nasos o psaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 για να γινει cast 2ρη φορα πρεπει να χτυπισει enemy το γραφει αν κοιταξεις ποιο προσεκτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σωστα μολις το ειδαDamn I'm blind! ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εμ μου θες και Diamond . Εντάξει , εντάξει το κόβω μη βαράτε. Γιατί κανείς δεν παίζει το guinsoos rageblade σε Varus+Volibear+Jax? Είναι πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο σε αυτούς τους ήρωες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Χα, εγώ το κάνω σε Voli jungle Έχει ενδιαφέρον synergy με το άπειρο health και το passive του, συν τα προφανή AS + lifesteal. Το "κακό" που έχει είναι πως συνήθως μου πάει τρίτο αντικείμενο, μετά από Golem Spirit και Randuin's/ Spirit Visage, οπότε μπορεί να μην προλάβω να το κλείσω. Όσες φορές το πρόλαβα, έκανε τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Χα, εγώ το κάνω σε Voli jungle Έχει ενδιαφέρον synergy με το άπειρο health και το passive του, συν τα προφανή AS + lifesteal. Το "κακό" που έχει είναι πως συνήθως μου πάει τρίτο αντικείμενο, μετά από Golem Spirit και Randuin's/ Spirit Visage, οπότε μπορεί να μην προλάβω να το κλείσω. Όσες φορές το πρόλαβα, έκανε τη διαφορά. Και γιατι βγαζεις αυτο τριτο item και οχι Aegis/Locket σε Voli?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Για να κάνεις και λίγο dmg ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αν πηγαίνει καλά το παιχνίδι προτιμώ να βγάζω dmg item για να το καθαρίσω πιο γρήγορα. Αν πηγαίνει ισοπαλία ή γέρνει εναντίον μας παίζω tanky, με Aegis- Locket (Sunfire - Warmog's αν τρώω το ξύλο της αρκούδας, αχ λολ) αν είναι AD απέναντι ή Spirit Visage (σήμερα δοκίμασα και Wit's End) αν είναι AP. Προφανώς το Rageblade το βγάζω αν με παίρνει και έχω γερό top, αν έχω καμιά Fiora ή κανένα Pantheon πάω φουλ τανκ. Συν τοις άλλοις το Rageblade σε συνδυασμό με Visage δίνει ιδιαίτερα καλό sustain, αν είσαι έστω και λίγο μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Κάνει πάντως τρομερό scaling με το ulti του Volibear. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εμ μου θες και Diamond . Εντάξει , εντάξει το κόβω μη βαράτε. Γιατί κανείς δεν παίζει το guinsoos rageblade σε Varus+Volibear+Jax? Είναι πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο σε αυτούς τους ήρωες Σε varus θα μπορούσε να σταθεί πρώτο item λες μετά από dorans και μπότα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το ping αυτές τις μέρες? Όλο κατι 170-180 βλέπω και δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και άλλα άτομα στην περιοχή. Εσείς όλα καλά με το ping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αν πηγαίνει καλά το παιχνίδι προτιμώ να βγάζω dmg item για να το καθαρίσω πιο γρήγορα. Αν πηγαίνει ισοπαλία ή γέρνει εναντίον μας παίζω tanky, με Aegis- Locket (Sunfire - Warmog's αν τρώω το ξύλο της αρκούδας, αχ λολ) αν είναι AD απέναντι ή Spirit Visage (σήμερα δοκίμασα και Wit's End) αν είναι AP. Προφανώς το Rageblade το βγάζω αν με παίρνει και έχω γερό top, αν έχω καμιά Fiora ή κανένα Pantheon πάω φουλ τανκ. Συν τοις άλλοις το Rageblade σε συνδυασμό με Visage δίνει ιδιαίτερα καλό sustain, αν είσαι έστω και λίγο μπροστά. Ναι βεβαια σαν Jungler δεν βγαζεις και ευκολα gold ειδικα με voli που βασιζεται πολυ στα λεφτα απο ganks μιας και δεν φαρμαρει το Jungle γρηγορα και 2600περιπου gold που κοστιζει το Rageblade τα θεωρω πολλα για jungle Item,ειδικα μιας και στα περισσοτερα παιχνιδια ειδικα σε Bronze,Silver,Gold μονο ο jungler το βγαζει το Locket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με το ping αυτές τις μέρες? Όλο κατι 170-180 βλέπω και δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και άλλα άτομα στην περιοχή. Εσείς όλα καλά με το ping? Oλα οκ εδω, να μην το ματιασω. Παιζει να εχει πιταρει κανενα dslam στην περιοχη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Over rated το rageblade , δουλευει μονο οταν εισαι μπροστα . Που δηλαδη οταν εισαι μπροστα δουλευουν τα παντα Σε volibear για κανενα λογο imo Σε Jax ναι υπο προυποθεσεις Σε Varus μονο αν κανεις κανα hybrid τρολοbuild , αλλιως οχι κ οχι για πρωτο item Αν ειναι viable για καποιον , ειναι για τον Aatrox ως δευτερο item μετα απο hydra/botrk + hpen marks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Fulgore, το πρόβλημά του δεν είναι τόσο το κόστος όσο η πολύ περίεργη συνταγή. Παίρνεις το Pickaxe και μετά απλά αποταμιεύεις για το Rageblade, το Wand σου είναι άχρηστο. Για το clear time του Voli το θεωρώ τουλάχιστον επαρκές, δεν είναι Yi αλλά δεν είναι και Amumu, και κυρίως έχει διαρκώς ψηλό HP λόγω του fear (τρως τις μισές μάπες) οπότε πας για gank κατά βούληση. Τώρα για τα support, το Aegis/ Locket τα βλέπεις αν ο άλλος δεν έχει αποφασίσει να πάει AP + wards για τα μάτια του κόσμου, εγώ τα βγάζω σχεδόν πάντα. Attalos, στον Aatrox είναι που μου φαίνεται άχρηστο, τα AP ratios του είναι μετριότατα. Προτιμότερο είναι BotRK + Lantern ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 το rageblade αμα το pasive το κανανε active θα ηταν καλο αντικειμενο αμα ο αλλος πρεπει να εινια 30% hp που μπορει α πεθανει με ενα καλο combo για να παρει το 100% effective ε δεν λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις