Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι τωρα πια τα normals χωρις φιλους δεν αξιζουν το χρονο σου. Εμενα μου τυχαινει παντα μια αρκετα tryhard ομαδα απεναντι και οι δικοι μου περνουν οτι ονειρευοντουσαν στο προηγουμενο

game που κοιμοντουσαν και καταληγω να εκνευριζομαι.

Klain, μη το παρατησεις! Θυμησου γιατι σ αρεσε την αρχη! Προσωπικα δε με νοιαζει να χανω αν εχουν παιξει και οι 2 ομαδες καλα αλλα εκνευριζομαι απιστευτα οταν το χανουμε επειδη

καποιος κανει ελεινη χοντραδα. Τι ign εχεις;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε βρεθείτε. Εγώ ευτυχώς έχω μια πληθώρα φίλων και παίζω μαζί τους. Δυστυχώς όμως ανάθεμα και αν έχω δεχτεί Invite από κανέναν εδώ μέσα. Όλο λέτε και ξαναλέτε. Α και επειδή μου έχει τύχει, παλικάρια που απειλούν για afk και leave ενώ πάνε στραβά , μην ασχοληθείτε μαζί μου. Καλύτερα να κάνετε 0-10 και να φαίνεται πως το παλεύετε παρά τις πίπες.

Δημοσ.

Ρε συ Dakon τι invite να σε κανουμε;Με 1200 νίκες και πλέον κομπλάρει ο κόσμος! :P

Το χω πει άπειρες φορές κι εγώ πάντως να το παρατήσω, αλλά πάλι μου κολλάει το μυαλό.

Πάντως και με friend list δεν είναι εύκολο.Αν δεν είναι ήδη γνωστός σου ο άλλος δύσκολα να συμπίψουν τα ωράρια.Εκτός πια κι αν το μόνο που κάνεις είναι να παίζεις, οπότε πάντα βρίσκεις κάποιον.

Δημοσ.

Δε μιλάμε για FL 5 ατόμων, αλλά για 20-25.. σιγά το πράγμα να τους βρεις. Αν τύχει και δεν είναι κανένας τους online, σήκω βγες.. μη παίξεις.. κάνε ένα διάλειμμα απ'τη ζωή.. μόνο για λίγο..

Υ.Γ: Δεν μετράνε τα Wins, το Potential μετράει. Έχω άτομο με 180 Wins και κάμποσα Custom.. και έναν με 1400 Wins. Ίσα και όμοια τους βλέπω στο Game.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω λιγο. Με εξαιρεση ελαχιστες περιπτωσεις, καποιος με 1400 Wins ειναι καλυτερος απο καποιον με 180 για τον απλο λογο της εμπειριας.

Τωρα αν αυτος με τα πολλα δεν ξερει απο ποια μερια κρατανε το mouse, ναι οκ.

Οποιος θελει με κανει add, Zahariel λεγομαι και μεσα.

Δημοσ.

Εξαιρέσεις; Δεν είναι λίγες όμως. Αυτό το Game είναι πάναπλο σε skill, τα main (και μετρημένα) πράγματα που ζητάει είναι:

1) Λογική

2) Placement μέσα στο Teamfight

3) Ομαδικότητα

Και DotA έπαιξα αργά, και αυτό το Game.. σχετικά. Όλα αυτά υπήρχαν στο κεφάλι μου και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα MOBA. Άρα δεν είναι τόσο LoL-Lore dependent. Τόσο στο DotA όσο και στο LoL, παίζω και πολλές φορές γ__αω enemies που δεν ξέρω τι κάνουν τα Skill τους. Κανονικά αυτό είναι σχεδόν παράλογο, με απλό κοζάρισμα να νικάς.. κι όμως γίνεται διότι οι βασικές ανάγκες είναι προαναφερθείσες.

To close with, αν ένα λιωσίδι με 1400 wins και 1500 loses δεν έχει λογική, αντιδρά σαν emo χωρίς να ακούει, και είναι απρόβλεπτο στα teamfights.. τότε Klein αν γνωρίζει τα Skills, τα Passive, ή ακόμη και τα Stats του έκαστου Champ. Είναι η λεγόμενη διαφορά Newbie με Noobά.

Δημοσ.

Για να δούμε αν μπορείτε να λύσετε το αιώνιο πρόβλημα που έχω με το laptop μου, όταν κατεβάζω το League of Legends. Κολλάει εδώ για όσους δεν κατάλαβαν. :shifty:

eslblows.jpg

Edit: Wireless ~ Vista

Δημοσ.

Μαζι σου, συμφωνω. Αλλα εχω παρατηρησει οτι το μεσο skill level εχει ανεβει αρκετα. Πολλα πραγματα που παλια δεν τα ηξερε πολυ κοσμος τωρα θεωρουνται αυτονοητα.

Οι περισσοτεροι παιχτες που βλεπω ξερουν κανουν Last hit, να wardαρουν κλπ. Τα ενα πραγμα που μ ενοχλει στα games που παιζω (εκτος απο τις τραγικες περιπτωσεις πληρης αποτυχιας)

ειναι οτι, οπως προαναφερθηκε, στο late game δεν εχω ολους τους ηλιθιους συμπαιχτες μου να πατανε κουμπακια στα fights.

Δημοσ.

θέλω να δοκιμάσω το game

δεν έχω παίξει ποτέ dota οπότε δεν έχω

εμπειρία από τέτοιο στιλ παιχνιδιού

(κάποτε έπαιζα age of empires 2 αν είναι το ίδιο στιλ παιχνιδιού)

θα την παλέψω λέτε 'η τζάμπα ο χρόνος ?

γιατί αν πρόκειται εγώ ο noobας να παίξω

με τους άλλους που ξέρουν το game

και να πάρω και στο λαιμό μου τους m8s μου

άστο καλύτερα

Δημοσ.
θέλω να δοκιμάσω το game

δεν έχω παίξει ποτέ dota οπότε δεν έχω

εμπειρία από τέτοιο στιλ παιχνιδιού

(κάποτε έπαιζα age of empires 2 αν είναι το ίδιο στιλ παιχνιδιού)

θα την παλέψω λέτε 'η τζάμπα ο χρόνος ?

γιατί αν πρόκειται εγώ ο noobας να παίξω

με τους άλλους που ξέρουν το game

και να πάρω και στο λαιμό μου τους m8s μου

άστο καλύτερα

Ψάξε κανένα tutorial στο YouTube. Πάρε κάποιο εύκολο char. και σε λιγότερο από 2 μέρες θα παίρνεις kills!

Με το πρόβλημά μου ξέρει κανείς τι παίζει; :fear:

Δημοσ.

Κατέβασε το παιχνίδι, κάνε account και έχει άπειρα tutorial αναλυτικότατα και παίξε με botakia μέχρι να νιώσεις έτοιμος. Αυτό και τίποτα άλλο

Δημοσ.
ειναι οτι, οπως προαναφερθηκε, στο late game δεν εχω ολους τους ηλιθιους συμπαιχτες μου να πατανε κουμπακια στα fights.

Ή έχεις έναν ηλίθιο team member να farmάρει σε άσχετο σημείο

Ή να κάνει jungling χωρίς λόγο

Ή να κάνει recall με αρκετό mana και HP ενώ οι άλλοι έρχονται

Ή να οπισθοχωρεί στεγνά

Ή να κυνηγάει το kill και να την πέφτει στο low hp εχθρό προσπερνώντας τους άλλους 4 που τον βαράνε.

Ένας τραγικός που πέτυχα χτες αποφάσισε μετά από 10 λεπτά laning πως ήθελε να παίξει solo lane με Morgana, απείλησε να κάτσει afk, του έδωσα τη δική μου λωρίδα με ανέπαφο πύργο (επίσης solo λόγω jungler), τον έχασε στο τρίλεπτο, μετά έχασε σε άμυνα και το μεσαίο πύργο και μετά έκανε tower dive πατώντας το ulti του ανάμεσα σε 4 - 5 άτομα. Λοβοτομή τώρα.

Δημοσ.

εννοείτε ότι έχω κάνει account και το game κατεβαίνει

αν μπορώ να παίζω με botακια μέχρι να καταλάβω τι παίζει

είναι οτι καλύτερο

Θα κοιτάξω και ytube κάνα tuto

tnx για τις απαντήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...