Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μαγκες μη βαζετε λεφτα στο Lol.Εγω παιζω 2.5 χρονια και εχω βαλει 70 ευρω και τα κλαιω τωρα.Δεν υπαρχει λογος να αγορασεις skins.οταν υπαρχει προγραμμα οπου μπορεις να βαλεις τα skins του παιχνιδιου(Το βλεπεις μονο ο ιδιος το skin και οχι και οι αντιπαλοι).

Δεν θυμαμαι πως το λενε το προγραμματακι.

:rolleyes:  :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα εγω προσωπικα προτιμω τα λεφτα αυτα αντι να τα βαλω για lol,να παω για κανα καφε η καμια μπυρα.

Δεν πιστεύω οτι κάποιος που βάζει πχ 10 ευρώ το μήνα στο lol τα στερείται και δεν βγαίνει να πιει και έναν καφέ, lol. Δηλαδή αν κλαις τα 70 ευρώ που έδωσες σε 2 χρόνια εγώ τι πρέπει να κάνω που δίνω και στο lol αλλά και γενικότερα σε Games που τα αγοράζω retail?

Απλα εγω προσωπικα προτιμω τα λεφτα αυτα αντι να τα βαλω για lol,να παω για κανα καφε η καμια μπυρα.

Τι σχεση εχει ο καφες με το LoL??

Δεν πιστεύω οτι κάποιος που βάζει πχ 10 ευρώ το μήνα στο lol τα στερείται και δεν βγαίνει να πιει και έναν καφέ, lol. Δηλαδή αν κλαις τα 70 ευρώ που έδωσες σε 2 χρόνια εγώ τι πρέπει να κάνω που δίνω και στο lol αλλά και γενικότερα σε Games που τα αγοράζω retail?

Αυτο.

Eνταξει για το λολ δεν ξερω  αν αξιζει τοσο το donate,παντως για retail games το θεωρω σωστο.

Αναλογα βεβαια και το ποσο χρονο αφιερωνεις στο παιχνιδι.

Εγώ που βρίζω είμαι flamer,εσύ που δεν παίζεις τι είσαι?

Παίξε καλά κάνε 10/0 και βρίζε μου και μάνες και ότι θες...

Αλλά η Riot μόνο τους flamer κάνει ban για unskilled,troll κτλπ @@

Μαγκες,σας λεω απλα τη δικη μου οπτικη γωνια.Ο καθενας δινει τα λεφτακια του οπου θελει,Εξεφρασα απλως την γνωμη μου που θεωρω οτι να δινεις λεφτα σε παιχνιδια ειναι τελικα μεγαλη βλακια.

Dafaq... Εγώ μπορεί να έχω βάλει και 4ψήφιο ποσό στο Lol αλλά δεν τα κλαίω πάντως.

Στο κάτω κάτω δεν σε αναγκάζει κανείς, το κάνεις επειδή γουστάρεις.

Eιπα εγω οτι με αναγκαζει κανεις να βαζω λεφτα στο lol?Προσεχουμε τι γραφουμε πριν στειλουμε.

Μαγκες,σας λεω απλα τη δικη μου οπτικη γωνια.Ο καθενας δινει τα λεφτακια του οπου θελει,Εξεφρασα απλως την γνωμη μου που θεωρω οτι να δινεις λεφτα σε παιχνιδια ειναι τελικα μεγαλη βλακια.

Eιπα εγω οτι με αναγκαζει κανεις να βαζω λεφτα στο lol?Προσεχουμε τι γραφουμε πριν στειλουμε.

Το να δινεις λεφτα στο Lol εγινε τωρα γενικα στα παιχνιδια οτι ειναι κακο??? :-(  Και η ειρωνια ακριβως μια προταση παρακατω  :P

Εγω μονο 10ευρο εχω βαλει και τοτε πηρα gladiator draven,mafia mf απο προσφορα και τον longhorn alistar.

Metall rammus,riot blitzcrankd,arcade heca,championship thresh τα εχω παρει απο κωδικου χωρις να δωσω λεφτα! και την mythic cassio που την εδωσαν δωρεαν ετσι και αλλωις 

Πόσο δύσκολο είναι να πάει ο κόσμος back μετά από objective? Go back. Don't stay and die. Έχω σιχαθεί να το λέω. 6 ήττες στη σειρά στο late ένω είχαμε κερδίσει τα lane από ηλίθια plays. ADC να κόβει βόλτες στη ζούγκλά μόνο του και πολλά άλλα υπέροχα. Στα 4 ειδικά που ήμουν σε solo lane ήταν 100-0 φάση. Άνεση. Συγγνώμη αλλά δεν ανήκω σ' αυτά τα σκουπίδια πραγματικά. Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι στα low elo η μόνη λύση είναι late game tanks. Η ομάδα με τα tank κερδίζει στο τέλος. Παίζω με άτομα που δεν έχουν κοινή λογική. Καμία λογική κανένα σωστο push. Έχεις ένα μικρό περιθώριο να πας baron και κοιμούνται οι μίσοι. Είναι ηλίθιο να παίζω με άτομα που έχουν 10 wins και μπήκαν για πλάκα gold ή silver ένω έγω φάει τη ζωή μου. Γεια σας λέει το πρώτο pick, παίζω μόνο teemo και soraka. Η αντίπαλη ομάδα nasus. GG

Φιλε const πες μου σε παρακαλω αν ο τυπος "μονο Soraka teemo" ειχε και green ribbon. Μου ειχε τυχει ενας παρομοιος και ηταν για κλαμματα!!!

Αρα υπονοεις οτι να παιζεις αυθεντικα ειναι βλακια δηλαδη εσυ παιζεις μονο free to play :) .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...