Στεφανος123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αρα υπονοεις οτι να παιζεις αυθεντικα ειναι βλακια δηλαδη εσυ παιζεις μονο free to play . Piratebay φιλος
jonakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγω σας ανακοινωνω οτι πλεον ειμαι ο gatekeeper του silver.Οσοι πηγανε προμο περασανε απο μενα.hueΣκαλωμενος στους 80-98 ποντους.δεν φτανω καν προμο.hue
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 H LeBlanc γιατι δεν παιζεται συχνα? Επαιξα μερικα games (coop vs bot προς το παρον) και εχω μεινει μλκας με το dmg output της (συν τα 2-3 cc που της επιτρεπουν να ειναι lane bully υποθετω, συν το passive της που ειναι τυπου escape, συν το mobility του W). Νταξει εχει ενα αρνητικο οτι δεν μπορει να pusharei για κανενα λογο και γενικα να παρει objects μονη της, ενα ακομη αρνητικο οτι πρεπει να ειναι αρκετα skillcap (αλλα αν αξιζει καθεσαι και την μαθαινεις), αρα το ερωτημα ειναι τι αλλα αρνητικα εχει και δεν την βλεπω ποτε στα picks? Σκεφτομαι να την κανω main AP .
dNt^ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 H LeBlanc γιατι δεν παιζεται συχνα? Επαιξα μερικα games (με bot προς το παρον) και εχω μεινει μλκας με το dmg output της (συν τα 2 cc που της επιτρεπουν να ειναι lane bully υποθετω, συν το passive της που ειναι τυπου escape). Νταξει εχει ενα αρνητικο οτι δεν μπορει να pusharei για κανενα λογο και γενικα να παρει objects μονη της, ενα ακομη αρνητικο οτι πρεπει να ειναι αρκετα skillcap (αλλα αν αξιζει καθεσαι και τι μαθαινεις, και νομιζω οτι αξιζει), τι αλλα αρνητικα εχει και δεν την βλεπω ποτε στα picks? Όπως είπες, high skill-cap. Επίσης, δεν είναι και τόσο καλή late game σαν άλλους assassin (βλ. Ahri,Zed,Kassa)
ssns Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 H LeBlanc γιατι δεν παιζεται συχνα? Επαιξα μερικα games (coop vs bot προς το παρον) και εχω μεινει μλκας με το dmg output της (συν τα 2-3 cc που της επιτρεπουν να ειναι lane bully υποθετω, συν το passive της που ειναι τυπου escape, συν το mobility του W). Νταξει εχει ενα αρνητικο οτι δεν μπορει να pusharei για κανενα λογο και γενικα να παρει objects μονη της, ενα ακομη αρνητικο οτι πρεπει να ειναι αρκετα skillcap (αλλα αν αξιζει καθεσαι και την μαθαινεις), αρα το ερωτημα ειναι τι αλλα αρνητικα εχει και δεν την βλεπω ποτε στα picks? Σκεφτομαι να την κανω main AP . δες SivHD πως παιζει lb να μεινεις λιγο!!τα κοροιδευει
nasos o psaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Όπως είπες, high skill-cap. Επίσης, δεν είναι και τόσο καλή late game σαν άλλους assassin (βλ. Ahri,Zed,Kassa) εχει αρκετα κλτερο late με τ remake απλα δεν εχει τοσο safe burst οπως ο zed και δεν μπορει να κανει poke οπως ο kass και η ahri παντος μια φορα ο hotshotgg πηγε chalenger με την lb
πανηλειακός Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς έχω μείνει bronze iv... και δεν με βλέπω να φεύγω από εκεί... με τις γελοιότητες μερικών παικτών.. είναι δυνατόν να παίρνει για support τον yorick..δηλαδή έλεος.. το θέμα είναι ότι νικάω έναν αγώνα φτάνω του 20-40 βαθμους και μετα χανω και ξανα πεφτω στο ιδιο σημειο.. μαλλον δεν με βλεπω να ανεβαινω ποτε... έχει καταντήσει αηδία πια... σε κάθε παιχνίδι ranked ακόμα πριν καν αρχίσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσει κάποιος
nrkmaiden Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς έχω μείνει bronze iv... και δεν με βλέπω να φεύγω από εκεί... με τις γελοιότητες μερικών παικτών.. είναι δυνατόν να παίρνει για support τον yorick..δηλαδή έλεος.. το θέμα είναι ότι νικάω έναν αγώνα φτάνω του 20-40 βαθμους και μετα χανω και ξανα πεφτω στο ιδιο σημειο.. μαλλον δεν με βλεπω να ανεβαινω ποτε... έχει καταντήσει αηδία πια... σε κάθε παιχνίδι ranked ακόμα πριν καν αρχίσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσει κάποιος ΑΠΛΑ μη ξεκινας με αυτη την νοοτροπια δε προκειται να πας πουθενα ετσι......... QQ υπαρχει παντου γρψε τους και κουβαλα τους αν μπορεις αλλιως μεινε εκει που εισαι..Μαθε 1 -2 παιχτες σε καθε λανε πειραματησου με runes/masteries σε normal draft picks. Και μαθαινε απο τα απειρα λαθη που γινονται σε ενα παιχνιδι.
Ακραίος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 http://www.lolking.net/summoner/eune/29364854#history Αυτό θα πει Boosted.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 H LeBlanc γιατι δεν παιζεται συχνα? Επαιξα μερικα games (coop vs bot προς το παρον) και εχω μεινει μλκας με το dmg output της (συν τα 2-3 cc που της επιτρεπουν να ειναι lane bully υποθετω, συν το passive της που ειναι τυπου escape, συν το mobility του W). Νταξει εχει ενα αρνητικο οτι δεν μπορει να pusharei για κανενα λογο και γενικα να παρει objects μονη της, ενα ακομη αρνητικο οτι πρεπει να ειναι αρκετα skillcap (αλλα αν αξιζει καθεσαι και την μαθαινεις), αρα το ερωτημα ειναι τι αλλα αρνητικα εχει και δεν την βλεπω ποτε στα picks? Σκεφτομαι να την κανω main AP . καλα ρε ,κανεις πλακα εναντιον των bot και θες να την Mainαρεις για ap mid.Dafuk. :-D :-D Παιξε νορμαλ και απρτην να δεις εκει,κλαι μετα ρανκ,μετα καντην main. Δυστυχώς έχω μείνει bronze iv... και δεν με βλέπω να φεύγω από εκεί... με τις γελοιότητες μερικών παικτών.. είναι δυνατόν να παίρνει για support τον yorick..δηλαδή έλεος.. το θέμα είναι ότι νικάω έναν αγώνα φτάνω του 20-40 βαθμους και μετα χανω και ξανα πεφτω στο ιδιο σημειο.. μαλλον δεν με βλεπω να ανεβαινω ποτε... έχει καταντήσει αηδία πια... σε κάθε παιχνίδι ranked ακόμα πριν καν αρχίσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσει κάποιος Εδω εγω ειχα ριβεν support σε diamond 1,στο bronze 4 σε προβληματιζει[και κερδισαμε να φανταστεις].Bronze 4 γινονται 100000 λαθοι καθε 1 λεπτο,αν δεν μπορεις να κερδισεις τοτε κατι αλλο παιζει[μηπως φταις εσυ,λεω εγω τωρα.]. http://www.lolking.net/summoner/eune/29364854#history Αυτό θα πει Boosted. Δνε θα το ελεγα ,εχω κανει και εγω 10 ηττες σερι ,2-3 φορες γιατι ημουν σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση,επαιζα σε ολα τα ματς σκατα ,εβριζα τους παντες και ειχα και συμπαικτες με αρνητικο history επισης ,πως να κερδισεις ετσι?
Tobajara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 10 σερί νίκες γίνονται ακόμα και αν το πας σπαστά (χάνω 2 ματς - σταματάω και παίζω αύριο). Είναι μερικές περίοδοι που απλά τρως μούντζα και περιμένεις να περάσει. Αν βέβαια ο συγκεκριμένος παίζει με μισό division κάτω, τότε ΟΚ κάτι παίζει.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αυτός ο λογαριασμός πάντως είναι boosted. Ούτε ένα θετικό kda και random αντικείμενα σε αρκετούς ήρωες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλα ρε ,κανεις πλακα εναντιον των bot και θες να την Mainαρεις για ap mid.Dafuk. :-D :-D Παιξε νορμαλ και απρτην να δεις εκει,κλαι μετα ρανκ,μετα καντην main. Δεν με εννοας (sic). Εχω παιξει vs bots με καμποσα AP, και η LB μου αρεσε περισσοτερο απ'ολα οσα δοκιμασα. Ναι οκ vs bots, απλα το gameplay, το burst, το high skill cap, με εντυπωσιασαν θετικα σε σχεση με κατι dianes πχ. Επαιξα και μερικα νορμαλ με LB, νταξει εχει μειονεκτημα σοβαρο στα cd της, που καθιστα απαραιτητο να γινεις expert στο escaping με το W μεχρι να ξαναγεμισουν τα skills και να πας στο single target. Αλλιως εισαι dead σε miliseconds. Επισης, μπορει να τελειωσει ενα game με 20/8 σκορ οκ, αλλα να μην κανει sense μεσα στο παιχνιδι. Πολυ αδυναμη για τα objects και αυτο ειναι ενα θεμα στην προσφορα της στην ομαδα. Αυτός ο λογαριασμός πάντως είναι boosted. Ούτε ένα θετικό kda και random αντικείμενα σε αρκετούς ήρωες.Πριν το Kda και τα build, εγω ειδα τα cs kills στα last 10 games του που ειναι χειροτερο απο bronze παιχτες. 55 minions με vayne, 26 με ryze, 106 με ahri, καμια περιπτωση να ανεβηκε μονος του gold.
Προτεινόμενες αναρτήσεις