Ακραίος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καινουργια πραματα απο τη riot στη season 4 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1pdwse/we_misaya_shares_s4_changes_on_tencent_lol_forum/ Ξεχαστε το τουμπανιαρικο baron buff που εχουμε τωρα...και επισης γιατι περισσοτερα gold σε αυτον που κανει last hit tower? μηπως να βαλουμε και κανα 200g για το inhibitor να μοιασει περισσοτερο με dota? τι λετε και για κανα συστημα deny minions? αα, και την ζουγγλα να την αλλαξουμε καμποσες φορες ακομα και ας προσθεσουμε και αλλο monster camp. Να περιμενουμε και τα κουλα στα items οπως αρχες S3 με το black cleaver Παρεπιπτόντως τι έκαναν στο Black Cleaver και σταμάτησαν να τα στακάρουν? Γιατί το passive ακόμα στακάρει καθώς δεν είναι Unique.
bele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παρεπιπτόντως τι έκαναν στο Black Cleaver και σταμάτησαν να τα στακάρουν? Γιατί το passive ακόμα στακάρει καθώς δεν είναι Unique. Παλιοτερα το passive δεν ηταν unique πραγμα που σημαινε οτι επαιρνες οσα θες και στακαραν τα passive απο ολα δηλαδη το %armor pen μετρουσε απο ολα τα cleavers...τωρα οσα και να εχεις δεν προκειται να πετυχεις πανω απο 25% pen σε εναν target (5% επι 5 stacks). Eβγαζε η riven ή ο talon 2 cleavers(ή ακομα και παραπανω !?!?!!) μαζι με ενα bt και ενα last wisper και ας ειχες malph ή rammus με 300+ armor εφευγες με 2-3 spells και κανα δυο aa...στην ουσια εκανες true damage.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καινουργια πραματα απο τη riot στη season 4 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1pdwse/we_misaya_shares_s4_changes_on_tencent_lol_forum/ Ξεχαστε το τουμπανιαρικο baron buff που εχουμε τωρα...και επισης γιατι περισσοτερα gold σε αυτον που κανει last hit tower? μηπως να βαλουμε και κανα 200g για το inhibitor να μοιασει περισσοτερο με dota? τι λετε και για κανα συστημα deny minions? αα, και την ζουγγλα να την αλλαξουμε καμποσες φορες ακομα και ας προσθεσουμε και αλλο monster camp. Να περιμενουμε και τα κουλα στα items οπως αρχες S3 με το black cleaver βλέπω ήδη τη σκηνή 4 γύρω απ το tower να μη το βαραει κανενας για να μη χασουνε το last hit... omg hit that tower kurwa fucking noob omg stole my gold report edit. παιζει τιποτα? δε μου κανει log in το game... 3
nasos o psaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 season 4 οι snowball champ με λιγα λογια νερφαριζονται?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 βλέπω ήδη τη σκηνή 4 γύρω απ το tower να μη το βαραει κανενας για να μη χασουνε το last hit... omg hit that tower kurwa fucking noob omg stole my gold report Επισης θα εχουμε νεα ατακα που θα φορεθει κυριως απο τους "top or troll" τυπους, "omg noob you ks my turret".
Tobajara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έτσι πρέπει, ξηγιέσαι με το που ξεκινήσει το παιχνίδι... (δεύτερο παιχνίδι που παίζω jungler με support masteries, ώρες ώρες είμαι για τα σκουπίδια...) EDIT - Ορίστε και η Τρελοπαρέα. Ιδιαίτερη έμφαση στην AS Leona... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2013 από Tobajara 2
nrkmaiden Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 utility jungler seems legit οποτε μην αγχωνεσαι
xrdim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη season 4 θα βλεπουμε μονιμα Nidalee support ?
Ακραίος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Παλιοτερα το passive δεν ηταν unique πραγμα που σημαινε οτι επαιρνες οσα θες και στακαραν τα passive απο ολα δηλαδη το %armor pen μετρουσε απο ολα τα cleavers...τωρα οσα και να εχεις δεν προκειται να πετυχεις πανω απο 25% pen σε εναν target (5% επι 5 stacks). Eβγαζε η riven ή ο talon 2 cleavers(ή ακομα και παραπανω !?!?!!) μαζι με ενα bt και ενα last wisper και ας ειχες malph ή rammus με 300+ armor εφευγες με 2-3 spells και κανα δυο aa...στην ουσια εκανες true damage. Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες καλά. Το passive του Black Cleaver ακόμα στακάρει αφού συνεχίζει να ΜΗΝ είναι Unique. Το 5%-25% δηλαδή που είναι και το σημαντικότερο. Αν εννοείς το flat 10 armor penetration ναι αυτό είναι Unique.
bele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες καλά. Το passive του Black Cleaver ακόμα στακάρει αφού συνεχίζει να ΜΗΝ είναι Unique. Το 5%-25% δηλαδή που είναι και το σημαντικότερο. Αν εννοείς το flat 10 armor penetration ναι αυτό είναι Unique. Δεν ειναι ετσι φιλος http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/The_Black_Cleaver The Black Cleaver debuff counts per target. Multiple Black Cleaver attacks on the same champion or across multiple champions will only apply stacks of the debuff faster, but the max cap will still be 5 on each target.
Ακραίος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέει στο site ξέρω ότι μέσα στο game λέει Unique Passive για το +10 Armor Penetration και σκέτο Passive για το % armor penetration.
bele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέει στο site ξέρω ότι μέσα στο game λέει Unique Passive για το +10 Armor Penetration και σκέτο Passive για το % armor penetration. Aν ηταν ετσι γιατι οι top-bruisers να μην παρουν 2-3 και να πετσοκοβουν? Οριστε πως ηταν αρχες S3 V1.0.0.152: Rework Recipe: The Brutalizer + Ruby Crystal Item cost: 3000 Combine cost: 1188 +250 health +50 attack damage +10% cooldown reduction +15 armor penetration Passive: Dealing physical damage to an enemy champion reduces their armor by 7.5% for 4 seconds. This effect stacks up to 4 times. και πως το αλλαξαν μετα το patch V1.0.0.153: Armor Reduction per stack reduced to 6.25% from 7.5% (Maximum reduction is now 25% from 30%) V3.01: Health reduced to 200 from 250 Maximum stacks increased to 5 from 4 Armor reduction per stack reduced to 5% from 6.25% Fixed a bug where spells were applying more reduction than intended Flat Armor Penetration reduced to 10 from 15 and is now unique. V3.9 Can no longer apply more than one stack of Armor Shred in a single basic attack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις