Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Tα timers των buffs τα ξερω.Απλα σκεφτομουνα να ξεκινησω να παρω λιγο πιο σοβαρα το jungle και να ξερω ποτε θα κανω counterganks κλπ.thx για τα tips.

Απλα ειχα σκαλωσει να παιζω το κλασικο μοτιβο.

xin and lee to carry games.Α και λιγο maokai.Χαρη στον xin εφυγα απο το κωλοbronze.

Ηθελα να μαθω vi για παραδειγμα οπως και elise.

Ειδικα elise μου φενεται απιστευτα δυσκολη σαν jungler αν και στο τοπ την εχω παιξει αρκετες φορες.Οπως επισης και j4 αν και μου φενεται αρκετα ευκολο να κανεις dodge to e-q του καθως ειναι απιστευτα προβλεψιμο και δεν με εχει πετυχει ποτε ακομη και οταν εχω panth top πχ.

Οσο αφορα το support προσπαθησα ματαια πολλες φορες να παιξω αλλα δεν ειμαι familiar με τον ρολο.Μονο blitz παιζω αρκετα καλα οπως και leona.Απορω πως σκατα χανουνε τα hooks οι blitz που εχω κατα καιρο για support.Με το που τον πηρα για πρωτη φορα ηταν ενα απλο skillshot.Λιγο prediction θελει για το που θα παει ο αλλος αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Κριμα που καθε φορα που lockαρει καποιος blitz ξερω οτι θα παιζω ουσιαστικα 1v2 ως vayne στο bot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Counter για jax με flask, 5 pots και 85 dmg στο lvl 1 υπάρχει για το Laning phase?

μην τον αφησεις να παει 6 γιατι κανει outscale σχεδον ολους τους bruiser.Πανε πολυ aggresive και φροντισε να χασει οσο περισσοτερο farm γινετε.Φυσικα ολα αυτα με proper warding.

Full aggressive trades εναντιον jax ως το 6lvl (αν ο champ σας το επιτρεπει πατε για cheese στο lvl 2) και μακρια-escape οταν ανοιγει το counterstrike. Zητηστε και gank απτον Jungler πριν το 6lvl του. Eπισης freeze το lane στη μεση και camping μεσα στα χορτα για να μην τρωτε τζαμπα harass απο το Q του (ειδικα αν ξεκιναει με crystalline, μονο αυτο θα κανει) και εξω μονο για safe-trades και last hits σε minions.

btw οποτε βλεπω jax αντιπαλο στο top παιρνω garen προσωπικα. Aν και yolo-pick, τουλαχιστον δεν φευγει feed-αρισμενος απτο lane και δεν μπορει να τους κουβαλησει (οπως δεν μπορει κι ο garen να κουβαλησει ευκολα, αλλα τουλαχιστον σαν trade νομιζω οτι βγαινει κερδισμενη η ομαδα που δεν εχει τον jax) :D

Η Riven δεν είναι καλή vs Jax?

Εγώ όποτε βλέπω αντίπαλο Jax πέρνω Riven και προσπαθώ να τον κάνω shut down early.

Παρεπιπτόντως +1 ston Malphite για vs Jax...

Aν ο jax ειναι κακος ,ναι τοτε η ριβεν ειναι καλη.

http://www.twitch.tv/tyl_gaara

Ο καλυτερος Ελληνας streamer που εχει παρει το ματι μου μεχρι στιγμης στο twitch. Ως επι το πλειστον jungler και σε καποια απτα streams του εξηγει αρκετα πραγματα.

Το κακο του οτι κολλαει αρκετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...