Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Kανεις δεν μιλησε για σενα κ κανεις δεν ειρωνευτηκε Μονος σου αρπαζεσαι γιατι εχεις την μυγα Μιλησε μας για το KDA σου στην Eve ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ναι ρε φιλε, εγω εχω το can't carry retards και εχω και μια evelyn me 9/6/13 KDA ως jungler σε 100 games με μονο 52% win rate. Ειχα και μια Καταρινα με 90% win rate σε 40 games αλλα τοτε μου φεραν το league system και με 1520 elo και +25 νικες, με πεταξε silver 1.. TI NA KANOYME, ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Οταν ειμαι 14-0 στο 20 και ολα τα lanes μου ειναι +2-3 lvl γτ εχω γαμησει ολο το αλλο team, και με ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΩ, ε τοτε τι θες να γραφω? GG WP feeders? Εσυ θα τα καταφερνες καλυτερα? Δεν το νομιζω! Πολυ ειρωνια φιλε, και δεν μου αρεσει. Στο κατω κατω τι ζορι τραβας εσυ, και με σχολιαζεις και καλα ανωνυμα. Αμα θες κατι, ονοματικα γραψε το και το. Πολυ philosophy την εχετε δει εδω μεσα, λες και ειστε masters και φοστηρες καποιοι. Βασικα εσυ και ο SOCRATIS μονο. Τι να κανω που χανω 22-2 games, 14-0, 16-1, κτλπ κτλπ. Να βγαλω full ΑP Eve στο gold elo οπως μου ειπες? Με τα ζωα που δεν ξερουν ποτε να κανουν τι? Αιντε καλα! Ειμαι γκαντεμης τι να κανουμε, δεν ηρθα να κλαφτω. Εσυ ο υπεργαματος uber player που βρηκες το duo σου πηγες diamond, μπραβο συγχαρητηρια! Αλλα μη το χεσουμε, σιγα το παιχνιδι που ειναι το lol. 1 ατομο ακομη να νιωθει, τελος. Εχω παιξει πολυ πιο δυσκολα games που εκει χρειαζεσαι synergy 18+ ατομων, οποτε τις παπαριες και τις ειρωνιες του δικου σου στυλ, απλα δεν τις ανεχομαι. Χαλαρωστε την κορμαρα σας ε. Ξερω κλασσικα θα ερθει καποιος να πει "εε δεν το εννοουσα ετσι, ε κανεις κατι λαθος, ε εισαι Gold ,ε ,ε ,ε " Βασικα, οι Ελληνες ως gamers ειναι ο χειροτερος λαος, Ειτε θα ειναι suckhard ειτε θα ναι decent, full στην ειρωνια και την υπεροψια. Ε ναι, ειμαι Gold Και χανω games εχοντας 7-8-9 kda, θα γραφω ο,τι θελω, αλλα δεν θα ανεχομαι εσυ και ο καθε βολεμενος του duo-bot lane που εκανε carry απ τα Platinum μαζι με καλο duoer να μου τη βγαινει ψαγμενος και master of disaster. Στο κατω κατω δεν σε ενοχλω, αλλα με ενοχλεις. Capiche? Οπως εισαι,παρτο ,καντο translate στα αγγλικα,και μπες στο φορουμ της λολ και καντο paste.Εχεις να φας πολυ κραξιμο απο δαυτους [και με το δικιο τους]. Επειδη ανεφερεςκ αι το δικο μου ονομα,εγω πηγα diamond 1 solo.Και πιστεψε με δεν ειναι τοσο δυσκολο στον east[σε αλλο σερβερ με τα κυαλια θα το εβλεπα].Δυστηχως θα μπορουσα να γραψω και εγω ακομα ενα κατεβατο οπως το δικο σου,αλλα τον χρονο μου θα χασω.Ποσοι φιλοι μου που εχω παρει το acount τους και τους εχω κανει συνεχομενες νικες με απισυτετα σκορ,μου λενε οτι απλα ημουν τυχερος και ειχα καλους συμπαικτες.Και απο το bronze να τους παρω και να τους παω στον πλατ θα μου πουν οτι ημουν τυχερος .Δυστηχως αυτο επικρατει με τους Ελληνες παικτες[και με εσενα] ,νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι και οτι για να ανεβουν θελει απλα τυχη. Και οχι τιποοτα αλλο,αλλα θα αρχισουμε παλι qq 15 σελιδες για ακομα εναν που νομιζει οτι φταιει το συστημα και οι αχρηστοι, που δεν μπορει να ανεβει.Let the qq begins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλα παει το KDA θα ταν πολυ μεγαλυτερο αν δεν trollara won games στο τελευταιο 10λεπτο και δεν πηγαινα για το 4funkill στο base του enemy! Ξερεις που εισαι 12-0 και τελειωνεις 14-2. Oxi games που χαθηκαν, που κερδιθηκαν, το υπογραμμιζω.Socratis ποσως με ενδιαφερει τι θα μου πουν 15 χρονα και 20χρονα σε forum. Εχω φαει flame wars με το κουταλι σε φορουμ απο GMs, CMs, admins με τον 10πλασιο κοσμο. Δεν μου λεει κατι αυτο. Το μονο που σου καταλογησα ειναι το υφακι/στυλακι που σε διακατεχει, κατα τα αλλα μου εισαι παγερα αδιαφορος και μπραβο σου για το rank σου. Το ακουσες και απο μενα, παμε παρακατω. Ελληνες παιχτες σαν και εμενα? Δεν νομιζω να ηξερες τι ειναι το ΤeamSpeak & το Vent to 2005, ουτε να επαιζες με ανθρωπους με τα 2πλα σου χρονια. Ποσο μαλλον να εισουν top σε competitive ladders το 2005-6-7 απ τα 14 σου. Μαλλον Pokemon θα επαιζες back then. Και ναι, αυτο το παιχνιδι θελει τυχη. Κυριως θελει μεθοδικοτητα & διορατικοτητα. Τωρα θα μου πεις τι σημαινει διορατικοτητα. Oh well.Ολα τ' αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το 700elo που ξεκινησα φετος να φτασω 1550 - 1600, πιστευω ομως πως αξιζω παραπανω και ο παραγοντας τυχη δεν μου το επιτρεπει μεχρι στιγμης. Τι να κανουμε, εγω χανω 14-0 games, τοσο noob ειμαι.Τωρα αν ο Attalos τραβαει ζορια με τα ingame titles, μαλλον δεν εχει τι να κανει και σχολιαζει τον κοσμο. Ο καθενας στο στοιχειο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο το e-penis σου ειναι αρκετα μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε, δεν ειναι θεμα ε-penis.Εγω θα το λεγα "δεν μου αρεσει ο καθε τυχαρπαστος να με ειρωνευεται με cool στυλακι και καλα σποντουλα και επισης να κατηγοριοποιουμαι απο καποιον που δεν με ξερει και επειδη απλως τυχαινει να ειναι καλυτερος σε ενα συγκεκριμενο game να πρεπει να σκυβω το κεφαλι και να τον ακολουθω πιστα σαν guru." Τι να κανουμε, εγω σηκωνω το γαντι οταν μου το πετανε, δεν κρυβομαι πισω απο badassies. Και οσον αφορα το Socratis, παω και στοιχημα πως οι μισοι εδω μεσα εχουν βαρεθει να τον ακουν να λεει πως εκανε carry στο D, και πως κανει γαματα score στα low elo. Αυτο το παληκαρι λοιπον, που δεν με ξερει, δεν γουσταρω να με κατηγοριοποιει και να το παιζει μαγκας γιατι κερδιζει στο game της εποχης. Don't mess with oldschools.Οι μισοι εδω μεσα κλαιγονται ολημερις και οληνυκτις και οι αλλοι μισοι την εχουν δει γαμαω, ειρωνευομαι, ειμαι ο Θεος ο ιδιος. Στο κατω κατω τοσο attitude για ενα game που δεν προσφερει ουτε λεφτα, ουτε μορφωση (στους συγκεκριμενους), μονο διασκεδαση. Ε-penis showoff οπως λες, κανουν τα παιδακια του D (ορισμενοι) λες και ειναι πυρηνικη φυσικη το game, πετανε σποντουλες του στυλ "ειμαι υπεργαματος ειμαι Diamond, θα ποσταρω SS με Golds, κανε το ενα, κανε το αλλο, για να φτασεις εκει που ειμαι εγω πρεπει να, εισαι κολλημενος εκει ενω εγω ειμαι εδω" κτλπ. You get my point?Και αν τους χωθεις και διαφωνησεις με την υπεργαματοσυνη τους, λενε παλι τα δικα τους, λες και τους εθιξες το Αγιο Δισκοποτηρο. Jeez. Ειπαμε, ή suckhard ή decent αλλα ειρωνες.Primadonnes του πληκτρολογιου κοινως. Δεν τα 'φαγα αυτα στα 14 απο 30αρηδες, δεν θα τα φαω στα 22. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε, δεν ειναι θεμα ε-penis. Εγω θα το λεγα "δεν μου αρεσει ο καθε τυχαρπαστος να με ειρωνευεται με cool στυλακι και καλα σποντουλα και επισης να κατηγοριοποιουμαι απο καποιον που δεν με ξερει και επειδη απλως τυχαινει να ειναι καλυτερος σε ενα συγκεκριμενο game να πρεπει να σκυβω το κεφαλι και να τον ακολουθω πιστα σαν guru." Τι να κανουμε, εγω σηκωνω το γαντι οταν μου το πετανε, δεν κρυβομαι πισω απο badassies. Οι μισοι εδω μεσα κλαιγονται ολημερις και οληνυκτις και οι αλλοι μισοι την εχουν δει γαμαω, ειρωνευομαι, ειμαι ο Θεος ο ιδιος. Στο κατω κατω τοσο attitude για ενα game που δεν προσφερει ουτε λεφτα, ουτε μορφωση (στους συγκεκριμενους), μονο διασκεδαση. Ε-penis showoff οπως λες, κανουν τα παιδακια του D (ορισμενοι) λες και ειναι πυρηνικη φυσικη το game, πετανε σποντουλες του στυλ "ειμαι υπεργαματος ειμαι Diamond, θα ποσταρω SS με Golds, κανε το ενα, κανε το αλλο, για να φτασεις εκει που ειμαι εγω πρεπει να, εισαι κολλημενος εκει ενω εγω ειμαι εδω" κτλπ. You get my point? Και αν τους χωθεις και διαφωνησεις με την υπεργαματοσυνη τους, λενε παλι τα δικα τους, λες και τους εθιξες το Αγιο Δισκοποτηρο. Jeez. Ειπαμε, ή suckhard ή decent αλλα ειρωνες. Primadonnes του πληκτρολογιου κοινως. Δεν τα 'φαγα αυτα στα 14 απο 30αρηδες, δεν θα τα φαω στα 22. Ωραία τα λές. Τσίμπα ένα like από μένα. (δεν αναφέρομαι στον αταλο και τον σωκρατη, αλλά γενικά καλά τα λέει ο παλίκαρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Dont mess with oldschools λεει Κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μα ετσι ειναι φιλε.Αυτο πρεπει να γραφουμε.Εγω λεω να να σταματησουμε να δινουμε συμβουλες για το παιχνιδι και tips[και φυσικα οτι κανουν λαθος μερικοι]και ναωαρχισουμε τα qq.Τα τρολλ μου βιασαν το παιχνιδι ,ειμαι ο καλυτερος αλλα οι afk με κανουν να εχω mmr bronze παικτη κτλ Φτιαξτε ενα θεμα QQ να τελειωνουμε η τουχαλιστον πειτε τι θελετε να ακουτε εδω μεσα.Να γραφουμε καλυτερα οτι οι noobaδες σε αφηνουν στον bronze silver ή τα αφκ και αυτα φταινε. Thats all.Αφου θελετε να ακουτε αυτα ,οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Dont mess with oldschools λεει Κλαιω Δεν πειθεις ουτε τον καθρεφτη σου, δουλεψε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ελα πες μας για το counter strike τωρα Plox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954 300 pages πισω? Fanboy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Όχι, απλά έχω καλή μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 O,τι εχει να επιδειξει κανεις καλο ειναι! Χαιρομαι για σενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954 Σιγουρα βοηθας πολυ αν προκαλεις τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις