tenyson123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 He doesn't give a fuck. Άργησε πάρα πολύ να φύγει perma σε αυτό το acc. Θα πάει next. Κατα τα άλλα δε θυμάμαι να τον έχω δει πάνω απο 100viewers ποτέ. Το glf και καμια 30ρια randoms τον βλέπουν. Παλιομαλακες ειναι ολοι εκει,εγω εκανα λιγο σπεκ και με κανανε μπαν απο την συνομυλια γτ λεγανε οτι βαζω μποτακια,και με βριζανε σαν μαλακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ακυρο με τα προσφατα ποστ σας αλλα πηγα bronze 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αχέμ. Δοκιμάζω Aatrox top και σκέφτομαι κάτι σε αυτές τις γραμμές. Masteries 21 - 9 - 0 Runes AD reds - Armor yellows - MR blues - AS quints (πιθανόν να τις αλλάξω με flat AD ή lifesteal, δεν έχω αποφασίσει ακόμα) Build: Doran's Blade starting - Blade of the Ruined King (synergy AS με το W) - Randuin's - Spirit Visage (λόγω passive) - Armor/MR boots - Black Cleaver (λίγο απ'όλα) - Frozen Mallet (permaslow - HP) Ιδέες/ προτάσεις/ παρατηρήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερα LW κατά τη γνώμη μου. 2 Good Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγω αρκετες φορες εβγαζα δευτερο dorans για dmg στα ganks ως το mid game+OP sustain και μετα μποτες και tanky build+vamp scepter. Με αυτο το build στο late game ουσιαστικα ημουν για να κανω engage τα tf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αχέμ. Δοκιμάζω Aatrox top και σκέφτομαι κάτι σε αυτές τις γραμμές. Masteries 21 - 9 - 0 Runes AD reds - Armor yellows - MR blues - AS quints (πιθανόν να τις αλλάξω με flat AD ή lifesteal, δεν έχω αποφασίσει ακόμα) Build: Doran's Blade starting - Blade of the Ruined King (synergy AS με το W) - Randuin's - Spirit Visage (λόγω passive) - Armor/MR boots - Black Cleaver (λίγο απ'όλα) - Frozen Mallet (permaslow - HP) Ιδέες/ προτάσεις/ παρατηρήσεις? Αναλογα τι εχεις απε σου παιζεις.. Π.χ καλο ειναι και το hydra και το omens αναλογα το παιχνιδι πως παει. Αν εχεις απε σου κανα jax εγω τουλαχιστον παω με κανα d shield η cloth.5 . edit : Το εχω δει σε πολλους aatrox το visage ενω ολο το αντιπαλο team ειναι ad(εκτος του support).Μ φαινεται αρκετα λαθος τα stats που παιρνεις σε αυτη την περιπτωση μονο και μονο για να ενισχυσεις το passive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εκει που ειχα κατεστραμμενο mmr αναγκαστηκα να παω στα βαρια πυροβολικα.10 συνεχομενες νικες με jax εκ των οποιων τα 8 μπορω να πω τα εκανα carry ολομοναχος.Επερνα 2 wards και απο την στιγμη που νικουσα top εβαζα ενα πισω απο το red τους και ενα διπλα στα wraiths.Οπως και επισης pinks για δρακο-baron.Σε πολλα απο αυτα τα games ειχαμε και κατι περιεργα.... Teemo mid vs talon Support gp με sivir (0-7 ο ενας 1-9 η αλλη...) Εζρεαλ που εβγαλε 2 zeal ενα tear και δυο long sword (!) και με εκραζε που εσπαγα ιnhibitor.Οταν τον ρωτησα γιατι τα στακαρει τα zeals μου ειπε (NUB i got criticals.Ηταν ελληνας btw) Γενικα νιωθω οτι μονο με jax-lee sin μπορω να κανω πραγματικο carry την ομαδα και οχι με adc (vayne-graves πχ). Το καλυτερο start για μενα ειναι flask,1potion,1ward αν και μπορεις να περιμενεις για ενα εξτρα potion χωρις να χασεις exp.(αυτο κανω συνηθως) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από jonakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) O Jax ειναι στην κατηγορια των hyper-carries. Αν feed-αριστει, ξεφευγει και δεν σταματιεται. Και ειναι καθαρα δικο σου θεμα το αν θα feed-αριστεις, ενω στο bot εξαρτασαι απο αλλον εναν, για να μην πω απο αλλους 3 (αν συνυπολογισω και τους αντιπαλους). Εχει το καλο οτι δεν ειναι τοσο high skillcap champ οσο ειναι τα περισσοτερα hypercarries. Επισης το adc κατ'εμε θελει πολυ παραπανω skill σε ενα tf αποτι ενας jax συν το οτι εξαρταται πολυ απο το protection που θα σου κανει το team. Aλλα επειδη στο silver elo positioning, protection κλπ ειναι λεξεις ημιαγνωστες, θεωρω τον jax πιο σιγουρη λυση για κουβαλημα απο οποιοδηποτε adc. Με την ενοια οτι ενας silver παιχτης στα 10 παιχνιδια θα κουβαλησει περισσοτερα με jax, παρα με adc. Ετσι το βλεπω εγω. Το προβλημα: Οτι εκτος απο σενα το top το θελει η μιση ομαδα. Ο lee απτην αλλη ειναι high skillcap. Αν μπορεις να εκμεταλλευτεις τα mechanics του στο επακρο, ναι. Αν εισαι comme ci-comme ca , αστο. YΓ. Εννοειται οτι με jax πας μονο top. Αν ειναι να πας jungle -οπως βλεπω καμποσους- αστο, βρες αλλα champ καλυτερα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 O Jax ειναι στην κατηγορια των hyper-carries. Αν feed-αριστει, ξεφευγει και δεν σταματιεται. Και ειναι καθαρα δικο σου θεμα το αν θα feed-αριστεις, ενω στο bot εξαρτασαι απο αλλον εναν, για να μην πω απο αλλους 3 (αν συνυπολογισω και τους αντιπαλους). Εχει το καλο οτι δεν ειναι τοσο high skillcap champ οσο ειναι τα περισσοτερα hypercarries. Επισης το adc κατ'εμε θελει πολυ παραπανω skill σε ενα tf αποτι ενας jax συν το οτι εξαρταται πολυ απο το protection που θα σου κανει το team. Aλλα επειδη στο silver elo positioning, protection κλπ ειναι λεξεις ημιαγνωστες, θεωρω τον jax πιο σιγουρη λυση για κουβαλημα. Με την ενοια οτι ενας silver παιχτης στα 10 παιχνιδια θα κουβαλησει περισσοτερα με jax, παρα με adc. Ετσι το βλεπω εγω. Ο lee απτην αλλη ειναι high skillcap. Αν μπορεις να εκμεταλλευτεις τα mechanics του στο επακρο, ναι. Αν εισαι comme ci-comme ca , αστο YΓ. Εννοειται οτι με jax πας μονο top. Αν ειναι να πας jungle -οπως βλεπω καμποσους- αστο, βρες αλλα champ καλυτερα. Ο jax ισως ειναι ο ηρωας που εχω παιξει περισσοτερο απο season 1 μαζι με katarina και τον ξερω αρκετα καλα.Απλα ειχα ψιλοβαρεθει να τους λιωνω μονιμως αυτους τους δυο οποτε εδω και αρκετο καιρο εχω ως main rolee adc και top.Οποτε αφησα jax,kata στην ακρη και αρχισα να λιωνω vayne-jayce-lee sin-vladimir-graves.Ηταν κατι το οποιο επρεπε να κανω για να μην μεινω season 3 να παιζω μονο 2 champs. Ειχα χαλια mmr στο silver 1 οποτε για να μπορω να εχω παραπανω ευκαιριες πηρα μερικα συνεχομενα wins με jax καθως οσο προχωραει το game βγαζει καλο damage ειναι tanky και δεν χρειαζεται protect οπως η vayne και δεν πεφτει το damage του late οπως του lee. Δεν ειμαι και insec αλλα το q-ward-w-r combo το βγαζουμε Κυριως με lee προτιμω top-mid.Αμα αποκτησει μικρο lead ειναι gg.Δεν πιστευω οτι χρειαζεται και καποιο ιδιαιτερο skill.Ενας μετριος παιχτης μπορει να παιξει lee ανετα.To θεμα αμα ειναι να εκμεταλευτεις τα potential του στο επακρο και να μπορεις να εκτιμησεις καταστασεις. Δεν παιζω jungle.Αμα χρειαστει να παω θα παω lee-xin-mao.Ο jax χαραμιζεται jungle imo. Το ign σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν παιζω jungle.Αμα χρειαστει να παω θα παω lee-xin-mao.Ο jax χαραμιζεται jungle imo.Και ο jax χαραμιζεται στο jungle, και το jungle χαραμιζεται με τον jax. Το ign σου? http://www.lolking.net/summoner/eune/36801721 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Jax δεν παει jungle?αυτος με κουβαλησε στο gold!!αγαπημενη κινηση flash+q+e και kill!!! huehue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παει, αλλα δεν παιρνεις το 100% του champ ουτε και της ομαδας. Διοτι δεν feed-αρεσαι απο creeps, ενω αν παιρνεις kills απτα ganks για να feedαριστεις, τοτε δεν feedareis τα lane σου. Αρα, θεωρητικα παντα, μπορεις να κουβαλησεις κι ετσι, αλλα μπορει να ηταν και ευκολοτερα τα ιδια game αν καναν snowball τα lanes κι εσυ ειχες εναν αλλον jungler που να μην χρειαζεται feed. Και επισης αν ειναι να πας jungle εχεις πολυ καλυτερες επιλογες απο το (flash)+q+e gank combo του jax... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Jax δεν παει jungle?αυτος με κουβαλησε στο gold!!αγαπημενη κινηση flash+q+e και kill!!! huehueΠραγματικα πιστευω jax κουβαλαει και μεχρι diamond.Ακομη και mid να τον παιζεις. Παει, αλλα δεν παιρνεις το 100% του champ ουτε και της ομαδας. Διοτι δεν feed-αρεσαι απο creeps, ενω αν παιρνεις kills απτα ganks για να feedαριστεις, τοτε δεν feedareis τα lane σου. Αρα, θεωρητικα παντα, μπορεις να κουβαλησεις κι ετσι, αλλα μπορει να ηταν και ευκολοτερα τα ιδια game αν καναν snowball τα lanes κι εσυ ειχες εναν αλλον jungler που να μην χρειαζεται feed. Και επισης αν ειναι να πας jungle εχεις πολυ καλυτερες επιλογες απο το (flash)+q+e gank combo του jax... Προφανως εννοει οταν παει να ξεφυγει καποιος η οτι με αυτο εχει σιγουρο kill που αλλιως δεν θα ειχε.duh Οχι θεωρητικα.Πρακτικα το παλικαρι απο εδω κουβαλουσε την ομαδα του με αυτον τον τροπο και εφτασε gold 4.gj Edit:@ssns θα θυμηθω με το που παω σπιτι να δειξω ενα λινκ για σενα κυριως και για το υπολοιπο φορουμ επειτα.Ενα παλικαρι ηθελε να αποδειξει οτι μονο με jax πας diamond 1.link incoming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ο jax ισως ειναι ο ηρωας που εχω παιξει περισσοτερο απο season 1 μαζι με katarina και τον ξερω αρκετα καλα.Απλα ειχα ψιλοβαρεθει να τους λιωνω μονιμως αυτους τους δυο οποτε εδω και αρκετο καιρο εχω ως main rolee adc και top.Οποτε αφησα jax,kata στην ακρη και αρχισα να λιωνω vayne-jayce-lee sin-vladimir-graves.Ηταν κατι το οποιο επρεπε να κανω για να μην μεινω season 3 να παιζω μονο 2 champs. Ειχα χαλια mmr στο silver 1 οποτε για να μπορω να εχω παραπανω ευκαιριες πηρα μερικα συνεχομενα wins με jax καθως οσο προχωραει το game βγαζει καλο damage ειναι tanky και δεν χρειαζεται protect οπως η vayne και δεν πεφτει το damage του late οπως του lee. Δεν ειμαι και insec αλλα το q-ward-w-r combo το βγαζουμε Κυριως με lee προτιμω top-mid.Αμα αποκτησει μικρο lead ειναι gg.Δεν πιστευω οτι χρειαζεται και καποιο ιδιαιτερο skill.Ενας μετριος παιχτης μπορει να παιξει lee ανετα.To θεμα αμα ειναι να εκμεταλευτεις τα potential του στο επακρο και να μπορεις να εκτιμησεις καταστασεις. Δεν παιζω jungle.Αμα χρειαστει να παω θα παω lee-xin-mao.Ο jax χαραμιζεται jungle imo. Το ign σου? Δεν εισαι Pro player να παιζεις 6-10 παικτες εξαιρετικα.Εγω 3-4 παικτες ξερω παρα πολυ καλα ,με τους αλλους ειμαι η μετριοτητα η ιδια.Κια στο solo q αν θες να ανεβαινεις πρεπει να παιζεις αυτους που ξερεις τελεια,για να κανεις carry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (flash)+q+e ftw!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις