Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν ξερω ,αλλα οταν εχω jungkler στην οαμδα χανω.Αφου παρατανε το lane τους και παεφτει το turret

Μα ο σκοπος του jungler δεν ειναι να καθεται στο lane αλλα να πηγαινει εκει να gankarei ωστε να παρει Kills μαζι με τα ατομα στο lane

Δημοσ.

Κι εγώ συφιλιάζομαι άν έχω jungler στην ομάδα μου πάντως.Δε λέω, σε θεωρητικό επίπεδο καλό είναι, αλλά στην πράξη 500 normal games και ούτε ένας σωστός jungler...Οπότε μακριά...

Δημοσ.

Στα νορμαλς συνυθως δεν παει κανεις jungle γιατι δεν ξερεις και τι ατομο ειναι αυτος που θα σολαρει ουτε αν θα τα βγαλει περα με 2(αν η αντιπαλοι δεν εχουν jungler).Στα ranked ομως εινα must.Δεν εχεις δει σωστο jungler για αυτο εχεις αυτη την αποψη.

Δημοσ.

O Fiddlesticks είναι απίστευτος jungler.....Άμα gankarei σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει kill....το θέμα είναι να μάθεις....εγώ έχω να πατήσω σε lane ή mid περίπου 1-1,5 μήνα(στα 5ν5 πάντα γιατί 3ν3 ranked που παίζω δεν πάω jungle)....απλά janglarw...Άμα υπάρχει και το σωστό solo και δεν failάρεις στο δάσος νικάς εύκολα

Δημοσ.

ΟΙ Ελληνες Μπάσταρδοι ακα Greek Bastards (GRC) είναι μια Κλαν φίλων η οποία γουστάρει να παίζει League of Legends. Ψάχνουμε 2 άτομα ανεξαρτήτως ρόλων για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Να περνάμε καλά, με χαβαλέ αλλά με σοβαρότητα οταν πρέπει.

Εφόσον σε ψήνει κάτι τέτοιο, παρακαλώ συμπλήρωσε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

http://fw2.gr/53s

περιμένουμε συμμετοχές

Δημοσ.

Μου τράβηξε η όλη φάση της clan την προσοχή, αλλά δεν πρόκειται να γίνω μέλος όσο έχετε αυτό το όνομα...

Θα σε παρακαλουσα, να συμπληρωνες το ερωτηματολογια.

Οσο αναφορά το ονομα, προφανως και ειναι σε πικαντικο στυλ. Στα ματια μας και το μυαλο μας, δεν εχει το οτιδηποτε ανηθικο η ανθελληνικο.

Δημοσ.

Καθε φορα που πετυχαινω LoL thread σε γενικα φορουμ γελαω.

Μερικα facts: Ο jungler που εχει σκοπο να κανει δρακο οσο πιο γρηγορα γινεται αποτυχαινει. Οικτρα. Και δινει και 1-2 kill. Και το δρακο.

Ο σκοπος του laning phase ειναι να κερδισεις τα lanes (farm, kills) ωστε να ειστε μπροστα οταν μπειτε στο teamfight phase.

Σε περιπτωσεις που τα lanes ειναι σχετικα ισοδυναμα, τη διαφορα την κανει ο jungler. Αυτος ειναι ο σκοπος του, να βοηθησει

να κερδηθουν τα lanes.

Oποιοσδηποτε και να gankαρει σωστα θα παρει kills. Οχι μονο ο Fiddle.

Δεν ειναι τοσο ΦΙΛΕ ΟΥΑΟΥ κερδιζω-μονο-που-τον-πηρα ηρωας. Oι Udyr, Lee Sin, Trundle, Nocturne, Warwick κανουν τη δουλεια στο jungle καλυτερα.

Η σειρα των objectives στο χαρτη (παρμενο απο το solomid): Win the game -> Nashor -> Inhibitor Turret -> Δρακος -> Υπολοιπα turrets -> Kill.

Γενικα ακουτε Dakon (που τον ξερω) και klainmain (που δεν τον ξερω αλλα φαινεται να ξερει) και θα πατε μπροστα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...