Fulgore1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς έχω μείνει bronze iv... και δεν με βλέπω να φεύγω από εκεί... με τις γελοιότητες μερικών παικτών.. είναι δυνατόν να παίρνει για support τον yorick..δηλαδή έλεος.. το θέμα είναι ότι νικάω έναν αγώνα φτάνω του 20-40 βαθμους και μετα χανω και ξανα πεφτω στο ιδιο σημειο.. μαλλον δεν με βλεπω να ανεβαινω ποτε... έχει καταντήσει αηδία πια... σε κάθε παιχνίδι ranked ακόμα πριν καν αρχίσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσει κάποιος Οι μονες χρησιμες συμβουλες που μπορω να σου δωσω ειναι 2(και οχι οι αηδιες που γραφει ο nrkmaiden απο κατω). 1)Αν πραγματικα βλεπεις και δεν τα πας καλα παρατα το account και παιζε normal/arams 2)Ανεβασε αλλο smurf account και δοκιμασε την τυχη σου εκει(απο το να παιζεις ολη την ωρα με Bronze 5 και να σπαταλας τον χρονο σου καλυτερο ειναι και εχεις και πιο πολλες πιθανοτητες να πας απο Placement Silver παρα με αυτους οπως τα περιγραφεις. Βεβαια τωρα τελειωνει η Season αλλα τα παραπανω μπορεις να τα εφαρμοσεις και απο την επομενη αν δεις και εισαι σε ιδια μοιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Nasus(top) απο τους πιο υπερεκτιμημενους παιχτες του παιχνιδιου.Τουλαχιστων στην αντιληψη των low-mid elo παιχτων. Αντιθετως ζουγκλα ειναι καλη επιλογη.Αποψη μου βεβαια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 10 σερί νίκες γίνονται ακόμα και αν το πας σπαστά (χάνω 2 ματς - σταματάω και παίζω αύριο). Είναι μερικές περίοδοι που απλά τρως μούντζα και περιμένεις να περάσει. Αν βέβαια ο συγκεκριμένος παίζει με μισό division κάτω, τότε ΟΚ κάτι παίζει.Eχω κανει 13 σερι ηττες νομιζω, ως ρεκορ. Βεβαια, ενω εβλεπα οτι δεν ενιωθα εκεινο το 2ημερο, επεμενεινα να παιζω και ετσι ηρθαν οι ηττες μια χαρα. Και 10 σερι wins το καλυτερο μου. Δυστυχώς έχω μείνει bronze iv... και δεν με βλέπω να φεύγω από εκεί... με τις γελοιότητες μερικών παικτών.. είναι δυνατόν να παίρνει για support τον yorick..δηλαδή έλεος.. το θέμα είναι ότι νικάω έναν αγώνα φτάνω του 20-40 βαθμους και μετα χανω και ξανα πεφτω στο ιδιο σημειο.. μαλλον δεν με βλεπω να ανεβαινω ποτε... έχει καταντήσει αηδία πια... σε κάθε παιχνίδι ranked ακόμα πριν καν αρχίσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσει κάποιος Θα βγεις απο αυτα τα elo και θα πας πιο ψηλα, οταν γινεις αισθητα καλυτερος απο τους συμπαικτες σου (και τους αντιπαλους σου). Σε επιπεδο που τα τρολαρισματα να μην σε επηρεαζουν τοσο ωστε να κολας σε ενα division. Aποψη μου, κατσε μαθε 1-2 hypercarries ( το 1 μαθε το ΚΑΛΑ και κανε το main) και ξεκινα. Τωρα στο πώς θα το μαθεις, ξεκινα με streams για να μαθεις mechanics, τροπο παιχνιδιου κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Boosted είναι ο λογαριασμός φίλος μου τον ανέβασε lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κατι παιζει με αυτον τον @Fulgore1.Δεν γινεται το παλικαρι να ειναι τοσο επιθετικος χωρις να τον ξερει τον αλλον. Φιλε πανελειακε ξεχνα τις βλακειες που σου λεει ο ^ Αμα θες να φυγεις απο το bronze μιας και ημουν στην θεση σου και τωρα βρισκομαι gold iv πρεπει να προσεξεις την ωρα που μπαινεις κυριως να παιξεις.Εγω οταν ημουν στην θεση σου εμπαινα μετα τις 2 το βραδυ ωστε να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες να πετυχω πιτσιρικαδες 15χρονους μιας και πανε για υπνο εκεινη την ωρα.Παντα οταν ξεκινας να παιζεις πες στον εαυτο σου οτι θα παιξεις 3 παιχνιδια.Αν δεις το πρωτο να το χανεις παιξε το δευτερο,αν το κερδισεις παιξε και το τριτο και αν το κερδισεις σταματα τα ranked για την υπολοιπη ημερα..το ιδιο και αν το χασεις.Αν το κερδισεις το πρωτο και κερδισεις και το δευτερο αν θες παιξε το 3ο αλλιως σταματα και παλι.Μπορει να πουν μερικοι τι μαλακιες λεω αλλα μονο μαλακιες δεν ειναι μιας και ειμαι εδω που ειμαι με αυτο το συστημα και με αρκετη υπομονη.Αν θες βεβαια με ακους δεν σε αναγκαζει κανενας.Επισεις μιας και στο bronze οι περισσοτεροι ειναι βλακες και μερικες φορες θα πηγαινεις τελευταιος μαθε 1-2 support πολυ καλα ωστε εσυ να εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου.Μπορεις να παιξεις νορμαλ και να δεις τι champion σου ταιριαζουν και να τους μαθεις για καποιο lane. 1-2 champ για καθε lane ειναι αρκετοι για αρχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πανηλιακε ξεχνα τις βλακιες που σου λενε ημουν και εγω bronze ξεκινα απο αυριο και αλλαξε ομαδα θα ανεβεις αισθητα (μονο μην γινεις αεκ υπαρχει κινδυνος να παιζεις σε wooden κατηγοριες) ps sry για το trolling αλλα ανα δυο post διαβαζα ξεχνα τι σου ειπε ο προηγουμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πανηλιακε ξεχνα τις βλακιες που σου λενε ημουν και εγω bronze ξεκινα απο αυριο και αλλαξε ομαδα θα ανεβεις αισθητα (μονο μην γινεις αεκ υπαρχει κινδυνος να παιζεις σε wooden κατηγοριες) ps sry για το trolling αλλα ανα δυο post διαβαζα ξεχνα τι σου ειπε ο προηγουμενος χαχαχαχαχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κατι παιζει με αυτον τον @Fulgore1.Δεν γινεται το παλικαρι να ειναι τοσο επιθετικος χωρις να τον ξερει τον αλλον. Φιλε πανελειακε ξεχνα τις βλακειες που σου λεει ο ^ Αμα θες να φυγεις απο το bronze μιας και ημουν στην θεση σου και τωρα βρισκομαι gold iv πρεπει να προσεξεις την ωρα που μπαινεις κυριως να παιξεις.Εγω οταν ημουν στην θεση σου εμπαινα μετα τις 2 το βραδυ ωστε να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες να πετυχω πιτσιρικαδες 15χρονους μιας και πανε για υπνο εκεινη την ωρα.Παντα οταν ξεκινας να παιζεις πες στον εαυτο σου οτι θα παιξεις 3 παιχνιδια.Αν δεις το πρωτο να το χανεις παιξε το δευτερο,αν το κερδισεις παιξε και το τριτο και αν το κερδισεις σταματα τα ranked για την υπολοιπη ημερα..το ιδιο και αν το χασεις.Αν το κερδισεις το πρωτο και κερδισεις και το δευτερο αν θες παιξε το 3ο αλλιως σταματα και παλι.Μπορει να πουν μερικοι τι μαλακιες λεω αλλα μονο μαλακιες δεν ειναι μιας και ειμαι εδω που ειμαι με αυτο το συστημα και με αρκετη υπομονη.Αν θες βεβαια με ακους δεν σε αναγκαζει κανενας.Επισεις μιας και στο bronze οι περισσοτεροι ειναι βλακες και μερικες φορες θα πηγαινεις τελευταιος μαθε 1-2 support πολυ καλα ωστε εσυ να εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου.Μπορεις να παιξεις νορμαλ και να δεις τι champion σου ταιριαζουν και να τους μαθεις για καποιο lane. 1-2 champ για καθε lane ειναι αρκετοι για αρχη Ειμαι επιθετικος που λεει ο αλλος σε ατομο που ειναι Bronze 4 να κανει carry την ομαδα αλλιως να μεινει εκει που ειναι???Ειμαστε σοβαροι τωρα???Βαλε πχ το δικο σου σχολιο διπλα στο σχολιο του αλλου που εκραξα και μετα ξαναπες μου πιο απο τα 2 σχολιο ειναι πιο θετικο στο να τον βοηθησει. (Off Topic Oσο για το επιθετικος φανταζομαι εννοοεις και απο το αλλο topic με την συνθεση Pc,οπως σου εξηγησε και ο Millennium δεν ειχα κατι προσωπικο με αυτα που ειπα απλα την εχουν πατησει ατομα ακουγοντας αλλους που προτεινανε οτι να ναι γιαυτο και ημουν λιγο αυστηρος ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επειδή όλο βλακείες λέτε, και δεν είναι ούτε η ώρα ούτε η κατηγορία ούτε το φεγγάρι, να το λύσω το θέμα. Γίνε καλύτερος παίχτης. Γιατί τώρα δεν είσαι καλύτερος από εκεί που βρίσκεσαι. Τι φταίει? Εσύ. Δεξου το και προσπάθησε να το λύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ο καθενας οταν βλεπει τα δυσκολα στο game καλυτερο θα ηταν να μην ερθει να ζητησει εδω γνωμη για το τι θα κανει,πρεπει να κατσει να σκεφτει τροπους πως να το αντιμετωπισει και να βρει λυσεις μονος του!Το να ζηταει εδω μεσα κανεις βοηθεια ειναι ανουσιο,οταν βγαινει ο καθενας και λεει κατι διαφορετικο γιατι προφανως αντιλαμβανεται και αντιμετωπιζει τα πραγματα αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Λάθος, πρέπει να κάνει αυτά που δουλεύουν για χιλιάδες παίχτες. Καλύτερο φαρμ, καλύτερα αντικείμενα, ρούνους, masteries, map awareness, role flexibility, eye-hand coordination. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επειδή όλο βλακείες λέτε, και δεν είναι ούτε η ώρα ούτε η κατηγορία ούτε το φεγγάρι, να το λύσω το θέμα. Γίνε καλύτερος παίχτης. Γιατί τώρα δεν είσαι καλύτερος από εκεί που βρίσκεσαι. Τι φταίει? Εσύ. Δεξου το και προσπάθησε να το λύσεις. πιστευω δεν ειναι τοσο θεμα του να γινεις καλυτερος.ειναι του να εισαι συνεργασιμος και να ξερεις τα βασικα γυρω απο το παιχνιδι και απο τον καθε champion που παιζει.Αυτος που ειναι συνεργασιμος και ξερει τα βασικα στο παιχνιδι και πετυχει μια καλη ομαδα θα ανεβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το να ξέρεις τα παραπάνω είναι να είσαι καλύτερος. Αν ο φίλος μου παίζει morgana με ghost clarity 400 ranked τώρα είναι bronze 1 ,φαντάσου πόσο πρόοδο έχει μπροστά του ο συγκεκριμμένος bronze 4 παίχτης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το να ξέρεις τα παραπάνω είναι να είσαι καλύτερος. Αν ο φίλος μου παίζει morgana με ghost clarity 400 ranked τώρα είναι bronze 1 ,φαντάσου πόσο πρόοδο έχει μπροστά του ο συγκεκριμμένος bronze 4 παίχτης olololo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ολοι πανω κατω τα ιδια λεμε ρε παιδια απλα πολλες φορες δεν δεχομαστε που ανηκουμε και οτι κανουμε λαθη ωστε να τα βελτιωσουμε.... btw ο fulgore1 ειχε δικο ημουν αποτομος.Ειναι γραπτος λογος και δε μπορει καποιος να καταλαβει το υφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις