος δεν πηρε κατι που ηθελε και μας ζαλιζει τις μπαλες για το υπολοιπο του game.Ζωντανο παραδειγμα ενας rumble που εκλαιγε επειδη εδωσα fb απο misplay στον nasus για ολο το υπολοιπο game.Τα Items του wota και chain vest(!) και ενα σκορ 3-9. Επισης βαρεθηκα να βλεπω dongers παντου.Αντε με τα πυραβλακια σας.Να φυγετε, να πατε αλλου! Λεπτομερειες για το καινουργιο jungle camp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Fucking mystery gifting. So much gamble έχω ξεπαραδιαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Fucking mystery gifting. So much gamble έχω ξεπαραδιαστεί. χααχχαα μου εστειλε ενας φιλος μου μιστερι γκιφτ και μου πεταξε σπιριτ γκαρντ ουντιρ. κλαμα. δεν τον παιζω κιολας xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις