SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 boosted or ebay? :-D :-D :-D :-D Πλακα κανω ετσι ,μην παρεξηγηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παιξε τωρα που μπορεις ranked γτ μετα τις αλλαγες και το reset θα αγνοειται η τυχη μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 boosted or ebay? :-D :-D :-D :-D Πλακα κανω ετσι ,μην παρεξηγηθεις. Ειλικρινα οχι, απο season1 το εχω το account.Δεν ξερω μαλλον ειμαι σε κακη φορμα.Τεσπα μωλις πηρα win αλλα πηγα mid αυτη την φορα και οχι τοπ.Μου φαινεται πιο ευκολο να κουβαλησεις απο αυτη την θεση.Μαλλον θα το αλλαξω,το τοπ δεν με θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι plat5 απο +30 νικες που ειχα πριν 1μιση μηνα ειμαι στο +2 .Το mmr μου ειναι στα ταρταρα αφου με βαζει με gold και silver.Εχει πεσει καταρα στο account μου.Θα φωναξω παπα να κανει αγιασμο δεν γινεται αλλιως . Και εγώ τα ίδια από τότε που πήγα plat έκατσαν 2-3 στραβές μέρες και το MMR έπιασε πάτο δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Βέβαια είμαι +45 νίκες αλλά έχω και ~1600 παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν ισχυει αυτο. Σου εφερα και το παραδειγμα με τον nasus και τον teemo αλλα βλεπω οτι δεν το αντιλαμβανεσαι κι επιμενεις οτι το lol συνοψιζεται στο να κερδισουν τα lanes κι οτι αμα τα lanes κερδιζουν, τοτε κερδιζεται και το παιχνιδι. Eλπιζω να μην σου παρει καιρο να αναθεωρησεις αυτο το "1+1=2" . Γιατι σιγουρα θα αναθεωρησεις καποια στιγμη. ΥΓ. Επισης το "κερδιζω το lane" πολλοι το αντιλαμβανονται διαφορετικα απο αυτο που πραγματικα ειναι, οποτε διευκρινησε τι εννοεις. Το αν θα γίνουν λάθη στην πορεία και κερδίσει το τεαμ που ήταν πίσω, δεν με ενδιαφέρει. Διαφωνείς ότι το τεαμ που τα lanes του κέρδισαν (as in βγήκαν με πιο πολλά λέφτα) έχουν προβάδισμα στο να πάρουν το game? Έστω και 51% με 49%. Δεν λέω ότι θα γίνεται πάντα φυσικά, πάντα θα γίνονται λάθη. Θεωρητικά όμως έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Depends σε team comp Αν εσυ εχεις καλυτερους laners κι εγω εχω καλυτερο comp , ακομα και τα lanes να μου εχεις παρει , το πιθανοτερο ειναι οτι στα fights θα χασεις Με την προυποθεση παντα οτι ο καθενας κανει αυτο που πρεπει * * Ο παραγοντας λαθος ειναι παντα μεσα στο παιχνιδι , ειδικα στα χαμηλα elos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Depends σε team comp Αν εσυ εχεις καλυτερους laners κι εγω εχω καλυτερο comp , ακομα και τα lanes να μου εχεις παρει , το πιθανοτερο ειναι οτι στα fights θα χασεις Με την προυποθεση παντα οτι ο καθενας κανει αυτο που πρεπει * * Ο παραγοντας λαθος ειναι παντα μεσα στο παιχνιδι , ειδικα στα χαμηλα elos Σίγουρα, αλλά τί να κάνει το comp όταν έχεις μείνει πίσω? (Τώρα αν τό ενα team έχει τρομερό comp, και το άλλο έχει 5 teemo οκ.) Πάντως όλο αυτό το λέω για να καταλήξω στο ότι ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ οτι υπάρχουν counters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ειλικρινα οχι, απο season1 το εχω το account.Δεν ξερω μαλλον ειμαι σε κακη φορμα.Τεσπα μωλις πηρα win αλλα πηγα mid αυτη την φορα και οχι τοπ.Μου φαινεται πιο ευκολο να κουβαλησεις απο αυτη την θεση.Μαλλον θα το αλλαξω,το τοπ δεν με θελει. Ρε συ ,πλακα κανω , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αναλογα παλι το ποσο πισω εισαι , αν εισαι 5k στα 20 λεπτα ναι χαιρω πολυ Αν εισαι ομως 2k μπροστα και η αλλη ομαδα εχει καλυτερο synergy μεταξυ της , δεν ειναι δυσκολο να χασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το αν θα γίνουν λάθη στην πορεία και κερδίσει το τεαμ που ήταν πίσω, δεν με ενδιαφέρει. Διαφωνείς ότι το τεαμ που τα lanes του κέρδισαν (as in βγήκαν με πιο πολλά λέφτα) έχουν προβάδισμα στο να πάρουν το game? Έστω και 51% με 49%. Δεν λέω ότι θα γίνεται πάντα φυσικά, πάντα θα γίνονται λάθη. Θεωρητικά όμως έτσι είναι. Το μονο προβαδισμα που εχει το team του οποιου τα lanes "νικησαν"*** ειναι στο gold. Με το gold απο μονο του δεν κερδιζεις παιχνιδια, εκτος αν η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη σε επιπεδο feed-αρισματος και οχι απλης νικης στο lane. Και οχι, δεν χρειαζεται να κανει λαθη μια ομαδα με παραπανω gold για να χασει. Μπορει να χασει πανευκολα ενω εχει "νικησει" τα lanes, διοτι μπορει να εχει 0 cc για παραδειγμα ή να εχει 4 tanky champs+1adc που πηραν το lane, αλλα να μην εχουν dmg και απλως να fail-αρουν στα tf. Kαι δεν ειμαι μονο τα tf. Nα ξαναπω οτι εχω παρει πολλα παιχνιδια οπου οχι απλα χανανε τα lanes μας, αλλα feedaran (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) και στα tf χαναμε μεσα σε δευτερολεπτα? Μαντεψε πως. (και προφανως δεν ειμαι μονο εγω που εχω παιξει τετοια games που ενα 15-3 γυρισε). Οποτε ξαναλεω, επιμενοντας στο ιδιο παραδειγμα: Ειναι αδιαφορο αν ο teemo παρει 3-0 εναν nasus στο lane. Οταν κατεβουν και οι 2 στο tf, η μια ομαδα εχει uber slow+tank+aoe magic dmg+engage+απειρο dmg (αν ο nasus εχει φαρμαρισμενο Q) και η αλλη εχει ενα τιποτα που νικησε το lane του και τωρα προσπαθει να παρει position για να ριχνει βελακια μεχρι να το παρουν target και να κανει escape. Και αναφερω το teemo vs nasus, διοτι στο site που μπαινετε οι φαν της θεωριας "σε εκανα/με εκανες counterpick" ο teemo αναφερεται ως το μεγαλυτερο counter του nasus (γελαει ο κοσμος btw). Aρα ειναι worthless να κανεις "counterpick" εναν nasus με teemo για μην σου πω οτι αυτοματως εχει μειονεκτημα η ομαδα με τον teemo. ***Kαι ξαναλεω το "νικησα το lane" ειναι γενικο, διοτι πολυς κοσμος το αντιλαμβανεται διαφορετικα. Φανταζομαι οτι το "νικησα το lane" , εσυ το εννοεις ως "πηρα 5-1 τον αντιπαλο laner και του εριξα το turret". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 windows 8 + AMD GPU + LoL = frame drops like hell? Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ξερεις κατι στα ποσα rp θα ειναι ο zombie brand? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μαγκες μη βαζετε λεφτα στο Lol.Εγω παιζω 2.5 χρονια και εχω βαλει 70 ευρω και τα κλαιω τωρα.Δεν υπαρχει λογος να αγορασεις skins.οταν υπαρχει προγραμμα οπου μπορεις να βαλεις τα skins του παιχνιδιου(Το βλεπεις μονο ο ιδιος το skin και οχι και οι αντιπαλοι). Δεν θυμαμαι πως το λενε το προγραμματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Dafaq... Εγώ μπορεί να έχω βάλει και 4ψήφιο ποσό στο Lol αλλά δεν τα κλαίω πάντως. Στο κάτω κάτω δεν σε αναγκάζει κανείς, το κάνεις επειδή γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Dafaq... Εγώ μπορεί να έχω βάλει και 4ψήφιο ποσό στο Lol αλλά δεν τα κλαίω πάντως. Στο κάτω κάτω δεν σε αναγκάζει κανείς, το κάνεις επειδή γουστάρεις. Απλα εγω προσωπικα προτιμω τα λεφτα αυτα αντι να τα βαλω για lol,να παω για κανα καφε η καμια μπυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις