Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 To passive του Rageblade ενεργοποιείται στο 50% του HP, όχι στο 30%, και ειδικά για το Voli στο 30% μπαίνει και το δικό του passive.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Fulgore, το πρόβλημά του δεν είναι τόσο το κόστος όσο η πολύ περίεργη συνταγή. Παίρνεις το Pickaxe και μετά απλά αποταμιεύεις για το Rageblade, το Wand σου είναι άχρηστο. Για το clear time του Voli το θεωρώ τουλάχιστον επαρκές, δεν είναι Yi αλλά δεν είναι και Amumu, και κυρίως έχει διαρκώς ψηλό HP λόγω του fear (τρως τις μισές μάπες) οπότε πας για gank κατά βούληση. Τώρα για τα support, το Aegis/ Locket τα βλέπεις αν ο άλλος δεν έχει αποφασίσει να πάει AP + wards για τα μάτια του κόσμου, εγώ τα βγάζω σχεδόν πάντα. Attalos, στον Aatrox είναι που μου φαίνεται άχρηστο, τα AP ratios του είναι μετριότατα. Προτιμότερο είναι BotRK + Lantern ξέρω γω. Μα το Support ,υποτιθεται παντα,οτι θα σου βγαλει mobility ή Ionian μποτα(γενικα μιλαω βεβαια αναλογα το παιχνιδι) θα σου βγαλει τα γνωστα item για gold,Ruby Sightstone και αν εχουν και πολυ cc οι αλλοι και Crucible,και φυσικα wards και Oracle. Αυτα τα Ap support που ουτε wards δεν αγοραζουν αστα ειναι για να πανε να παιξουν tetris καλυτερα,τα βλεπω και απο φιλους που κανω spectate κατι Full Ap support Nidalee χωρις να βαζει ουτε ενα ward κλπ ειναι για κλαματα. Τελος παντων δεν ειμαι οπαδος του συγκεκριμενου item αλλα αν σου βγαινει στα παιχνιδια μια χαρα. 1
nasos o psaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 To passive του Rageblade ενεργοποιείται στο 50% του HP, όχι στο 30%, και ειδικά για το Voli στο 30% μπαίνει και το δικό του passive. hmmm δικαιο εχεις δινει λιγα stats ομως μ φαινεται τωρα που το ξαναβλεπω δεν ξερω στους ηρωες που παιζω εγω δεν μ κανει υπαρχουν κλτερα δεν ξερω αποσυρομαι απο την συζητηση
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Fulgore, το πρόβλημά του δεν είναι τόσο το κόστος όσο η πολύ περίεργη συνταγή. Παίρνεις το Pickaxe και μετά απλά αποταμιεύεις για το Rageblade, το Wand σου είναι άχρηστο. Για το clear time του Voli το θεωρώ τουλάχιστον επαρκές, δεν είναι Yi αλλά δεν είναι και Amumu, και κυρίως έχει διαρκώς ψηλό HP λόγω του fear (τρως τις μισές μάπες) οπότε πας για gank κατά βούληση. Τώρα για τα support, το Aegis/ Locket τα βλέπεις αν ο άλλος δεν έχει αποφασίσει να πάει AP + wards για τα μάτια του κόσμου, εγώ τα βγάζω σχεδόν πάντα. Attalos, στον Aatrox είναι που μου φαίνεται άχρηστο, τα AP ratios του είναι μετριότατα. Προτιμότερο είναι BotRK + Lantern ξέρω γω. Lantern το ξεχνας σαν item , σαν να μην υπαρχει Γενικα το rageblade δεν αξιζει σαν item τα λεφτα του για κανενα λογο . Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο εως πολυ καλυτερο για να βγαλεις Δεν το βγαζεις σε καμια περιπτωση σε jungler πρωτα απ'ολα κ δεν το βγαζεις οταν το game ειναι κοντα Το βγαζεις μονο οταν εισαι top και οταν το game παει για ψιλοstomp οποτε θες να κανεις κ λιγο την πλακα σου Eπισης ως item ειναι δυσκολο να παρεις το full effect του Kayle , Jax , Aatrox* μου ερχονται στο μυαλο (για games που παιζεις σοβαρα that is ) * Ειχε βγει σε Aatrox στα Worlds απο Darien vs καποιους koreans που το game τελειωσει στα 17 λεπτα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τον xerath τον ειχα τελειως γραμμενο, αλλα αυτην την βδομαδα τον ειδα σε αρκετα games και κανει ωραια δουλεια, δεν ξερω γιατι τον εχουν τοσο υποτιμημενο. Ultra siege machine και απειρο burst απο αποσταση. Αν ειχε στοιχειωδες mobility θα ηταν op. Πιθανως ειναι απτα champs που δεν μπορουν να κανουν μονα τους carry, γιαυτο και δεν πολυτραβαει στα soloQQ σαν pick, αλλα σαν assist champ σε ενα tf και για def/atk turrets ειναι op.
nasos o psaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εχει μονο skill shot που για να ειναι effective πρεπει να ειναι ακινητος και τα skill αποφευγονται σχετικα ευκολα και γινεται ευκολα outplay λογο αυτου
kuzko21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 xerath με blitz στο αντιπαλο team , so troll dude...so troll
Constant1ne Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Είμαι ο πρώτος που αποδέχεται το γεγονός πως αν βρίσκεσαι σε ένα division το αξίζεις και ότι οι πιθανότητες του να έχεις κακούς παίχτες στην ομάδα σου είναι ίδιες με το να τους έχεις αντιπάλους, αλλά αυτή τη βδομάδα πραγματικά δε βγάζω κανένα νόημα. ΔΕΝ έχω χάσει το παραμικρό matchup. Δε λέω πως κάνω 10-0 αλλά τουλάχιστον πάντα έχω καλύτερο farm και αξιοπρεπή παρουσία. ΔΕΝ παλεύεται. Απλά δε γίνεται. Matchmaking με Unranked και καινούριους παίχτες συνεχώς. Αναγνωρίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι μου και ότι σε βάθος χρόνου πας εκεί που αξίζεις, αλλά πόσα παιχνίδια πρέπει να παίξω; 1000;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τι division μιλας? Παρεμπιπτοντως οι πιθανοτητες να τυχουν τρολλ/afkers/unranked κλπ στους αντιπαλους ειναι περισσοτερες αποτι στην ομαδα σου. Διοτι απτο pool των 10 παιχτων που απαρτιζουν ενα game, 5 πανε στην αλλη ομαδα και 4 στη δικη σου (+εσενα). Κοιταξε, ειναι οντως καποια games που δεν κουβαλιουνται, αλλα σε γενικες γραμμες αν αξιζεις για μεγαλυτερο div απο αυτο που εισαι πρεπει να κουβαλας το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχνιδιων, ανεξαρτητως του τι συμβαινει στην ομαδα σου. Στο λεω εγω που ειμαι κολημενος silver εδω και 500+games , μη νομισεις οτι κανω τον γκοσά δηλαδη. 1
jonakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εσυ δεν ησουν που flamaρες για τους συμπαικτες σου κατι σελιδες πριν και τσακωνοσουν με καποιον απο εδω μεσα γιατι ειχες ριξει χριστοπαναγιες?Καποιος αλλος νομιζω οτι πρεπει καταλαβει οτι ειναι παιχνιδι ,οχι εγω. ναι ειμουνα αλλα εδω και αρκετα παιχνιδια σταματησα .whats the point anyway
klainmaingr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε Varus μονο αν κανεις κανα hybrid τρολοbuild , αλλιως οχι κ οχι για πρωτο item Nashor's tooth/Deathcap. Εξωφρενικό damage για trollbuild. Όχι rageblade.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ναι ειμουνα αλλα εδω και αρκετα παιχνιδια σταματησα .whats the point anyway Whats the point?Λες οτι ειναι απλα ενα παιχνιδι και μην βριζουμε κτλ ,Εσυ ,που πριν λιγο καιρο εβριζες χριστοπαναγιες και τσακωνοσουν με μελη απο το ινσομνια.Να το πει καποιος αλλος ΟΚ,αλλα εσυ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Να τους κανω επικο backdoor σπαζοντας 2 turrets-1 malphite-1 inhib-2 nexus turrets , να ξεκιναω το nexus την ωρα που 4 αντιπαλοι σπανε τα nexus turrets μας (ο 5ος ο malphite ηρθε να με σταματησει αλλα εγινε το αντιθετο), να παιρνω το game για δευτερολεπτα και να μου βριζουν μανες στο all chat για το backdoor. Σε normal game που ουτε καν εχει σημασια η νικη/ηττα. Ποσο πιο pathetic.
Fulgore1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Να τους κανω επικο backdoor σπαζοντας 2 turrets-1 malphite-1 inhib-2 nexus turrets , να ξεκιναω το nexus την ωρα που 4 αντιπαλοι σπανε τα nexus turrets μας (ο 5ος ο malphite ηρθε να με σταματησει αλλα εγινε το αντιθετο), να παιρνω το game για δευτερολεπτα και να μου βριζουν μανες στο all chat για το backdoor. Σε normal game που ουτε καν εχει σημασια η νικη/ηττα. Ποσο πιο pathetic. Εχουν σημασια τα kills ομως στα normals
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εχουν σημασια τα kills ομως στα normals Τι σημασια εχουν ; (18 ειχα σε αυτο το game )
Προτεινόμενες αναρτήσεις