Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

SOADNICK τι βλέπουμε ακριβώς σε αυτήν την εικόνα? :P

Σε ποια απ τις 2? :P

Εξήγηση:

Ότι οι αντίπαλοι (και κυρίως η elise) ήταν ΠΟΛΥ πιο πάνω από μας, και χάσανε, πανηγυρικά.

Ααα ναι, και ότι το matchmaking είναι χάλια.

Δημοσ.

Εγώ πάλι κέρδισα normal με Voli jungler έχοντας πάρει καταλάθος support runes/masteries.

Και έβγαλα και Rageblade έτσι για την ποζεριά :P :P

Δημοσ.

Σε ποια απ τις 2? :P

Εξήγηση:

Ότι οι αντίπαλοι (και κυρίως η elise) ήταν ΠΟΛΥ πιο πάνω από μας, και χάσανε, πανηγυρικά.

Ααα ναι, και ότι το matchmaking είναι χάλια.

To matchmarking στα normals ειναι ξεχωριστο απο τα ranked.  Αν ενας diamond τα παει χαλια στα normals θα τον βαζει με αντιστοιχων επιδοσεων τυπους , ανεξαρτητως division (στα νορμαλ παντα).

Δημοσ.

Καινουργια πραματα απο τη riot στη season 4 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1pdwse/we_misaya_shares_s4_changes_on_tencent_lol_forum/

Ξεχαστε το τουμπανιαρικο baron buff που εχουμε τωρα...και επισης γιατι περισσοτερα gold σε αυτον που κανει last hit tower? μηπως να βαλουμε και κανα 200g για το inhibitor να μοιασει περισσοτερο με dota? τι λετε και για κανα συστημα deny minions? αα, και την ζουγγλα να την αλλαξουμε καμποσες φορες ακομα και ας προσθεσουμε και αλλο monster camp.

Να περιμενουμε και τα κουλα στα items οπως αρχες S3 με το black cleaver :P

Δημοσ.

Απο blitz παιζει να εχει καλυτερο cc η karma btw, εκτος αν ο αλλος ξερει να παιζει blitz (diamond div και πανω)

Ειμαι gold και παιζω αψογο blitz.Γτ μονο οι diamond μπορουν να παιζουν καλα τον blitz?

Δημοσ.

Φίλος μου έπαιζε ranked σήμερα, πίπα-κώλο τους πήγαιναν, 1-8 jax ήταν μέχρι που....

κόλλησαν όλοι εκτός από αυτόν και το πήρε μόνος του

Η πλάκα είναι ότι ενώ δεν μπορούσαν να κουνηθούν, τον έβλεπαν και μιλούσαν κανονικά στο chat

"surrender pls, thats unfair" και τους απαντούσε "life is unfair" :lol:

Μου έχει τύχει και μένα, αλλά φυσικά ήμουν στη ομάδα των χαμένων

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι gold και παιζω αψογο blitz.Γτ μονο οι diamond μπορουν να παιζουν καλα τον blitz?

Σχημα λογου ηταν αυτο με τους diamond, επειδη 9 στους 10 blitz που βλεπω, ειδικα σε χαμηλα elo (gold-silver-bronze) δεν ξερουν που παν τα τεσσερα και σπαμαρουν by default το grab. Που περα απτο γεγονος οτι ειναι ζορικο skillshot (αν δεν εχεις απεναντι bronza) πρεπει να ξερεις και ποτε να το κανεις. Βλεπω ας πουμε πολλους blitz που με τα grab που κανουν δινουν ετοιμο kill/double kill στον αντιπαλο! Δεν σκεφτονται πως και ποτε να κανουν grab, απλα θεωρουν οτι με ενα επιτυχημενο grab κανουν own τον αντιπαλο. Ειναι αρκετα δυσκολος champ imho, πολυ δυσκολοτερος απο τυπικα support, τυπου Sona. Τον οποιο αν δεν ξερεις να παιζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αυτοματως το παιχνιδι γινεται 4vs5. Eνω μια sona ακομα κι αν δεν την πολυξερεις θα κανει δουλεια, δεν κατανταει παντελως αχρηστη οπως ο blitz σε χερια unskilled player.

και επισης γιατι περισσοτερα gold σε αυτον που κανει last hit tower?

Ποσο πολυ με βολευει ομως εμενα που τελειωνω σχεδον καθε game με M.O. 3-4 turrets:P

Trynda-yi-shaco are saying hi.

Ειχαμε qqing για τα last hits που εκανε σε minions o jungler οταν pushαρε ενα lane, τωρα θα εχουμε QQing αμα pusharei και turret :P

H αλλαγη στο baron buff μ'αρεσει. Αναγκαζει την ομαδα που θα παρει baron να pusharei turrets.

Δημοσ.

Whats the point?Λες οτι ειναι απλα ενα παιχνιδι και μην βριζουμε κτλ ,Εσυ ,που πριν λιγο καιρο εβριζες χριστοπαναγιες και τσακωνοσουν με μελη απο το ινσομνια.Να το πει καποιος αλλος ΟΚ,αλλα εσυ?

ναι και οπως σου ειπα το σταματησα.εχεις θεμα αντιλληψης?

Δημοσ.

ολοι eu east παιζεται?Εγω ειμαι west και εχω δει μεγαλη διαφορα στους παικτες και το πως παιζουν(καλυτερη).Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν noobs και trollers,αλλα ειναι σιγουρα λιγοτεροι.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι eu east παιζεται?Εγω ειμαι west και εχω δει μεγαλη διαφορα στους παικτες και το πως παιζουν(καλυτερη).Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν noobs και trollers,αλλα ειναι σιγουρα λιγοτεροι.

true

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...