Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι μονο αυτο , ειναι κ ο κακος ο εγωισμος του στυλ " εγω τα ακουβαλητα σκουπιδια κτλ " Θα ειχε πλακα να βγαλω ενα screenshot απο το friendlist που 5-6 ατομα εχουν το ιδιο παρομοιο status " Cant carry noobs " κτλ κτλ Περιττο να πω οτι και οι 5-6 ειναι κολλημενοι silver/gold 2
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι μονο αυτο , ειναι κ ο κακος ο εγωισμος του στυλ " εγω τα ακουβαλητα σκουπιδια κτλ " Θα ειχε πλακα να βγαλω ενα screenshot απο το friendlist που 5-6 ατομα εχουν το ιδιο παρομοιο status " Cant carry noobs " κτλ κτλ Περιττο να πω οτι και οι 5-6 ειναι κολλημενοι silver/gold Ναι γιατι το gold τους κακοφενεται.Την εχουν δει ολοι '''να παμε Diamond να παιζουμε με τον Doublelift ,και''bronze plays'''στο Lcs. Και γιατι να παμε Platinum,Diamond για να την ''πουμε''στους αλλους καμενους της παρεας.. Δυστηχως αυτα θα τα δουμε με το καλο και οταν γινει και reset στην επομενη Season.. Πλακα πλακα μου κανει εντυπωση που δεν εχει ζητησει κανεις και elo boost στο topic αυτο απο ατομα Platinum και πανω να τους πανε gold για τα rewards (εκτως αν εχει γινει αυτο σε pm ).
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Η αμήχανη στιγμή που τις τελευταίες δύο εβδομάδες παίζεις όλα τα ads με ap masteries.
ssns Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγαλουν τα skin του halloween?
Manos112 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγαλουν τα skin του halloween? Στο ερχόμενο patch λένε, αλλά ξέρεις τώρα...riot. Τα καλοκαιρινά skins βγήκαν αφού είχε τελειώσει το καλοκαίρι... btw, ξανα-άρχισα τα ranked για να ανεβάσω λίγο το mmr..πήγα series για silver 3 νίκησα το πρώτο, το δεύτερο το έχασα εξαιτίας ενός κατεστραμμένου voli που είχε μόλις 5 νίκες στα ranked! Άντε γεια!
sistah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μπαα, το Halloween ειναι στις 30/10 και θα μπει σημερα στην garena,οποτε σε καποια απο αυτες τις μερες θα μπει το harrowing.
Alchemist` Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά τα lcs (αλήθεια το lcs τι σημαίνει?) της επόμενης χρονίας πότε ξεκινάνε?
3leven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά τα lcs (αλήθεια το lcs τι σημαίνει?) της επόμενης χρονίας πότε ξεκινάνε? League Of Legends Championship Series. Τωρα για ποτε δε ξερω....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Mου βγαζει στο fb διαφημιση για "lol boosting services". Μπαινω στη σελιδα τους απο περιεργεια να δω χρεωσεις κλπ και οι θεουληδες χρεωνουν ~5 ευρω την νικη. Ενω εσυ "αγοραζεις" νικες και οχι division. Δηλαδη τους λες, θελω +20 νικες στο acc μου, σε χρεωνουν 100ευρωπουλα, τα πλερωνεις σου παιρνουν +20 νικες στο acc ΑΛΛΑ δεν σου εγγυωνται οτι θα ανεβεις στο div/tier που θες, μπορει πχ να χανουν στα promo series και να σου παραδωσουν το acc στο ιδιο div. Απορω ποια κοροιδα πληρωνουν τετοιου τυπου services. Γενικα το boosting επι πληρωμη ειναι αηδια και κοροιδια, αλλα boosting που δεν πληρωνεις για div αλλα για νικες ειναι για να γελαει ο κοσμος
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι μονο αυτο , ειναι κ ο κακος ο εγωισμος του στυλ " εγω τα ακουβαλητα σκουπιδια κτλ " Θα ειχε πλακα να βγαλω ενα screenshot απο το friendlist που 5-6 ατομα εχουν το ιδιο παρομοιο status " Cant carry noobs " κτλ κτλ Περιττο να πω οτι και οι 5-6 ειναι κολλημενοι silver/gold Ναι ρε φιλε, εγω εχω το can't carry retards και εχω και μια evelyn me 9/6/13 KDA ως jungler σε 100 games με μονο 52% win rate. Ειχα και μια Καταρινα με 90% win rate σε 40 games αλλα τοτε μου φεραν το league system και με 1520 elo και +25 νικες, με πεταξε silver 1.. TI NA KANOYME, ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Οταν ειμαι 14-0 στο 20 και ολα τα lanes μου ειναι +2-3 lvl γτ εχω γαμησει ολο το αλλο team, και με ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΩ, ε τοτε τι θες να γραφω? GG WP feeders? Εσυ θα τα καταφερνες καλυτερα? Δεν το νομιζω! Πολυ ειρωνια φιλε, και δεν μου αρεσει. Στο κατω κατω τι ζορι τραβας εσυ, και με σχολιαζεις και καλα ανωνυμα. Αμα θες κατι, ονοματικα γραψε το και το. Πολυ philosophy την εχετε δει εδω μεσα, λες και ειστε masters και φοστηρες καποιοι. Βασικα εσυ και ο SOCRATIS μονο. Τι να κανω που χανω 22-2 games, 14-0, 16-1, κτλπ κτλπ. Να βγαλω full ΑP Eve στο gold elo οπως μου ειπες? Με τα ζωα που δεν ξερουν ποτε να κανουν τι? Αιντε καλα! Ειμαι γκαντεμης τι να κανουμε, δεν ηρθα να κλαφτω. Εσυ ο υπεργαματος uber player που βρηκες το duo σου πηγες diamond, μπραβο συγχαρητηρια! Αλλα μη το χεσουμε, σιγα το παιχνιδι που ειναι το lol. 1 ατομο ακομη να νιωθει, τελος. Εχω παιξει πολυ πιο δυσκολα games που εκει χρειαζεσαι synergy 18+ ατομων, οποτε τις παπαριες και τις ειρωνιες του δικου σου στυλ, απλα δεν τις ανεχομαι. Χαλαρωστε την κορμαρα σας ε. Ξερω κλασσικα θα ερθει καποιος να πει "εε δεν το εννοουσα ετσι, ε κανεις κατι λαθος, ε εισαι Gold ,ε ,ε ,ε " Βασικα, οι Ελληνες ως gamers ειναι ο χειροτερος λαος, Ειτε θα ειναι suckhard ειτε θα ναι decent, full στην ειρωνια και την υπεροψια. Ε ναι, ειμαι Gold Και χανω games εχοντας 7-8-9 kda, θα γραφω ο,τι θελω, αλλα δεν θα ανεχομαι εσυ και ο καθε βολεμενος του duo-bot lane που εκανε carry απ τα Platinum μαζι με καλο duoer να μου τη βγαινει ψαγμενος και master of disaster. Στο κατω κατω δεν σε ενοχλω, αλλα με ενοχλεις. Capiche?
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Βρηκαμε τον πρωτο με την μυγα Επομενος Μου αρεσει η επιχειρηματολογια σου. Κλασσικος ειρων, τουλαχιστον αστειος badass wannabe με 0 υποσταση και υποστηριξη των λεγομενων του. Επομενος.
ssns Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι μονο αυτο , ειναι κ ο κακος ο εγωισμος του στυλ " εγω τα ακουβαλητα σκουπιδια κτλ " Θα ειχε πλακα να βγαλω ενα screenshot απο το friendlist που 5-6 ατομα εχουν το ιδιο παρομοιο status " Cant carry noobs " κτλ κτλ Περιττο να πω οτι και οι 5-6 ειναι κολλημενοι silver/gold Την εχασες την ευκαιρια σου οταν το ειχα και εγω!!
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τωρα , μισο , να απαντησω στο σεντονι που εκανες 5 φορες edit και να υπογραψω με ονομα , τηλεφωνο , διευθυνση , ΑΦΜ κτλ ΕΙπαμε , εισαι γκαντεμης και οι αλλοι ειναι ακουβαλητα ζωα Συμφωνουμε
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τωρα , μισο , να απαντησω στο σεντονι που εκανες 5 φορες edit και να υπογραψω με ονομα , τηλεφωνο , διευθυνση , ΑΦΜ κτλ ΕΙπαμε , εισαι γκαντεμης και οι αλλοι ειναι ακουβαλητα ζωα Συμφωνουμε Και στο κατω κατω, εκει που θελω να καταληξω, το αν ειμαι γκαντεμης, κακος, ημιμαθης κτλπ ειναι δικο μου θεμα. Mod edit: Παρακαλώ, μην αρχίζετε προσωπικές επιθέσεις ή μηνύματα σε υβριστικό τόνο για άλλους συμφορουμίτες. Είναι εύκολο να περάσουμε από χαλαρή κουβέντα απλών πειραγμάτων στο να γίνει μπάχαλο το thread χωρίς σοβαρό λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις