zisis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παιξτε τιποτα αλλο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι 2-3 τελευταιες σελιδες (αν οχι το thread στο συνολο του, συμπεριλαμβανομενου εμου) ειναι γλαφυρο παραδειγμα του τι εστι ελληνικο community, both sides. Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls kurwa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι 2-3 τελευταιες σελιδες (αν οχι το thread στο συνολο του, συμπεριλαμβανομενου εμου) ειναι γλαφυρο παραδειγμα του τι εστι ελληνικο community, both sides. Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls Δεν ειναι θεμα community Ειναι θεμα χαζομαρας και απο οτι φαινεται μερικοι κουβαλανε extra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τι κάθεστε και μαλώνετε,εγώ ξέρω ότι παίζεις ένα παιχνίδι για να διασκεδάσεις αν για κάποιο χ,ψ λόγο αυτό δεν συμβαίνει πας σε κάτι άλλο, δεν είναι κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τι κάθεστε και μαλώνετε,εγώ ξέρω ότι παίζεις ένα παιχνίδι για να διασκεδάσεις αν για κάποιο χ,ψ λόγο αυτό δεν συμβαίνει πας σε κάτι άλλο, δεν είναι κακό... Αυτη ειναι η γενικη ιδεα αλλα οπου υπαρχει ο ανθρωπινος παραγοντας,και ειδικα σε ανταγωνιστικα παιχνιδια πολυ δυσκολο να μπορεις να το κανεις αυτο.Πιο πολυ θα ελεγα οτι ισχυει αυτο που λες για Single Player/Campaign παιχνιδια,ή παιχνιδια Nintendo.Σε αλλα γνωστα multiplayer παιχνιδια(Counter Strike,Lineage,WoW,LoL,HoN,Dota,CoD,BF κλπ) ελαχιστες ειναι οι φορες που πραγματικα διασκεδαζεις(βασικα ακομα και σε παιχνιδια οπως ποδοσφαιρο και μπασκετ παλι τσακωμοι υπαρχουν αν το καλοσκεφτεις ακομα και αν παιζεις με παρεα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αυτη ειναι η γενικη ιδεα αλλα οπου υπαρχει ο ανθρωπινος παραγοντας,και ειδικα σε ανταγωνιστικα παιχνιδια πολυ δυσκολο να μπορεις να το κανεις αυτο.Πιο πολυ θα ελεγα οτι ισχυει αυτο που λες για Single Player/Campaign παιχνιδια,ή παιχνιδια Nintendo.Σε αλλα γνωστα multiplayer παιχνιδια(Counter Strike,Lineage,WoW,LoL,HoN,Dota,CoD,BF κλπ) ελαχιστες ειναι οι φορες που πραγματικα διασκεδαζεις(βασικα ακομα και σε παιχνιδια οπως ποδοσφαιρο και μπασκετ παλι τσακωμοι υπαρχουν αν το καλοσκεφτεις ακομα και αν παιζεις με παρεα ). Ναι βρε δεν αντιλέγω,απλώς το point μου στην ουσία είναι "ίσως κάποια παιχνίδια δεν είναι για όλους" απλώς νομίζω ότι αν κάποιος βλέπει ότι πιο πολύ του βγαίνουν συναισθήματα θυμού ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να "χαλάει" η ψυχολογία του και να διασκεδάζει ελάχιστες φορές ,πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να δοκιμάσει κάτι άλλο ασχέτως το genre του παιχνιδιού,έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον προσωπική άποψη εκφράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αυτη ειναι η γενικη ιδεα αλλα οπου υπαρχει ο ανθρωπινος παραγοντας,και ειδικα σε ανταγωνιστικα παιχνιδια πολυ δυσκολο να μπορεις να το κανεις αυτο.Πιο πολυ θα ελεγα οτι ισχυει αυτο που λες για Single Player/Campaign παιχνιδια,ή παιχνιδια Nintendo.Σε αλλα γνωστα multiplayer παιχνιδια(Counter Strike,Lineage,WoW,LoL,HoN,Dota,CoD,BF κλπ) ελαχιστες ειναι οι φορες που πραγματικα διασκεδαζεις(βασικα ακομα και σε παιχνιδια οπως ποδοσφαιρο και μπασκετ παλι τσακωμοι υπαρχουν αν το καλοσκεφτεις ακομα και αν παιζεις με παρεα ). Το bold σε συνδυασμο με την ιδιοσυγκρασια του Ελληνα δινει την απαντηση σε ολα. Οπως φυσικα και στις διαφορες συμπεριφορες στο παρον thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Off topic Για το τι ρολο βαραει ο Ελληνας σαν gamer τα ειδα απο L2,Counter Strike,Wow και Dota(ισως και CoD) και τα εχω δει και σε forums και ζωντανα(internet cafe,καφετεριες κλπ). Πιο πολυ βεβαια τα αρχισα να τα βλεπω οταν αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα με Hardcore Raiding στο Wow,και εκει οι διαφοροι server που ειχαν παρα πολλους Ελληνες(Genjuros,Twilight Hammer,Silvermoon,Executus,Sunsrider κλπ)και τι γραφανε στο All/Trade chat αλλα και η συμπεριφορα τους απεναντι στους αλλους για ατομα που ειχα μεσα στην guild. Τεσπα οπως και να εχει και για τις παραπανω κουβεντες η Season πλεον σε λιγες μερες τελειωνει και βλεπουμε και μεσα απο τις αλλαγες στην Season 4 τι θα γινει με τα ranked. Για αυτους που ειναι Platinum/Diamond αυτο μεταφραζεται σε βασανα να ξαναανεβουν στα αντιστοιχα αυτα elo,για τους υπολοιπους ευκαιρια να πανε σε κατι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Συγγνωμη αλλα ο απωτερος σκοπος που διαφωνειτε?Οκ ο ενας νομιζει οτι ο socratis και ο attalos ειναι ειρωνες και με υφακι.Οι αλλοι μεν προσπαθουν να δωσουν ιδιαιτερες απαντησεις ωστε να προκαλεσουν τον αλλον.( Socrati ναι ψιλοβαρεθηκαμε να μας λες ποσα παιχνιδια εκανες carry απο bronze σε diamond)E relax λιγο.Ελεος.Μαλωνετε για ενα game που ουτε ψωμι σας δινει ουτε προσδιοριζει την κοινωνικη σας θεση.Και εγω ειμαι ο gatekeeper του silver.So what.Χαλαρωστε λιγο.Παιχνιδι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εσυ δεν ησουν που flamaρες για τους συμπαικτες σου κατι σελιδες πριν και τσακωνοσουν με καποιον απο εδω μεσα γιατι ειχες ριξει χριστοπαναγιες?Καποιος αλλος νομιζω οτι πρεπει καταλαβει οτι ειναι παιχνιδι ,οχι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 End of story indeed. Τα επόμενα posts καλύτερα να είναι για το ίδιο το παιχνίδι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αφου μπηκαν και moderators για να ηρεμισουν τα πνευματα περασαμε σε αλλο επιπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το Ε του Renekτον, γιατι δεν μπορεις να το castαρεις 2η φορα αν δν υπαρχει καποιο enemy hero/minion/monster? Ειναι νορμαλ ετσι, ή οχι? γιατι στο description του skill δεν γραφει καποια παραμετρο για το πως το χρησιμοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Renekton dashes forward, dealing physical damage to enemies he hits along the way. If he hits a target he gains the ability to use Dice for 4 seconds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις