jonakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Με το παλιο συστημα ειναι ομως πανευκολο να ανεβεις.Κερδιζεις 4 παιχνιδια με +25 και εχεις + 100 ελο.εδω πας απο 100 ποντους και πετα μπαινεις να παιξεις 2 εως 5 παιχνιδια και να μην ανεβεις κια να μεινει σε ενα tier γηιατι απλα χανεις συνεχεια τα promotion games.Το boost ειναι πανευκολο στο προηγουμενο elo system και καλα εκαναν και το εβγαλαν./ Ητανε πανευκολο οντως αλλα αμα θυμασαι ολοι οσοι ηταν boosted(η τυχεροι ας πουμε) επεφταν στο πραγματικο τους ελο πολυ γρηγοροτερα απο αυτους που ηταν boosted αυτην την σεζον.Εισουνα π.χ. boosted στα 1600 ελο?(εχω γνωρισει τετοιο ατομο).Πολυ απλα μετα απο μερικα games που στα περισσοτερα θα σε κανανε carry μετα θα επεφτες σταδιακα γιατι πολυ απλα δεν θα μπορουσες ν ανταπεξελθεις στο ελο που βρισκεσαι Με το jungle θα μαθεις να εχεις καλυτερο map awareness, θα μαθεις το timing των buffs/neutrals κατι που θα βοηθησει πολυ και οταν θα παιζεις support. Profit. Αυτο το καταραμενο map awareness δεν το ειχα ποτε μου και μπορει να ακουστει γελιο αλλα ακομη και οταν ειμαι top ακομη και ward να εχω στο bush εχει τυχει να μην δω τον αντιπαλο jungler.Ειναι ενα κακο που μου εμεινε απο dota.Επικεντρωνομαι 90% στο mechanical skill αλλα απο map awareness 0.Εχω μεγαλωσει το minimap στο μεγαλυτερο μεγεθος που υπαρχει μπας και μπορεσω σιγα σιγα να καταλαβω και να προβλεπω που ειναι ο αντιπαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλα συμβαινει σε ολους καμια φορα να μην βλεπουν τον jungler ακομα και με ward οταν επικεντρωνεσαι πολυ στο lane σου.Να ξερεις οτι θα φας πολλα σκατα ως νεος jungler ειδικα αν δεν εχεις καλο awareness οπως λες.Απλα παιξε πολλα games και θα ερθει μονο του, μην σε παρει απο κατω δηλαδη.Βαζε μικρους στοχους σε πραγματα που θελεις να βελτιωσεις.Παραδειγμα, πες οτι σημερα σε οσα games θα παιξεις, θα επικεντρωθεις στο να κοιτας το map οσο περισσοτερο μπορεις.Αν το κανεις συνεχεια, θα σου γινει μονιμη συνηθεια στον εγκεφαλο και δεν θα το σκεφτεσαι πλεον.Παλιοτερα ειχε postαρει ο atallos διαφορα sites για junglers. Κοιταξε τα.Ενα καλο tip που μου ερχεται τωρα ειναι να σκεφτεσαι απο πριν τι route θα κανει ο αντιπαλος jungler.πχ εαν ο αντιπαλος lee sin ειναι στην μπλε μερια, θα παει κοκκινο-->μπλε-->gank topοποτε θα εχεις τον νου σου ναι εισαι και εσυ κοντα στο top να κανεις counter gank. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Να ξερεις οτι θα φας πολλα σκατα ως νεος jungler ειδικα αν δεν εχεις καλο awareness οπως λες. Μόνο σκατά? Jungler και map awareness είναι συνώνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σωστα, οποτε επειδη ολο και καποιος θα σου αρχισει το flame για noob κτλ χαζα,κανε την χαρη στον εαυτο σου και καντους ignore..Ξερεις.. γιατι...erm...θα φας μπαν παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλυτερο adc μεταξυ caitlyn και miss fortune. Επισης το ban στην vayne, αξιζει; Τωρα τελευταια μπαναρω kassadin ( παντα ), fizz, vayne, shen ( σχεδον παντα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αμα παιζεις καλη cait δεν αξιζει και cait >>>mf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Είμαι της γνώμης πως αν κάποιος θέλει να βελτιώσει το map awareness πρέπει να παίξει support, έστω και λίγο. Σε αυτή τη θέση το να κοιτάς συνέχεια το χάρτη είναι η δουλειά σου, συνηθίζεις να παρατηρείς διαρκώς ποιός είναι πού, πράγμα που σε βοηθά πολύ αντανακλαστικά σα jungler. Αυτό με βοηθά αρκετά σαν αρχάριο jungler Volibear τις τελευταίες 2 βδομάδες (όπου βέβαια μαθαίνεις απ'έξω κι ανακατωτά τους timers). Στην αρχή θα γίνουν χοντρά λάθη, βέβαια (ρωτήστε τον Κλάιν που με έκανε spectate σε μια από τις πρώτες μου απόπειρες, ακόμα γελάει/ τραβάει τα μαλλιά του) αλλά συνηθίζεις. Και ΠΑΝΤΑ WARDS, ειδικά πάνω - κάτω θα πρέπει να βάζει το support Απλά ναι, θα φας πολλή γκρίνια ειδικά για kills και αν ο άλλος νιώθει παραμελημένος και ανεπαρκής επειδή δεν ξέρει / δε μπορεί να παίξει τη λωρίδα του. Τώρα για το σύστημα, νομίζω πως για ψυχολογικούς ρόλους τα tiers είναι καλύτερα γιατί σου δίνουν ένα βραχυχρόνιο απτό στόχο. Το κουπί με τα χαμένα promotions είναι όντως βαρύ, αλλά στην τελική σου φτιάχνει τόσο το MMR που σου βγαίνει σε καλό. (σα νέος jungler το κυριότερο πρόβλημά μου είναι οι πύργοι, μιλάμε για επικά άκυρα lvl 3 dives :D ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και εγω συμφωνω οτι εαν παιζεις support θα ανεβεις level στο map awarenessαλλα αντε να πεις στον αλλον που δεν παιζει/ δεν του αρεσει το support να παει να παξει πολλα games.Aν και, στο jungling πρεπει να κοιτας ΟΛΑ τα lanes, ενω στο support ασχολεισαι πιο πολυ με το area της κατω μεριας του map. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Aν και, στο jungling πρεπει να κοιτας ΟΛΑ τα lanes, ενω στο support ασχολεισαι πιο πολυ με το area της κατω μεριας του map. Αν θες να ξέρεις πού είναι ο αντίπαλος jungler και αν σε παίρνει να μείνεις άλλα 1 - 2 λεπτά χωρίς ward δεν κοιτάς μόνο το κάτω Αλλά ναι, ισχύει, συν το ότι συνειδητοποιείς τι αξία έχει ένα καθαρό tribush σε συνδυασμό με άμεσο push, οπότε μετά δεν κλαίγεσαι για κακά ganks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παιζει στους m5(ή τελος παντων οπως λεγονται τωρα) κανας GG BenQ Poppe ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλα στο low elo απλα τους χρονους να ξερεις στην ζουγλκα θα εχεις 4 buff καθε φορα.Ουτε καν ξερουν τι εστι χρονος οι αλλοι.Και ξερεις τι σημαινει να κλεβεις τα buff απο τον αντιπαλο?0 xp για αυτους 2 lvl πιο κατω απο εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 http://uk.ign.com/articles/2013/10/18/league-of-legends-infographic-highlights-eye-popping-numbers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LH Akenio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 *Offtopic Καλησπερα παιδια, συγγνωμη που μπαινω σφηνα στην συζητηση. Εχω μια σελιδα για το League of Legends και προσφατα φτασαμε τα 500 likes στο facebook, για αυτον το λογο κανουμε giveaway μια 10αρα paysafe. Αν θελετε μπειτε στη σελιδα μας στο φβ και παρτε μερος και εσεις στην κληρωση. Θα χαρουμε πολυ να συμμετεχετε και εσεις στην κοινοτητα μας. https://www.facebook.com/pages/LeagueHappens/594701090550062 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχω θέμα με το lag τις τελευταίες εβδομάδες. Έκανα και πόστ στο άναλογο section στο φορουμ για τους ειδικούς; Έχεις κανείς από εσάς Lag Spikes με πάροχο ΟΤΕ; http://www.insomnia.gr/topic/503663-lag-%CF%83%CF%84%CE%BF-league-of-legends/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για ενα διαστημα σημερα ειχε θεμα ο server με το lag(ειδα και απο τις 2 ομαδες να το γραφουν στο All)συγκεκριμενα για το Lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις