SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Βασικα δεν εχει νοημα το tp σε silver γιατι κατα 80% θα πολεμας μονος σου...... Συμφωνω,ειδικα σε α υτα τα ελο,θελεις οτι περισσοτερο μπορεις να κερδισεις το lane σου.Μην σου πω και ignite barrierαν εχεις gap closer. 2
nrkmaiden Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.lolking.net/summoner/na/28732938#ranked-stat still ειναι πλατ 1.... φαντασου ενα χρονο να παιζεις μονο 1 champ δε βαρεθηκε ???????? ουτε fps η καποιο rpg να παιζε...
leftis95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειναι δυσκολο matchup αλλα εσενα ποιος σου ειπε οτι πρεπει σονυ κ ντε να κερδισεις το lane σου? Φαρμαρεις με Q οσο μπορεις και περιμενεις λαθη Αν ο αλλος δεν κανει λαθη κανεις roam και περιμενεις το παιχνιδι να παει σε skirmishes/fights Απαξ και δεν κερδίσεις το lane σου, έγινες countered. Αν ο άλλος δεν κάνει λάθη, και σε κάνει poke όπως πρέπει και φαρμάρεις μόνο με το Q τότε μένεις πίσω. Οπότε ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στη συνέχεια, έχεις γίνει countered. Το αν θα γίνουν λάθη απο το άλλο τεαμ και ντυθείς δεν λέει κάτι. Εγώ μιλάω καθαρά για counter pick στο laning phase και αργότερα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απαξ και δεν κερδίσεις το lane σου, έγινες countered. Οπότε ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στη συνέχεια, έχεις γίνει countered. Το αν θα γίνουν λάθη απο το άλλο τεαμ και ντυθείς δεν λέει κάτι. Εγώ μιλάω καθαρά για counter pick στο laning phase και αργότερα. Kαι ποιο ακριβως το νοημα/παρασυνθημα του "εγινες-δεν εγινες countered?". Και βασικα ποιος χε** για το counter/countered/counterpick/counterstrike κλπ? Το game δεν κερδιζεται με counters, αλλα με skill, TF και οbjects. Γιατι δινετε τοση βαση στο counter και στο "κερδισα το lane/εχασα το lane/με εκανε-τον εκανα counter"? Who gives a fuck... Αν ο άλλος δεν κάνει λάθη, και σε κάνει poke όπως πρέπει και φαρμάρεις μόνο με το Q τότε μένεις πίσω.Απο ποια αποψη μενεις πισω αν φαρμαρεις το Q? Δηλαδη αν ειμαι nasus και εισαι teemo και με παρεις 2-0 στο lane (δεν φτανει το mana αλλα anyway) και κατεβουμε και οι 2 μας σε TF οπου εσυ θα εισαι με 2-0 κι εγω με 0-2 και 500ρι Q θα λες "στο lane ομως εφαγες counter?".
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απαξ και δεν κερδίσεις το lane σου, έγινες countered. Αν ο άλλος δεν κάνει λάθη, και σε κάνει poke όπως πρέπει και φαρμάρεις μόνο με το Q τότε μένεις πίσω. Οπότε ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στη συνέχεια, έχεις γίνει countered. Το αν θα γίνουν λάθη απο το άλλο τεαμ και ντυθείς δεν λέει κάτι. Εγώ μιλάω καθαρά για counter pick στο laning phase και αργότερα. Δεν παει ετσι Πρωτα απ'ολα για να κερδισεις το lane σου δεν χρειαζεται να βγεις με 3 kills Mπορεις να εισαι 20 cs μπροστα και thats all . Οσα μπορεις στο lane κ wraiths οταν δεν υπαρχει λογος να εισαι στο lane Προφανως το matchup που εφερες παραδειγμα ειναι δυσκολο ως Zed , αλλα σε χαμηλα elos τα λαθη ειναι απειρα οπως κ το csing ειναι κωμικοτραγικο ειδικα αν βαλεις τον αλλο να μαζευει cs κατω απο το tower Also , το παιχνιδι περιλαμβανει και jungler . Preseason Changes , παρτε πραμα Also , απο tweets, fb posts ατομων που δοκιμασαν τα changes μιλανε για support/jungler buff σε σχεση με τα αλλα roles οπως κ δραματικες αλλαγες στο vision
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.lolking.net/summoner/na/28732938#ranked-stats 1000 games με εναν παικτη και μολις +50 νικες απο ηττες,ακομα plat 1.Τραγικο σκορ θα ελεγα. 1
RcManiac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Κάτι δεν πήγε καλα εδώ ... http://www.lolking.net/summoner/euw/29830425
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω πως θα εφαρμοσουν ακριβως το reduce snowball (λεει για reduce σε rewards του first blood/turrets κλπ) αλλά champs που ειναι τυπου "snowball fast ή useless" και champs με δυνατο early game θα ειναι σαν να τρωνε ενα mass nerf αν πλασαριζονται στο mid-late game με μικροτερα snowball rewards αποτι πριν. Παραδειγμα, pantheon. Κάτι δεν πήγε καλα εδώ ... http://www.lolking.net/summoner/euw/29830425 omg...
Tobajara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μερικά σχόλια σε αυτά που αφορούν εμένα. "new item slot for specialized vision items, per-player ward limits, and more ward options" - το πρώτο είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη, ουσιαστικά απελευθερώνει ένα slot και σου επιτρέπει να κουβαλάς wards 2 ειδών όταν έχεις θέμα χώρου. Μου τυχαίνει αρκετές φορές όταν φτιάχνω σταδιακά Aegis και έχω και pots να μη μπορώ να αγοράσω pinks, οπότε πιστεύω θα με βοηθήσει προσωπικά. Για να μην αναφερθώ στην προφανή χρησιμότητα σε late game με full slots ή για Jungler. Τα όρια δε μπορώ να φανταστώ πώς θα υλοποιηθεί, μου ακούγεται λίγο κουτό. Το ward options δεν ξέρω/ δεν απαντώ, η δουλειά με τα υπάρχοντα wards γίνεται αρκετά καλά πιστεύω. Νέο monster camp - αν δίνει buff αλλάζει σημαντικά το warding, αλλά νομίζω πως θα είναι κάτι σα wraiths ή golems δίπλα στο blue. Θα δούμε, πολύ σημαντική αλλαγή γενικά. "Support gold is going to be heavily adjusted - core support champions scale their utility instead of their damage" Το πρώτο θα βοηθήσει τα supports να βγάζουν περισσότερο damage νωρίς, γιατί utility πλέον έχουν. Τώρα, για το δεύτερο, προφανώς εννοεί item actives σε στυλ Shurelia's. Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, αν και το παραπάνω gold θα βοηθήσει.
3leven Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κάτι δεν πήγε καλα εδώ ... http://www.lolking.net/summoner/euw/29830425 Κλαιω Αυτον τον παικτη τωρα αμα τον ρωτησεις θα του φταινε τα afk και τα trolls του bronze.. P.S: Να ρωτησω που τα βρισκετε αυτα τα μαργαριταρια?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Mπα, λογικα αυτος ειναι (ή ηταν για πολυ καιρο) το troll και ο afker της υποθεσης, αρα δυσκολο να τον πειραζουν οι αλλοι 900 ηττες σε bronze division μεσα σε μια σεζον δεν νομιζω να ερχονται με καποιο αλλο τροπο. 1
dNt^ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά έχω θέμα στον EUNE. Έχω παρατηρήσει ότι δεν παίρνω IP για τα match που παίζω... Dafuq?
sistah Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα στον PBE φαινεται να αλλαξαν το animation του level up, του health/mana pot και το πως φαινεται το το gold (ειναι πιο εντονο). @#$%^. edited. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από sistah
Talixx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 still ειναι πλατ 1.... φαντασου ενα χρονο να παιζεις μονο 1 champ δε βαρεθηκε ???????? ουτε fps η καποιο rpg να παιζε... και εγω παιζω 2/3 χαρακτήρες και έφτασα εκει (αν δεν δούλευα κιολας μπορεί και παραπανω who know) http://www.lolking.net/summoner/eune/20552948#profile Ps: Ενοω στα Rank παιζω λιγους champ..
nrkmaiden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 και εγω παιζω 2/3 χαρακτήρες και έφτασα εκει (αν δεν δούλευα κιολας μπορεί και παραπανω who know) http://www.lolking.net/summoner/eune/20552948#profile Ps: Ενοω στα Rank παιζω λιγους champ.. Το θεμα ειναι οτι εχει παιξει 1000> με ποπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις