sistah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Κατσε ρε συ, εχει 7 masteries pages, δεν ειναι κακη τιμη... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Aπο περιεργεια, ποσο παει σε ευρω να αγορασεις ολα τα champs? Kαλα το επιχειρημα με τα 17skins ειναι για να πεισει κανα 10χρονο
nasos o psaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 απο την στιγμη που μπορουν να τα παρουν πισω με ενα ticket τι συζηταμε
Atallos1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν δινουν ετσι απλα πισω τα accounts πλεον
nrkmaiden Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια για πειτε κανα tip για 3 vs 3.ποιο ειναι το meta κτλ κτλ
dNt^ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια για πειτε κανα tip για 3 vs 3.ποιο ειναι το meta κτλ κτλ Έχω την εντύπωση ότι συνήθως το game περιλαμβάνει 3 tanky dps. Singed, Darius κλπ
Pa0ki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια για πειτε κανα tip για 3 vs 3.ποιο ειναι το meta κτλ κτλ ryze
XronisR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 QQ ποστ αλλα δυστυχως απο σιλβερ σε gold δεν παμε με τιποτα..3 ss απο τα τελευταια games μου..
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Είχα γράψει wall of text για τις τριάδες και πατήθηκε το refresh. Γ@μω το σύμπαν. Αύριο τώρα. 2
leftis95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρά πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν counters.Τα θέλουν και τα λένε η τους ξεφεύγουν; Δηλαδή lissandra vs zed ειναι τίμιο matchup? σίγουρα παίζει το skill ρόλο, δηλαδή ένας καλός zed θα σκίσει μια κακή lissandra, αλλα όταν ειναι και οι 2 ίδιου επιπέδου, πως ειναι δυνατόν να λέμε πως η lissandra δεν έχει προβάδισμα όταν το kit της ειναι λες και φτιάχτηκε για να counterάρει τον zed?Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από leftis95
bele Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω το πιστευω οτι δεν υπαρχουν στο lol hard counters. Θες να φαρμαρεις και τρως harass? rejuvination bead ή cloth και 5 pot ειναι αρκετα για να εξαντλησεις τα μανα του αντιπαλου, επισης εχεις και την επιλογη για fortitude pot και all in στο 2-3 lvl. Liss vs zed γιατι τοσο προβλημα? Σε lane αν σου spamaρει το q δεν καθεσαι και τις τρως...πας για το trade και ομοιως τις σπας τα νευρα με w-q combo απο αποσταση κιολας. Οταν πατε 6 η ulti της δεν νομιζω οτι μπορει να σου ακυρωσει ολο απο το full in damage της ult σου μαζι με το ignite...και στο κατω κατω της βαρας και απο πριν απειρα q στο κρανιο της ...ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω
leftis95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω το πιστευω οτι δεν υπαρχουν στο lol hard counters. Θες να φαρμαρεις και τρως harass? rejuvination bead ή cloth και 5 pot ειναι αρκετα για να εξαντλησεις τα μανα του αντιπαλου, επισης εχεις και την επιλογη για fortitude pot και all in στο 2-3 lvl. Liss vs zed γιατι τοσο προβλημα? Σε lane αν σου spamaρει το q δεν καθεσαι και τις τρως...πας για το trade και ομοιως τις σπας τα νευρα με w-q combo απο αποσταση κιολας. Οταν πατε 6 η ulti της δεν νομιζω οτι μπορει να σου ακυρωσει ολο απο το full in damage της ult σου μαζι με το ignite...και στο κατω κατω της βαρας και απο πριν απειρα q στο κρανιο της ...ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε. Μου λες ουσιαστικά ότι ο zed πρεπει να τα έχει όλα στην εντέλεια για να μπορει να έχει ελπίδα να survivάρει το lane. Και με το που πάρει zhonyas πρωτο item η άλλη, αντε γεια. 0 dmg ulti απο ζεδ.
Tobajara Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Γιεπ, silver 2 και πάλι με +12 νίκες. Στο πρώτο παιχνίδι του promotion έπαιξα jungler Voli (omg teh newb) και δεν τα πήγα άσχημα, στο δεύτερο ματς έκλεψα κατά λάθος με Sona AA το blue του jungler και με έκανε όλη την ώρα grab ο αντίπαλος blitz. Τελικά με κάνανε carry και άκουσα τα καντήλια της ζωής μου, δικαίως :D Το μέγιστό μου στη σαιζόν ήταν promotion για Silver 1. Gold δε με βλέπω με τίποτα, αλλά δε χάνω τίποτα πλέον να προσπαθήσω για Silver 1. Την τελευταία φορά βέβαια είχα φάει το τρολολολ της αρκούδας στη μάπα, θα δούμε... Σαιζόν επιτυχημένη πάντως, τελειώνω στα ψηλά μου.
Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παρά πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν counters. Τα θέλουν και τα λένε η τους ξεφεύγουν; Δηλαδή lissandra vs zed ειναι τίμιο matchup? σίγουρα παίζει το skill ρόλο, δηλαδή ένας καλός zed θα σκίσει μια κακή lissandra, αλλα όταν ειναι και οι 2 ίδιου επιπέδου, πως ειναι δυνατόν να λέμε πως η lissandra δεν έχει προβάδισμα όταν το kit της ειναι λες και φτιάχτηκε για να counterάρει τον zed? Sent from my iPhone using Insomnia Ειναι δυσκολο matchup αλλα εσενα ποιος σου ειπε οτι πρεπει σονυ κ ντε να κερδισεις το lane σου? Φαρμαρεις με Q οσο μπορεις και περιμενεις λαθη Αν ο αλλος δεν κανει λαθη κανεις roam και περιμενεις το παιχνιδι να παει σε skirmishes/fights 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις