Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν εισαι Pro player να παιζεις 6-10 παικτες εξαιρετικα.Εγω 3-4 παικτες ξερω παρα πολυ καλα ,με τους αλλους ειμαι η μετριοτητα η ιδια.Κια στο solo q αν θες να ανεβαινεις πρεπει να παιζεις αυτους που ξερεις τελεια,για να κανεις carry.

ποιος σου ειπε οτι τους παιζω τελεια.διαβαζε πρωτα.Απλα αυτους που ανεφερα τους παιζω καλυτερα απ ολους τους αλλους.κατευθειαν να την μπεις και εσυ

@ssns εδω δες :P http://www.lolking.net/summoner/na/38651972#profile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχέμ.

Δοκιμάζω Aatrox top και σκέφτομαι κάτι σε αυτές τις γραμμές.

Masteries 21 - 9 - 0

Runes AD reds - Armor yellows - MR blues - AS quints (πιθανόν να τις αλλάξω με flat AD ή lifesteal, δεν έχω αποφασίσει ακόμα)

Build: Doran's Blade starting - Blade of the Ruined King (synergy AS με το W) - Randuin's - Spirit Visage (λόγω passive) - Armor/MR boots - Black Cleaver (λίγο απ'όλα) - Frozen Mallet (permaslow - HP)

Ιδέες/ προτάσεις/ παρατηρήσεις?

Ειτε AS Reds και Lifsteal/AD Quints  ειτε ολα AD imo

Btw μην κολλατε σε champs κ θεσεις κατω απο Plat

Δεν παιζουν ρολο οι champs σε αυτα τα elos , βασικες λειτουργιες θελει και να μην κανετε χαζομαρες χωρις λογο

Ειτε AS Reds και Lifsteal/AD Quints  ειτε ολα AD imo

Btw μην κολλατε σε champs κ θεσεις κατω απο Plat

Δεν παιζουν ρολο οι champs σε αυτα τα elos , βασικες λειτουργιες θελει και να μην κανετε χαζομαρες χωρις λογο

Γιατι παιζουν οι θεσεις στα ελα ελο?HUE

Μαθετε καλα 1 παικτη σε καθε lane και yolo q completed.Welcome to diamond.

Στον EUNE μπορεί...δλδ βλέπω τον εαυτό μου να παίζει diamond 1-2 (δλδ πολύ κοντά σε επίπεδο challenger) και δεν είναι καν κοντά σε "ποιότητα" με βίντεο και streams που βλέπω σε NA και EUW. Οπότε μη το ψάχνετε και πολύ όσο αναφορά τον EUNE.

• Like 1

Προφανως

Δεν υπαρχει EUNE server στον χαρτη

Το Diamond και γενικα ολα τα ranks ειναι για τα πανηγυρια , ειμαι αρκετα σιγουρος οτι σε αλλον server πιθανον να παλευα στο Plat V

• Like 1

Και γω μέχρι S2 ήμουν west και κάπου στα 1700+ ELO δλδ κάπου στο gold 1-2; Τεσπα, ακόμα καταριέμαι τη στιγμή που το γύρισα με το free transfer για τα γαμημένα ελληνικά και για το γαμημένο skin (παίζει να έχω παίξει 3 φορές cassio συνολικά xD )

Στα χαμηλα ελο τα ιδια σκατα ειναι παντως 2 acc στο silver 1 και ενα στο s5-4 (δε θυμαμαι ακριβως). Απλα δεν υπαρχουν ελληνες εκει αρα λιγοτερο toxicity :P . Παντως στα ψηλα ελο πρεπει να εχετε δικιο να λεμε την αληθεια υπαρχει χασμα skill.

Προφανως

Δεν υπαρχει EUNE server στον χαρτη

Το Diamond και γενικα ολα τα ranks ειναι για τα πανηγυρια , ειμαι αρκετα σιγουρος οτι σε αλλον server πιθανον να παλευα στο Plat V

Καπου στο plat 3-2 θα ελεγα.Παντως ο diamond 5 με diamond 1 στον east δεν εχει καμια διαφορα ομως,παιδικη χαρα.Θα ανοιξω εναν λογαριασμο west και θα παιξω να δω τι λεει.

Πάντως και στον west που είμαι(gold ii) δεν βλέπω και πολύ ποιοτικά παιχνίδια,η του ύψους ή του βάθους σχεδόν πάντα καταλήγουν όλα τα games, πιο πάνω ίσως να φτιάχνει αλλά at the moment δεν βλέπω και κάτι το ιδιαίτερο.

καλα λεει να μη κανεις surrender ποτε...χαμενο game 20 kills πισω, χωρίς κανενα turret πουθενα. σε μια φαση χανουμε τον jax της αλλης ομαδας για κανα 5λεπτο, τον περιμενουμε για backdoor να παρει το nexus αλλα τελικα ητανε afk στο 45'  :P κόψιμο εναν εναν και gg  :D

Παιδια αποψεις για elise top?Σκεφτομαι να αρχισω να την εξασκω μια και το κιτ της μου θυμιζει λιγο jayce.Δεν εχω δει κανα build αλλα φανταζομαι οτι το lyandris ειναι must?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...