ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 accounts boostάρονται όλη τη χρονιά, οι μερικές μέρες παραπάνω σε πείραξαν? Ναι φυσικα και με πειραξαν.Ας μας πουν τον λογο που το εκαναν!
pipiris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι φυσικα και με πειραξαν.Ας μας πουν τον λογο που το εκαναν! Γιατι το downtime του west ισοδυναμει με 1 μηνα περιπου. Παλι αυτη τη στιγμη το lag που επεσε ηταν απαλευτο, εκανα last hit και εβλεπα το gold μετα απο ενα δευτερολεπτο. Αφου λοιπον το εκαναν για αυτον τον σερβερ το εκαναν και για ολους για να μην υπαρχουν αντιδρασεις η οτιδηποτε αλλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Tι ε και?σχετικα με την επεκταση της s3?Ξερω εγω...μονο εγω νιωθω μαλακας που θα παρω τα rewards με την αξια μου?Για ποιο λογο νιωθεις μλκας ακριβως? Πρωτον, αυτοι που θα πληρωσουν για boost προλαβαινουν μεσα σε 5 μερες, μπορει και λιγοτερο, να πανε gold απο bronze αρα ειχαν χρονο ουτως η αλλως, δεν χρειαζοταν να τους δωσει αλλες 11 μερες η riot. Δευτερον, εσυ τα rewards τα πηρες για παρτη σου, εξαλου για παρτη σου/μου παιζεις/παιζω, τι ακριβως σε νοιαζει το τι θα κανουν μερικοι χιλιαδες αλλοι παιχτες? Χεστηκες ή τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Αλλα στην τελικη τι μας νοιαζει η κατσικα του γειτονα, αν εμεις πετυχαμε το στοχο μας? Το "εγω σκιστηκα για να παω gold" δεν ειναι επιχειρημα, γιατι θαρρω οτι ολοι σκιστηκαν για να πανε gold, οπως και αυτοι που θα πανε gold απο τις 1-11 ως τις 11-11 που ειναι το delay του season end. Oπως επισης σκιστηκαν κι αυτοι που δεν καταφεραν/δεν θα καταφερουν να πανε. Οποτε το προβλημα σου αν καταλαβαινω καλα, απτη στιγμη που εσυ πηγες gold, ειναι να μην πανε αλλοι. Σωστα? 2
dNt^ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ψιτ, ε, παιδες..το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος. Φτανει με το flame. Οποιος θελει ας βρισει ο,τι βρει μπροστα του και οποιος του δωσει σημασια μπραβο του...not a single fuck was given. Παιχνιδι ειναι εκτος και αν μερικοι νευριαζουν λες και τους δινει να φανε θεωρωντας τους εαυτους τους wannabe profesional players.. Και τελος οσο σκατα και να παιζει ο αλλος αν δεν το κανει σκοπιμα δεν υπαρχει λογος report...και φαινεται αν το κανει σκοπιμα ή οχι. Btw ειμαι silver 1 promo. Σε αυτην τη season ηθελαν να παιξω λιγο καλυτερα οποτε ελαγα να ξεκολησω απο bronze. Σιγα τα αυγα θα μου πειτε και εχετε δικιο Αλλα για μενα ηταν αρκετο..εφτασα πατο bronze 5, κουβαλησα μονος τον εαυτο μου χωρις ουτε ενα duo και μετα απο αρκετους μηνες εφτασα κοντα στο gold ..αν το πετυχω θα ενημερωσω Αξιζω εδω που ειμαι ουτε ενα division παραπανω. Τωρα αυτο που καταλαβα σε ολα τα ranked games ειναι,,1)βελτιωστε το farm, 2) παιξτε επιθετικα αλλα οχι απερισκεπτα, 3)poushαρετε...το παιχνιδι δεν το κερδιζουν τα kills. 4) με καθε back αγοραστε 1-2 wards ανεξαρτητα απο τη θεση σας. Καλη συνεχια! Άντε ρε που δεν μπήκες κανένα duo. Μαζί μπαίναμε για καμιά 10αριά game Ψεύτηηηηηηηηη 1
Eadornian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δινουν εξτρα χρονο για να κοροιδευομαστε πως μπορουμε να παμε Golδ χεχεχεχε.
Manos112 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω φάει 3 warnings μέσα σε 2 μέρες χωρίς να έχω flameάρει στο chat εδώ και 2 εβδομάδες...τι έχει παιχτεί? Παίζει να φάω ban? :/
Eadornian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ριοτ ουρτζε το μπαν ρισινγκ.. Ελληνικα στα καλυτερα τους Αληθεια,αφου φανε νερφ,Φιζ,Κασσαντιν,Αhri.. Ο επομενος safelaner ειναι ο Gragas,νομιζεται πως θα τον πειραξουν και αυτον ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ριοτ ουρτζε το μπαν ρισινγκ.. Ελληνικα στα καλυτερα τους Αληθεια,αφου φανε νερφ,Φιζ,Κασσαντιν,Αhri.. Ο επομενος safelaner ειναι ο Gragas,νομιζεται πως θα τον πειραξουν και αυτον ? Τον fizz δεν θα τον ελεγα safelaner, τουναντιον το laning του ειναι ζορικο γιατι τρωει poke. Οπως αλλωστε και ο kassa. safelaner, ειναι ι lux ας πουμε. 1
nasos o psaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 τι να πειραξουν στον gragas δεν εχει κατι το op
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Tι χαρα! Αυτη η χαζομαρα που δεν επεφταν tier επρεπε να τελειωσει. "Far and away the biggest issue we want to address is the case where players can’t drop out of a tier once they’ve obtained it. It’s very likely that next season we will allow players to drop out of a division if they’re at 0LP and far below the MMR threshold for the tier they are in. This should solve a few issues, namely the trolling that happens once players reach their target tier and the issue where players get very small LP gains after being at 0 for a long period of time."[/size] Edit: Moar goooold! Morello: We’re buffing support gold a lot – we’re going to have to do a lot of champ-specific changes (and yes, some nerfs) because they’ve never been balanced to scale at all. If they get to scale, then it needs to be reasonable in how and why. More on this soon. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2013 από sistah
Fulgore1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Tι χαρα! Αυτη η χαζομαρα που δεν επεφταν tier επρεπε να τελειωσει. "Far and away the biggest issue we want to address is the case where players can’t drop out of a tier once they’ve obtained it. It’s very likely that next season we will allow players to drop out of a division if they’re at 0LP and far below the MMR threshold for the tier they are in. This should solve a few issues, namely the trolling that happens once players reach their target tier and the issue where players get very small LP gains after being at 0 for a long period of time." Δεν πειραζει 1 χρονο που τους φαγαμε στην μαπα ηταν ωραια ε Riot???
nasos o psaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αφου θα πευτουμε tier ας φερουv ξανα και το συστιμα ελο δεν υπαρχει πλεον λογος για να υπαρχουν tier
sistah Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ηταν ο πρωτος χρονος που κανανε κατι τετοιο για να ξερουν πως θα καταληξει.Ειναι νωρις για να ξερουμε πως θα αλλαξουν το συστημα.
klainmaingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν είπε κανείς οτι θα πέφτεις με το που πάς 0 points. Πάλι safe θα είναι afaic. Αλλα αν πας και τρολλάρεις 10games και είσαι V με 2 tier mmr κάτω, θα παίρνεις το πουλί. Ναι μέν safe για όποιον παίζει φυσιολογικά, αλλα χωρίς σιγουριά για τον άλλο που έχει 0 points τους τελευταίους 6 μήνες και παίρνει heimer adc lolz im v cant drop fu i feed kappa .
Προτεινόμενες αναρτήσεις