Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για μενα καλυτερα να το γυρνουσαν στο ελο οπως περσυ.Ηξερες οτι ειχεσ 1250 ελο αρα και τοσο mmr.Σταρατα πραγματα.Με το που κανανε τα tiers εμφανιστηκαν μεσα σε λιγες εβδομαδες ηδη ατομα που καναν abuse το συστημα αυτο.

Ερωτηση για τους jungler.Πιος πιστευετε οτι εχει το πιο αποτελεσματικο gank απ ολους και τις μεγαλυετερες πιθανοτητες να αποκομιστει kill απο το gank? (με εξαιρεση την elise :P)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o Gragas εχει απιστευτο mobility με και χωρις cdr ,και λογο του passive απο το W μπορει να κανει bully σε lane .εαν μεν παιζει εναντια heavy ganker ζουγκλα τοτε μονο βαρελια...Οπως και να εχει πιστευω πως ενα νερφ στο mobility που εχει το θελει αλλα μπορει να ειμαι μονο εγω που το σκευτομαι αυτο.

Ερωτηση για τους jungler.Πιος πιστευετε οτι εχει το πιο αποτελεσματικο gank απ ολους και τις μεγαλυετερες πιθανοτητες να αποκομιστει kill απο το gank? (με εξαιρεση την elise :P)

Οχι οτι εχω το reputation του γαμαουα jungler, αλλα μιλας λιγο γενικα.

Pre lvl 6 μετα το 6 ή γενικα?

Σιγουρα προυποθετει να συνεργαστει σωστα και το lane που θα κανεις gank για να αυξησεις τις πιθανοτητες να παρετε kill.

Αfter 6 η Vi με την ulti της εχει πολλες πιθανοτητες να παρετε kill μιας και η ulti της δεν ειναι skillshot

οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το χασεις οπως του lee sin πχ  που αν χασει το Q τα πραγματα ειναι δυσκολα.

Και nautilus ισως.

Ο nautilus ειναι λιγο πιο supportish champion οποτε αν το mid/top/bot κοιμαται ορθιο δεν θα παρεις μονος σου kill.

Εdit: Και J4 που ενταξει θελει να πιασεις το EQ αλλα εστω και αν το χασεις, μπορει να γινει δουλεια με την ulti.

Επισης maokai εχει καλο gap close, και τελος ο rumms με τα 10 λεπτα taunt. τρολολο

• Like 1

Ωραία θε nerfάρουν τους AP assasins, πράγμα πολύ θετικό... Με τους AD assasins τι γίνεται?

Βλέπε π.χ. κάτι rengar κτλπ που, με 90ad και χωρίς item για damage, κόβουν σε κάτι squishy champs 1/4 ή και 1/3 από το hp τους με ένα spell ακόμη και στα early level?

Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε κάτι fiorες, lee sin, yi κτλπ... έρχεται ο άλλος ΧΩΡΙΣ item για damage στο lane και λόγω του base damage + passive abilities/runes/masteries abuse κόβει κομμάτια. Για μένα αυτό είναι ενα τραγικό κομμάτι του lol που όχι μόνο δεν υπήρχε (τόσο έντονα) στο season 2 αλλά έχει καταστήσει πολλά champs εντελώς irrelevant... Γιατί να έχω tons of damage, ενώ ξοδεύω το χρυσάφι μου αλλού? Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό...

Άλλο ένα σημείο που θα ήθελα να θίξω είναι τα γνωστά pots start. Όχι ότι είναι op αλλά το θεωρώ ηλίθιο να σπαταλάω τα 475g μου σε ένα item, και ο άλλος να σκάει μύτη με 5pots και να έχει το πλεονέκτημα. Το να μειωθεί ο αριθμός των pots που μπορείς να αγοράσεις νομίζω δεν ήταν καλό fix. Πιστεύω ότι έπρεπε να κάνουν τα pots να σου δίνουν πίσω hp ανάλογο με το level που βρίσκεσαι. Έτσι: Α) δεν θα μου αναπλήρωναν το μισό hp στα 1-6lvl και Β) δεν θα ήταν αχρήστα στο Mid/late game.

• Like 1

Πιος πιστευετε οτι εχει το πιο αποτελεσματικο gank απ ολους και τις μεγαλυετερες πιθανοτητες να αποκομιστει kill απο το gank? (με εξαιρεση την elise :P)

Maokai, nocturne, rammus, shaco.

Για αποτελεσματικα ganks μιλαμε παντα.

Αλλα επειδη σε εναν jungler μετρανε κι αλλοι παραγοντες, δε σημαινει οτι οι παραπανω champs ειναι και οι τοπ junglers, επειδη υπερεχουν στα ganks απο αλλους.

Βλέπε π.χ. κάτι rengar κτλπ που, με 90ad και χωρίς item για damage, κόβουν σε κάτι squishy champs 1/4 ή και 1/3 από το hp τους με ένα spell ακόμη και στα early level?

Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε κάτι fiorες, lee sin, yi κτλπ... έρχεται ο άλλος ΧΩΡΙΣ item για damage στο lane και λόγω του base damage + passive abilities/runes/masteries abuse κόβει κομμάτια. Για μένα αυτό είναι ενα τραγικό κομμάτι του lol που όχι μόνο δεν υπήρχε (τόσο έντονα) στο season 2 αλλά έχει καταστήσει πολλά champs εντελώς irrelevant... Γιατί να έχω tons of damage, ενώ ξοδεύω το χρυσάφι μου αλλού? Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό...

Η διαφορα ξερεις ποια ειναι? Οτι αν η fiora/yi/trynda πανε top (που εκει θα πανε) αυτοματως ολη η ομαδα ειναι μειον σε tankyness και cc. Bαλε και το δυσκολο laning τους και well done, προφανως θα πρεπει να σου δωσει καποιο κινητρο για να παιξεις τον champ κι αυτο ειναι το dps. Γιαυτο και δεν τους βλεπεις ποτε σε pick-bans. Αντιθετως ο fizz και οι λοιποι AP assasins ειναι τυπικοι mid-laners και meta-picks, κοινως ειναι πολυ πιο safe picks απο το να σου κατεβει ενας yi στο top που πιο πολυ yolo ειναι, παρα pick.

Αν λοιπον nerfaroun το dmg των ηδη out-of-meta top AD(yi, fiora, trynda, kha κλπ) δεν θα υπαρχει λογος να υπαρχουν στο παιχνιδι μιας και το μοναδικο τους πλεονεκτημα αυτη τη στιγμη ειναι το dps output.

Για μενα καλυτερα να το γυρνουσαν στο ελο οπως περσυ.Ηξερες οτι ειχεσ 1250 ελο αρα και τοσο mmr.Σταρατα πραγματα.Με το που κανανε τα tiers εμφανιστηκαν μεσα σε λιγες εβδομαδες ηδη ατομα που καναν abuse το συστημα αυτο.

Με το παλιο συστημα ειναι ομως πανευκολο να ανεβεις.Κερδιζεις 4 παιχνιδια με +25 και εχεις + 100 ελο.εδω πας απο 100 ποντους και πετα μπαινεις να παιξεις 2 εως 5 παιχνιδια και να μην ανεβεις κια να μεινει σε ενα tier γηιατι απλα χανεις συνεχεια τα promotion games.Το boost ειναι πανευκολο στο προηγουμενο elo system και καλα εκαναν και το εβγαλαν./

• Like 1

Με το παλιο συστημα ειναι ομως πανευκολο να ανεβεις.Κερδιζεις 4 παιχνιδια με +25 και εχεις + 100 ελο.εδω πας απο 100 ποντους και πετα μπαινεις να παιξεις 2 εως 5 παιχνιδια και να μην ανεβεις κια να μεινει σε ενα tier γηιατι απλα χανεις συνεχεια τα promotion games.Το boost ειναι πανευκολο στο προηγουμενο elo system και καλα εκαναν και το εβγαλαν./

θα συμφωνήσω 100%. Πέρισυ τελείωσα την σεζόν έχοντας το ίδιο ELO με φέτος. Όταν σκέφτομαι την διαφορά επιπέδου στο play μου σε σχέση με τότε, κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό... Κι όμως το σύστημα εκείνο μου είχε επιτρέψει παίζοντας ελάχιστα game να ανήκω φαινομενικά στο ίδιο επίπεδο.

Υ.Γ. έχει βέβαια και το παρόν σύστημα τα θεματάκια του... Την φάση του να παίρνω μόνο νίκες να ανεβαίνω promo να χάνω, και ξανά από την αρχή την έζησα ουκ ολίγες φορές. Ειδικά για να πάω silver από bronze έκανα αυτόν τον κύκλο 5 φορές συνεχόμενες.

Ισως junlge και support ειναι οι μονοι ρολοι που δεν εδωσε σχεδον καθολου βαση.

Jungle εχω παει

Xin:Καλο clear time καλα ganks.Αμα μινει πισω στην αρχη τον ηπιες :P

Maokai:Το γρηγοροτερο jungle clear απ ολους κατα την γνωμη μου.Πολυ καλα ganks.Καθε φορα που πηγαινα για gank παντα θα εκαιγα ενα flash η θα περναμε kill

Lee Sin:Αυτος που εχω πεξει περισστοερο απ ολους.Συνηθως τον παιζω top-mid αλλα και σαν jungle.Πολυ καλο jungle clear αλλα τα gank για να ειναι πετυχημενα απαιτει καποιο παραπανω mechanical skill.Να πετυχεις το q οπως επισης q-ward πισω απο το adc-ulty στο team σου.Τον προτιμω βεβαια περισσοτερο top-mid

Σκεφτομουνα jungle aatrox να αγορασω λογω του οτι θελω να εμβαθυνω λιγο περισσοτερο στον ρολο του jungler(συν του οτι ειναι darkin!) αλλα τα build που βλεπω το καθενα λεει και κατι διαφορετικο.Αλλοι τον πανε dps αλλοι offtank κλπ.

Ισως junlge και support ειναι οι μονοι ρολοι που δεν εδωσε σχεδον καθολου βαση.

Με το jungle θα μαθεις να εχεις καλυτερο map awareness, θα μαθεις το timing των buffs/neutrals

κατι που θα βοηθησει πολυ και οταν θα παιζεις support.

Profit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...