SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Είμαι ο πρώτος που αποδέχεται το γεγονός πως αν βρίσκεσαι σε ένα division το αξίζεις και ότι οι πιθανότητες του να έχεις κακούς παίχτες στην ομάδα σου είναι ίδιες με το να τους έχεις αντιπάλους, αλλά αυτή τη βδομάδα πραγματικά δε βγάζω κανένα νόημα. ΔΕΝ έχω χάσει το παραμικρό matchup. Δε λέω πως κάνω 10-0 αλλά τουλάχιστον πάντα έχω καλύτερο farm και αξιοπρεπή παρουσία. ΔΕΝ παλεύεται. Απλά δε γίνεται. Matchmaking με Unranked και καινούριους παίχτες συνεχώς. Αναγνωρίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι μου και ότι σε βάθος χρόνου πας εκεί που αξίζεις, αλλά πόσα παιχνίδια πρέπει να παίξω; 1000; Γινε ποιο agressive στο early φιλε.Αν θες ανεβασε κανα ματς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 silver 2 απο 4 σε μιαμιση μέρα, παιζει να προλαβαίνω για gold? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 silver 2 απο 4 σε μιαμιση μέρα, παιζει να προλαβαίνω για gold? Μεχρι τις 11 του μηνα στην θεωρια προλαβαινεις ανετα(στην πραξη βεβαια μιας και μιλαμε για Silver αλλοι δεν μπορεσαν σε ολη τη Season να ανεβουν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 I just love the LP system... Σε win streak παιρνω 5-6 και σε losing streak χανω 15. Ε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πειτε μου γνωμες για καρμα support.Την δοκιμασα και ειναι αρκετα βολικη και κερδιζω το lane.Πιθανοτατα γιατι οι αντιπαλοι μου δεν ξερουνε τα σκιλλς της Αν καποιος εχει αποψη να μου πει πως να την ντυνω σαν support.ΨιλοAP (morelonomicon)??Η κλασσικο support? Εχω την ιδεα πως αν ντυθει χωρις AP σπαταλας την potential αξια της. ΥΓ.Προσοχη...οταν λεω AP δεν ενοοω χωρις wards like a true bronze player who plays lux and nida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πειτε μου γνωμες για καρμα support.Την δοκιμασα και ειναι αρκετα βολικη και κερδιζω το lane.Πιθανοτατα γιατι οι αντιπαλοι μου δεν ξερουνε τα σκιλλς της Αν καποιος εχει αποψη να μου πει πως να την ντυνω σαν support.ΨιλοAP (morelonomicon)??Η κλασσικο support? Εχω την ιδεα πως αν ντυθει χωρις AP σπαταλας την potential αξια της. ΥΓ.Προσοχη...οταν λεω AP δεν ενοοω χωρις wards like a true bronze player who plays lux and nida Για τον πέοντα στο late game από άποψη damage. Μέτριο CC σε σχέση με άλλα supps (leona, blitz, naut). Για τον laning phase είναι πολύ καλή όμως γιατι έχει καλό harass και το W είναι πολύ καλό για engage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Απο blitz παιζει να εχει καλυτερο cc η karma btw, εκτος αν ο αλλος ξερει να παιζει blitz (diamond div και πανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 η καρμα ειναι op εγω αυτο ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πειτε μου γνωμες για καρμα support.Την δοκιμασα και ειναι αρκετα βολικη και κερδιζω το lane.Πιθανοτατα γιατι οι αντιπαλοι μου δεν ξερουνε τα σκιλλς της Αν καποιος εχει αποψη να μου πει πως να την ντυνω σαν support.ΨιλοAP (morelonomicon)??Η κλασσικο support? Εχω την ιδεα πως αν ντυθει χωρις AP σπαταλας την potential αξια της. ΥΓ.Προσοχη...οταν λεω AP δεν ενοοω χωρις wards like a true bronze player who plays lux and nida Ας γινω κουραστικος αλλη μια φορα με την Karma , ειναι εξαιρετικη τουλαχιστον ως solo laner Τωρα για support ειναι meh . Morello ναι ειναι το item to go Κανει καλο combo με vayne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τεταρτη φορα promo για gold. 1-1 wins-loses ...φοβαμαι... Eπισης μεσα στη season 3 ενιωσα τον εαυτο μου να μαθαινει πολλα για το game και κυριως για τις θεσεις adc και top..αν θυμηθω οτι εκλεισα την season 2 με 950 elo κατι εγινε φετος. Στοχος μεχρι τις 11/11 να ακουμπισω χρυσο και απο season 4 ισως στο βαθος να πιασουμε και πλατινα αν το αξιζουμε, αν οχι δεν πειραζει εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα. Btw, I had 100 problems and 99 of them was last hitting. Gl με τα games σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τεταρτη φορα promo για gold. 1-1 wins/loses ...φοβαμαι... Mην φοβασαι,δωστου και οτι γινει.εγω για να ανεβω gold το promo πηγε νικη-ηττα-ηττα-νικη-νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Bele αν ψάχνεις support κάνε invite, είμαι silver 2 οπότε δε θα χαλάσει (πολύ) το matchmaking. Δεν είναι καν ανάγκη να παίξεις adc, παίζω όλη την ώρα solo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Κι όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 SOADNICK τι βλέπουμε ακριβώς σε αυτήν την εικόνα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 R.I.P. League. It was fun while it lasted. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις