Radiatedsoul Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η σειρα των objectives στο χαρτη (παρμενο απο το solomid): Win the game -> Nashor -> Inhibitor Turret -> Δρακος -> Υπολοιπα turrets -> Kill Μονος σου λες οτι ο δρακος ειναι πανω απο turret, πανω ακομα και απο τα kills. Και μετα λες οτι ο Fiddles (μονος χαρακτηρας στο παιχνιδι που σολαρει δρακο στο 5 lvl, και το κανει σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι καλος jungler. Νομιζω οτι πεφτεις σε αντιφασεις, πρεπει να αποφασισεις τι απο τα δυο ισχυει
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πίστευα πως το LoL είναι lame. Μετά έπαιξα LoL. Είχα δίκιο. (no offense) Το Teamplay part, είναι τόσο LAME.. αλλά τι να κάνουμε έχει και καλά.
Zahariel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Bασικα, το θεμα με το teamplay σ αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απαραιτητο. Δεν μπορεις να νικησεις αν δεν παιξεις ομαδικα. Το οποιο, αναλογα με τους συμπαικτες, ειναι ειτε καλο ειτε κακο. Αν και μου λειπουν οι εποχες DotA που μπορουσες να παρεις ενα παιχνιδι μονος σου, 1 εναντιον 5
steftw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να μαντεψω; εισαι λιωμενος DotA hardcorας; Πριν 2 χρόνια. Τώρα κανείς δεν παίζει DotA.. Μόνο LoL και γενικά FPS games.. Εγώ είμαι RTS gamer. Το Teamplay part, είναι τόσο LAME.. αλλά τι να κάνουμε έχει και καλά. ΔΕΝ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Bασικα, το θεμα με το teamplay σ αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απαραιτητο. Δεν μπορεις να νικησεις αν δεν παιξεις ομαδικα. Το οποιο, αναλογα με τους συμπαικτες, ειναι ειτε καλο ειτε κακο. Αν και μου λειπουν οι εποχες DotA που μπορουσες να παρεις ενα παιχνιδι μονος σου, 1 εναντιον 5 Που είναι το Void.. που είναι ο PD.. Όντως καλές εποχές. Τώρα ένα 4v5 με normal teams, δεν κερδίζεται. Όντως είναι LAME το Game. Αλλά επιμένω στο ότι έχει κάποια καλύτερα στοιχεία από το DotA. Η DotA κερδίζει στην Hardcore-ίλα, ενώ το LoL στο Client και στη φρεσκάδα. (αν η DotA έβγαινε τώρα, δεν παίζει να ασχολιόταν σοβαρό τυπάκι με το LoL)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι είναι Αριανός δε σε πείραξε, σε πείραξε το CN. Να σε ρωτήσω ρε τύπε, από το "Wins-Loss se normal Mode" τι καταλαβαίνεις; Την τύχη του καθενός; Το πεπρωμένο; Υ.Γ: Οσο αναφορά το ονομα Καλόλ;
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μονος σου λες οτι ο δρακος ειναι πανω απο turret, πανω ακομα και απο τα kills. Και μετα λες οτι ο Fiddles (μονος χαρακτηρας στο παιχνιδι που σολαρει δρακο στο 5 lvl, και το κανει σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι καλος jungler. Νομιζω οτι πεφτεις σε αντιφασεις, πρεπει να αποφασισεις τι απο τα δυο ισχυει Φτάνει με αυτόν το δράκο έλεος. Αν η άλλη ομάδα δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρη και δεν μιλάμε για publiκιές που μπορείς να κερδίσεις με heimerdinger ad τότε το support δεν θα σε αφήσει να πλησιάσεις ούτε κάν κοντά. Και ναι δεν είναι αμαν και τί ο drake 1 λεπτό νωρίτερα ώστε να διαλέξεις jungler γι αυτό το λόγο. Με έναν οποιονδήποτε αξιοπρεπή jungler και ένα πετυχημένο gang bot που είτε θα σκοτώσεις είτε θα αφήσεις τον άλλο στα σκατά, μετά μπορείς να πάς κύριος να τον πάρεις και άς έχουνε και maphack. Προσωπικά wardάρω απο το 2μιση-3 όποτε παίζω σοβαρά κυρίως για να αποφύγω early gangs αλλα παράλληλα με αυτόν τον τρόπο και με proper cv δεν πάς κοντά που να χτυπιέσαι. Είναι ένα πλεονέκτημα που μπορεί να το έχεις στα τσάμπλα χάμπλα παιχνίδια αλλα ρεαλιστικά σε σοβαρό game δεν το κάνεις. Το support και ο άλλος jungler που τους νοιάζει λίγο περισσότερο το map control κατά 80% ξέρουν που είσαι, πότε είσαι και τι life έχεις. Το να λές οτι ο fiddle είναι το καλύτερο jungle είναι σαν να λές οτι ο trynda είναι το καλύτερο dps. Φυσικά και δεν είναι αλλα με τους κατάλληλους αντίπαλους μπορεί να κάνει πανηγύρι. No exhaust team ας πούμε ή ιδέες γενικότερα. Αν θεωρήσουμε δεδομένο οτι έχουμε ένα ap default στο mid τότε δεν ξέρω ποια (κανονική) ομάδα θα ήθελε 2 ap glass cannons end game όσο utility και να έχουν anyway. Έλεγε ο saint προχθές οτι best junglers είναι gp/noctunre/lee sin. Νομίζω οτι κάτι ήξερε παραπάνω. Ξαναλέω μπορεί να είσαι και 200-0 στα 50 τελευταία games. Αλλα το metagame του παιχνιδιού δεν προσδιορίζεται απο το πώς παίζουν στα normal και στα 1100. Είναι φυσικά viable ο fiddle για jungle αλλα απέχει μακράν απο το να χαρακτηριστεί best thing ever. Επίσης τις τελευταίες μέρες τα νεύρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου. Ενώ γενικά δεν εκνευρίζομαι ΠΑΡΑ πολύ εύκολα, εδώ και 2-3 μέρες έχω καταλήξει σε μάνες και flame.. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι γιατί εντάξει όλοι κάνουμε χάλια games και σπάνια θα πώ τον άλλον "γιατί είσαι 0-7" ας πούμε.. αλλα οι συμπεριφορές.. ΔΕΝ υπάρχουν. Όσο και να οργιάσω στο lane πλέον μου φαίνεται αδύνατο να κερδίσω. Flame απο το 2 λεπτό απο το ένα ζώο στο άλλο.. συμπεριφορές 12χρονου κτλ.. Δεν ξέρω ίσως φταίει οτι πλησιάζουν τα σχολεία τώρα και έκανα το λάθος να παίξω μέσα στην ημέρα.. αλλα πραγματικά το παράτησα εντελώς το παιχνίδι γιατί με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά. Καιρός για xbox και σειρές τώρα και lol μόνο μετά τις 12-1 το βράδυ και άμα.
παπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Φτάνει με αυτόν το δράκο έλεος. Αν η άλλη ομάδα δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρη χα χα Επίσης τις τελευταίες μέρες τα νεύρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου. Ενώ γενικά δεν εκνευρίζομαι ΠΑΡΑ πολύ εύκολα, εδώ και 2-3 μέρες έχω καταλήξει σε μάνες και flame.. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι γιατί εντάξει όλοι κάνουμε χάλια games και σπάνια θα πώ τον άλλον "γιατί είσαι 0-7" ας πούμε.. αλλα οι συμπεριφορές.. ΔΕΝ υπάρχουν. Όσο και να οργιάσω στο lane πλέον μου φαίνεται αδύνατο να κερδίσω. Flame απο το 2 λεπτό απο το ένα ζώο στο άλλο.. συμπεριφορές 12χρονου κτλ.. Δεν ξέρω ίσως φταίει οτι πλησιάζουν τα σχολεία τώρα και έκανα το λάθος να παίξω μέσα στην ημέρα.. αλλα πραγματικά το παράτησα εντελώς το παιχνίδι γιατί με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά. Καιρός για xbox και σειρές τώρα και lol μόνο μετά τις 12-1 το βράδυ και άμα. Το παρατησα και βρηκα την υγεια μου. Το λολ για μενα εχει χασει το νοημα του "game" (δλδ να περασεις καλα)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχεις καταλάβει ότι στα Level σου η μεγαλύτερη μαγκιά του LoL, είναι το καλό (normal δηλαδή) friendlist. Αλλά αφού έχετε παρεάκι εδώ, γιατί ακόμα στην ανάγκη του Random; (δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά με τόσες σελίδες και δεν έχει παίξει 20άρα λίστα φίλων
Tobajara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μπορώ να συμμετάσχω στη συζήτηση για jungling γιατί δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ (η ζούγκλα είναι για το Μόγλη, όχι για τους πραγματικούς άντρες) αλλά, όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Ένιγουέι, περνάω τις τελευταίες 2 - 3 μέρες μια φάση κουλαμάρας όπου δε μου βγαίνουν τα combos, δε μου κάθονται τα καρφιά (παίζω ChoGath), δε μου κάθονται οι αποστάσεις, σε μια καμμένη περίπτωση δε μου κάθησε ούτε το farming, και δε μου κάθονται ούτε οι συμπαίχτες. Πέρα από τη δική μου τη σαπίλα δε μπορώ να έχω 2 άτομα premade στην ομάδα μου που κάνουν μεν kills αλλά με το που τα κάνουν δεν πάνε για το ανοιχτό turret αλλά πάνε στη ζούγκλα για άσχετο ambush...Κσι ότσν κάνουν ambush να είναι 2v4 ή 3v5 και να μας κρεμάνε. Έλεος δηλαδή, είμαστε αλευρωμένοι αλλά δε γίναμε ακόμα μυλωνάδες. Και το κακό είναι πως τα reports μόνο ηθική ικανοποίηση προσφέρουν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 (η ζούγκλα είναι για το Μόγλη, όχι για τους πραγματικούς άντρες) Παίζει λίγο purple haze και για μας γιατί έχουμε ολίγον στεγνώσει; όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Ομάδα χωρίς Jungler δε νοείται. Και μιλάμε για Games επιπέδου; που η αντίπαλη ομάδα θα έχει Jungler και θα διπλοταμπλάρει 2 ζούγκλες; Ε αν απ'την άλλη ψάχνεις Handicap μωρή παιχτούρα, και γαμώ τις λύσεις. Υ.Γ: Για περισσότερες απαντήσεις κάνε Donate στον hotshot, να πάει να κάνει καμιά πλαστική το αγόρι.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Οταν σκωτωσεις τον δρακο , ολοι οι συμπαιχτες σου παιρνουν απο 240 gold, οχι μονο αυτος που τον σκωτωσε. Ενταξει δεν ειναι τεραστιο ποσο, αλλα για την αρχη, ειναι μεγαλο boost. Αν σκεφτεις οτι ενα kill δινει 300? ειναι σαν να δινεις στον καθενα στην ομαδα σου απο ενα kill
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχεις καταλάβει ότι στα Level σου η μεγαλύτερη μαγκιά του LoL, είναι το καλό (normal δηλαδή) friendlist. Αλλά αφού έχετε παρεάκι εδώ, γιατί ακόμα στην ανάγκη του Random; (δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά με τόσες σελίδες και δεν έχει παίξει 20άρα λίστα φίλων Όταν βαριέμαι now and then κάνα απόγευμα μετά τη δουλειά κτλ ή πρωί με τον καφέ ας πούμε, απλά κάνω login και πατάω ξερό play. Ε αυτό μου το έχουν βγάλει ξινό άπειρες φορές. Και με προσεγμένη friendlist να είσαι αν δεν το ξέρεις τον άλλον καλά προσωπικά ώστε να αλληλοκραχτείτε όταν πρέπει δεν έχει νόημα. Μόνο βράδια τίποτα lan/3δες/5δες είτε full κανονικά είτε trollpicks είτε all random αξίζουν τον κόπο και έχουν fun πλέον. Οτιδήποτε άλλο έχει χάσει το στοιχείο της διασκέδασης εδώ και πολύ καιρό και δεν το αφήνω μόνο και μόνο για να μη με αφήσει κ αυτό μήπως και παλέψουμε season 2. Αλλιώς.. Tobajara έτσι ακριβώς είναι. Μπορεί οι άλλοι να βιάζουν στο lane τους αλλα μετά επειδή είναι ελληνάρες/βαλκανιάρες δε ξέρω, μπαίνουν σε rambo/overkill mode και σου γαμάνε το game. Ή δεν βλέπουν κάν τι γίνεται στο map.. απλά κάνουν roam ή camp με τα 2 kill παραπάνω που έχουν και χάνουν το πλεονέκτημα τους σε 5 λεπτά λόγω gold/xp. Προχθές είχα ένα twitch έλληνα που έπαιζε καταπληκτικά. Το lane του το έκανε πανηγύρι είχε σκόρ άντε γειά. Και μια sona που έπαιζε μετριότατα και ΦΥΣΙΚΑ δεν αγόρασε ούτε ένα ward όλο το game. Τι έκανε; Ντάντευε τον twitch και παράλληλα flamαρε ασταμάτητα έναν sion που είχαμε και ο κακομοίρης φαινόταν οτι δεν το πολυκατείχε. Εγώ vlad 2-1 νομίζω μέχρι που ήρθαν 3 άτομα κάτω και κατασκηνώσανε. Ο sion βοσκούσε στο jungle και οι άλλοι δεν κουνήθηκαν απο τν θέση τους επάνω. Underleveled και killed 2-3 φορές απο το camp κάτω πάλευα αλλα αυτοί στα @@ τους. Αν οι άνθρωποι δεν έχουν ΙΔΕΑ απο teamplay και συμπεριφορά όσο καλά και να τους πάει το lane το παιχνίδι είναι χαμένο. Μετα φυσικά τόλμησε να πιάσει το στόμα τους και μένα που κατάντησα 2-6 or something και κάπου εκεί μπήκα σε rage mode και άρχισα τη μάνα της sona που είναι OP στο c*cksucking. Σιχαίνομαι τέτοιους "παίκτες" όσο τίποτα άλλο. Κατα τα άλλα να πώ για άλλη μια φορά οτι support/junglers είναι οι πιο σημαντικοί ρόλοι στο παιχνίδι. Ο οποιοσδήποτε με ελάχιστα θετικό iq μπορεί να πατήσει τα κουμπάκια του και να κάνει το combo του me ap/ad carry (κάποια πιο εύκολα κάποια πιο δύσκολα) αλλα η συνεισφορά ενός καλού jungler ή support μπορεί είτε να κερδίσει το παιχνίδι πανηγυρικά είτε και να το χάσει. Η sona με το 0 warding της ας πούμε το έχασε. Είχαμε μόνο ένα ulti stun απο utility και κατα τα άλλα ένα κινούμενο gold που flάμαρε και γ@μουσε την ψυχολογία των υπολοίπων. Αυτός ο twitch που την πήρε εργολαβία και πήραν τα μυαλά του αέρα (αν και έπαιξε καλά όπως και να χε) ήταν αδύνατο να το καταλάβει. Γιατί το KDA νομίζουν οτι είναι μια κινούμενη e-που$#@. Απο teamplay μπάλες. Απο ότι είδα στο dominion θα έχει contribution score πέραν του KDA. Είμαι σίγουρος οτι θα το γειώσει πολύς κόσμος γιατί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις κάτι χρήσιμο για την ομάδα σου για να βγείς top scorer σε σχέση με το να κυνηγάνε 4 άτομα 1 με 10 life για το ποιός θα παρει το kill ενώ οι άλλοι σπάνε inhibitor. Τι διάλο τα θυμήθηκα βραδιάτικα. Στο διάλο κωλοπαίχνιδο.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τι διάλο τα θυμήθηκα βραδιάτικα. Στο διάλο κωλοπαίχνιδο. αφου σε χαλαρει ρε μαν τι παιζεις, αστο το ριμαδι
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αφου σε χαλαρει ρε μαν τι παιζεις, αστο το ριμαδι True story. Πρέπει να το λέω στον εαυτό μου πιο συχνά αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις