Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε σεις μπήκα ενα ranked χτες και ενω εχω τη janna κανονικά, δε μου την εβγαζε στο pick :fear: δε την είχε παρει αλλος κιολας...εχει τυχει?

Eνα απο τα bugs του παιχνιδιου.Εμενα μ ετυχε να buggαρουν τα auto attacks των minions η να φενεται το εικονιδιο του flash κατω απο τον jax :P.

Δεν νομιζω να εχει σχεση αλλα τι ωρα το επαιξες το game?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Patch Notes rundown κτλ(τρέμε Sv)

http://nolife.gr/index.php/pc-games/league/78-lol-patch-3-13

Επίσης βγήκαν τα skins το gifting και τα wards για το harrowing. Οικονομικά θα είμαστε δύσκολα αυτή την εβδομάδα...

@Jonakos μόνο το W αρκούσε για να είναι καρα nerf. Αν βάλεις και την ulti μέσα άστα βράστα. ΜΟΝΟ αν πιάσει charm και εκεί πάλι είσαι off λόγω του reduced damage.

Patch Notes rundown κτλ(τρέμε Sv)

http://nolife.gr/index.php/pc-games/league/78-lol-patch-3-13

Επίσης βγήκαν τα skins το gifting και τα wards για το harrowing. Οικονομικά θα είμαστε δύσκολα αυτή την εβδομάδα...

@Jonakos μόνο το W αρκούσε για να είναι καρα nerf. Αν βάλεις και την ulti μέσα άστα βράστα. ΜΟΝΟ αν πιάσει charm και εκεί πάλι είσαι off λόγω του reduced damage.

Εχει λαθος παντως στις αλλαγες του Zed. Το timing απο το mark ειναι ακομα στα 4 sec, αυτο που αλλαξαν ειναι οτι το shadow που βγαινει απο την ulty μενει για 6 sec αντι για 4 οπως παλιοτερα.

• Like 1

Εχει λαθος παντως στις αλλαγες του Zed. Το timing απο το mark ειναι ακομα στα 4 sec, αυτο που αλλαξαν ειναι οτι το shadow που βγαινει απο την ulty μενει για 6 sec αντι για 4 οπως παλιοτερα.

Χμ θα το δώ. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.

edit: Ναι είμαι bad thanks που το πρόσεξες.

Παιδιά σας έδωσαν RP?

Από 0 RP που είχα,έχω 520 τώρα lol.

Refund γιατί είχες αγορασμένο κάποιο απο τα legacy harrowing skins που βγήκαν ξανά σήμερα.

Refund γιατί είχες αγορασμένο κάποιο απο τα legacy harrowing skins που βγήκαν ξανά σήμερα.

refund γτ όμως δεν το έπιασα. Έχω και εγώ harrowinf skin!

edit επειδή έπεσε η τιμή του?

Χμ. Μια  που μιλάμε για Έβελυν και ανίχνευση. Το Q της Soraka λειτουργεί και σαν ανιχνευτής για αόρατες μονάδες. Όποτε το εικονίδιο είναι αναμμένο πάει να πει πως υπάρχει κάποιος γύρω. Δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο (μπορεί πχ να ανάβει λόγω του σαπόρτ) και θέλει τύχη, αλλά είναι κάτι.

Ρε λες?

refund γτ όμως δεν το έπιασα. Έχω και εγώ harrowinf skin!

edit επειδή έπεσε η τιμή του?

Επειδη ειναι legacy skins και τα βγαζουν ξανα σε sale λογω harrowing

@ Tobajara Οταν εχει ερθει η Eve σε range για να την βρεις με Q την βλεπεις ηδη κ θα ειναι too late :P

Grats bele :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...