MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 EDIT - Ορίστε και η Τρελοπαρέα. Ιδιαίτερη έμφαση στην AS Leona... 1122.png wtf οι αλλοι τι ομαδα ειχανε? Εγω ειχα παιξει ενα game με 5adc στην ομαδα μου (οι αλλοι κανονικο meta). Πηγαμε ολοι mid για push, στο 10κατι λεπτο ειχαμε παρει inhibitor+5-6 kills γιατι ο top τους και το adc καθονταν και farmaran στο lane τους. Μετα που ηρθαν αυτοι ξερετε τι εγινε Eιχε πλακα παντως. ΥΓ. Ετοιμασου για καθιερωμενη high elo επιδρομη. Με 4 reports σε 1 game δε σε βλεπω να τη βγαζεις καθαρη σε αυτο το φορουμ , εκτος αν η ss/case δεν ειναι απο δικο σου account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δε σε πιάνω. Η δεύτερη εικόνα είναι από Tribunal case στην οποία ψήφιζα. Δεν είμαι κάποιος από τους παίκτες, νομίζω είναι προφανές. (η οποία υπόθεση είναι εντελώς σουρεαλιστική τόσο από πλευράς picks - 5 support - όσο και από πλευράς builds, που δεν έχουν κάνει καν στον κόπο να βγάλουν κάτι με νόημα. Πραγματικό μεγαλείο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Informational Q&A για τις αλλαγες στα support Dan Dinh "interviewing" Xpecial about Season 4 changes The Issue The support's way of playing in the game was not that great because of how much gold is dumped into buying wards/oracles and maybe getting 1 aura item. Pink ward wars were won by whoever had the most pink wards in their bag The Solution Putting +gold elements in not just one element, but in many elements of the game. Basically what this means is that if you choose not to pick-up a certain mastery, there are still many other ways for supports to obtain a higher gold gain. Global Gold is increased while lasting hitting gives less. A mastery was made that gives gold every time a nearby ally last hits. They are increasing the Pickpocket mastery's effectiveness for ranged AND melee by making it gold on assists instead of gold from auto-attacking. Gold per 10 gives you more gold in general. They're adding assist sprees that give gold based on the gap between your kills and assists Scaling on support abilities will be changed (ex. Janna's AD buff will now have a scaling) There will be a limit to how many wards players can have. This will spread the warding job to other roles Pink wards still grant true sight, but now they are visible to everyone in the game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή αυτό με την Janna θα μπορώ να δίνω περισσότερο AD από ότι 50 που είναι μέχρι τώρα στο lvl 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ναι ετσι φαινεται , θα scalαρει με καποιο ratio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ναι ετσι φαινεται , θα scalαρει με καποιο ratio Well, time to master Ιωάννα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Informational Q&A για τις αλλαγες στα support Pink wards still grant true sight, but now they are visible to everyone in the game Ε τότε μόλις βάλει κάποιος ένα vision ward θα μπορεί να το διαλύσει ο αντίπαλος... What's the point? Το μόνο που θα κερδίσω είναι πιθανώς το καθάρισμα από τα εχθρικά ward στην περιοχή μόλις το τοποθετήσω καθώς και το vision που θα έχω από τον εχθρό μέχρι να ρίξει τα 3 hits για να το καταστρέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ε τότε μόλις βάλει κάποιος ένα vision ward θα μπορεί να το διαλύσει ο αντίπαλος... What's the point? Το μόνο που θα κερδίσω είναι πιθανώς το καθάρισμα από τα εχθρικά ward στην περιοχή μόλις το τοποθετήσω καθώς και το vision που θα έχω από τον εχθρό μέχρι να ρίξει τα 3 hits για να το καταστρέψει. 5 hits θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ε τότε μόλις βάλει κάποιος ένα vision ward θα μπορεί να το διαλύσει ο αντίπαλος... What's the point? Το μόνο που θα κερδίσω είναι πιθανώς το καθάρισμα από τα εχθρικά ward στην περιοχή μόλις το τοποθετήσω καθώς και το vision που θα έχω από τον εχθρό μέχρι να ρίξει τα 3 hits για να το καταστρέψει. Οπως ειπε ο ο dNt θα εχει πλεον 5 hits κ ο καθενας μπορει να εχει ΜΟΝΟ 1 pink πανω στον χαρτη οποτε το να τα βαλεις κ να τα κρατησεις θα ειναι πιο strategic και θα παιζονται κ fights Inb4 Eve is THE S4 jungler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 http://www.lolking.net/summoner/eune/24321543#history Αυτο το παιδι ητανε στο παιχνιδι μου χθες.Ακολουθουσε οποιονδηποτε σπαμμαροντας laugs (ειχε ezreal).Προφανως για αγορασμενο-boosted account μ φενεται στο οποιο παιζει randomly ενας φιλος του ο οποιος ειναι οντως diamond.anyway εβγαινε απο το παιχνιδι και και εμπαινε οποτε ηθελε λεγοντας ''this account costed more than ur mother'' .Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Οπως ειπε ο ο dNt θα εχει πλεον 5 hits κ ο καθενας μπορει να εχει ΜΟΝΟ 1 pink πανω στον χαρτη οποτε το να τα βαλεις κ να τα κρατησεις θα ειναι πιο strategic και θα παιζονται κ fights Inb4 Eve is THE S4 jungler Ε, είναι αυτονόητο, Eve - Twitch και οποιοσδήποτε άλλος με invisibility αποκτούν πια τεράστιο πλεονέκτημα. Το Oracle πλέον δεν είναι πολυτέλεια μα αναγκαιότητα. Επίσης προβλέπω ΕΠΙΚΑ καντήλια μέχρι να καταλάβει ο κόσμος πως το support δε θα μπορεί να βάζει wards όπως παλιά και πρέπει όλοι να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Είμαι πολύ περίεργος να δω τα όρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Moar αλλαγες σε Dragon , Baron . Turrets , Super Minions/Inhibs etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Inb4 Eve is THE S4 jungler You heard it first here folks. Going to buy Evelynn now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Οχι οτι στην S3 δεν ηταν καλη jungler , αλλα ποιος θα παρει δευτερο pink ward εκτος απο το bottom lane πριν το 15? Tα pinks απο τα trinkets νομιζω δεν μετρανε για τους stealthed champs οποτε ακομα κι αν το bot παρει pink κι εγω ως Eve το βλεπω κ ξερω που ειναι , ξερω κ πως θα το αποφυγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αποψεις για το rework της ahri? Εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε τοσο σαν nerf οσο του οτι πρεπει να πετυχεις το charm ωστε να κανεις καποιο damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις