Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τα χαμηλά/ μεσαία elo δεν υπάρχει διαφορά στο skill ανάμεσα σε West και East. Τα ίδια πράγματα βλέπεις πάνω κάτω.

Εκεί που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι στη νοοτροπία και την αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Χωρίς να λείπουν trolls / feeders / κουλοί, έχουν καταλάβει πως είναι ομαδικό παιχνίδι και δε μπαίνουν "για να κάνουν carry" και "να διδάξουν στα νούμπια πώς παίζεται", όπως κάνει η πλειοψηφία στον East. Χώρια στο ότι σε θέμα συμπεριφοράς είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί υπερτερούν και σαν παίκτες γενικά.

Για Gold 1 και άνω δε μπορώ να ξέρω, εδώ τα βλέπω με το κυάλι στον East...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ποιος σου ειπε οτι τους παιζω τελεια.διαβαζε πρωτα.Απλα αυτους που ανεφερα τους παιζω καλυτερα απ ολους τους αλλους.κατευθειαν να την μπεις και εσυ

@ssns εδω δες :P http://www.lolking.net/summoner/na/38651972#profile

ελα πλακα κανεις!δεν μπορει να υπαρχει αυτος ο τυπος

ελα πλακα κανεις!δεν μπορει να υπαρχει αυτος ο τυπος

Εντελως τυχαια σε ενα post στο redit το ειδα και ητανε upvote comment.Εγω δεν πιστευα οτι μονο με εναν ηρωα μπορεις να ανεβεις.

Σημερα επαιξα 3 premade σε solo q :) Με εβαλε με ενα 2  που ειχα στο friend list. 

Mικρος ο κοσμος! Τις προαλλες με ειχε βαλει αντιπαλο σε soloq με premade duo απτην friendlist μου.

Ευτυχως χασανε :D

Όταν λέω εγώ ότι στα promotion #$%$%^! το σύμπαν...

5 σερί νίκες s3 από 0 LP promotion. Πρώτο ματς απλά trololol, η Fiora top τάισε στεγνά την αντίπαλη Karma, κάτω είχα μια MF που ανάθεμα κι αν ήξερε τι να κάνει (τα κάναμε χάλια) και από ένα σημείο και μετά απλά ignore all.

Δεύτερο ματς είμαστε picks, παίρνουμε τα τρία πρώτα ήρεμα ήρεμα και τσακώνονται τα δύο τελευταία που διαλέγουν ταυτόχρονα για το ποιός θα πάει adc και ποιός jungle. Και δύο δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο χρόνος αλλάζουν ΚΑΙ οι δύο τα picks τους και πάει ένας Jax και ο άλλος Riven...

Μα πού τους βρίσκω, στα Δρακουλίνια?

Πόσες φορές θα ξαναγίνει αυτός ο "διάλογος"? Αν θεωρείτε ότι ο West έχει καλύτερο επίπεδο και πόσο μάλλον αν θεωρείτε ότι ανήκετε σε αυτό το καλύτερο επίπεδο... transfer your account, we don't give a crap. kthxb.

• Like 1

Πόσες φορές θα ξαναγίνει αυτός ο "διάλογος"? Αν θεωρείτε ότι ο West έχει καλύτερο επίπεδο και πόσο μάλλον αν θεωρείτε ότι ανήκετε σε αυτό το καλύτερο επίπεδο... transfer your account, we don't give a crap. kthxb.

Και τι ακριβως θες να σχολιαζουμε οταν το μεγαλυτερο μερος των παικτων ειναι Bronze-Gold??Και ολοι ξερουμε τι παιχνιδια κυριως γινονται σε αυτα τα elo.

Ειναι γεγονος οτι ειναι ανωτερο το επιπεδο στον west.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Αντε να μπει το Role Select να παει ο καθενας εκει που αξιζει..

Παρακληση, φτανει ρε παιδια με τα QQ. Ας το κοψουμε ολοι μας!
Απ τις 955 σελιδες, οι 900 ειναι full QQ.

• Like 2

<p>Στον EUNE μπορεί...δλδ βλέπω τον εαυτό μου να παίζει diamond 1-2 (δλδ πολύ κοντά σε επίπεδο challenger) και δεν είναι καν κοντά σε "ποιότητα" με βίντεο και streams που βλέπω σε NA και EUW. Οπότε μη το ψάχνετε και πολύ όσο αναφορά τον EUNE.</p>

Προσωπικά πάντως και στον west και στον east diam 2-4 ανεβοκατεβαίνω! Η μόνη διαφορά πιστεύω πως εντοπίζεται στ high dia 1 - challenger Elo ...

Sent from my iPhone using Insomnia

παιδες καποιος απο bronze 1 να παμε μαζι ranked για τωρα;;;

ειμαι bronze 2 με 98 points και θελω ενα win για να μπω στα promotions.

Υ.Γ.support παιζω-leona

Ριχτε μια ματια στις αγγελιες , στα PC video games για lol accounts

Ποσο τα πουλανε

Μικρο παραδειγμα , Silver 5 Account με 17 skins και ολους τους champs ΜΟΝΟ 200 ευρω!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...