jonakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Οπα καποιος ειπε κατι για rewards.Δεν παιζω για τα rewards.Παιζω για να φτασω σε ενα επιπεδο που μπορω να δω αξιολογο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες.Δεν με νοιαζει η ηττα και ποσο μαλλον οταν εχουμε tryhardαρει και οι δυο ομαδες.Αυτο ναι.Οχι να εχω δυο ατομα που λενε αντε ας μπουμε duo μπας και boostαρω τον φιλο μου που ειναι Λαμαρινα 1.Δεν παει ετσι.Και το χειροτερο να μην παιζω καλα ουτε εγω ουτε το premade μου.Σπανια να δω καλο παιχνιδι.Οταν γινεται καλο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες ακομη και να χασω το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι γιατι λεω κατι εμαθα.Και στο τελος gg wp και συνεχιζουμε.Συνηθως παρατηρω stomps ητε απο την μια ομαδα ειτε απο την αλλη.Και αυτο για ενα-δυο συγκεκριμενα ατομα.Και ακομη οταν νικαμε με διαφορα 20 kills και βλεπω οτι π.χ ο αντιπαλος jayce ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος της ομαδας και εχει σκορ 2-15 και ολη η ομαδα του λεει να τον κανουμε report ναι τις περισστοτερες φορες κανω.Γιατι συνηθως αυτα τα ατομα δεν εχουνε κανει αυτο το σκορ μονο σε αυτο το game.Εδω ενα παιδι τις προαλλες silver 1 με 50 παιχνιδια αντιπαλος μου παραδεχτηκε οτι εφαγε boost.Και τον εβλεπες με jax vs gp να ειναι 0-10Παιζω για να βρω επιτελους μια ποιοτητα παιχνιδιου.Τιποτα αλλο.Ναι flameαρω.Ισως μερικες φορες σε επιπεδο που δεν ειναι πλεον ανεκτο.Αλλα εξηγησα τους λογους για τους οποιους φτανω εκει 1
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ???? Βάζουν και indicator στο tower range? Μάλλον η user base δεν έχει το νιονιόρκο να καταλάβει πού τη φτάνει και πού όχι μετά από lvl 1 - 30...Εντελώς περιττό και νουμπάδικο, ελπίζω να σβήνει κάπως. (από το λινκ που δόθηκε παραπάνω, ορίστε πάλι http://www.surrenderat20.net/2013/10/1016-pbe-update.html )
pipiris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ???? Βάζουν και indicator στο tower range? Μάλλον η user base δεν έχει το νιονιόρκο να καταλάβει πού τη φτάνει και πού όχι μετά από lvl 1 - 30...Εντελώς περιττό και νουμπάδικο, ελπίζω να σβήνει κάπως. (από το λινκ που δόθηκε παραπάνω, ορίστε πάλι http://www.surrenderat20.net/2013/10/1016-pbe-update.html ) Μεχρι και σε bold γραφει οτι it will only be available in Co-Op vs AI and training modes like the tutorial and custom games against bots.
Atallos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Question #1 Ποιο ειναι το ανεκτο οριο flame κ γιατι υπαρχει? Fact # 1 Το να εισαι κακος , aka σκουπιδι οπως ειπες , δεν ειναι reportable Question #2 Πως θα φτασεις σε ενα χ επιπεδο παιχνιδιου οταν ριχνεις καρκινους?( Αν εισαι Forgiven παω πασο ) Fact #2 Εχεις 1309 (!) παιχνιδια στην s3 , με 9 ηττες περισσοτερες . Πρεπει να αποδεκτεις οτι δεν εισαι ιδιαιτερα καλυτερους απο αυτους στους οποιους ευχεσαι καρκινο 3
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ???? Βάζουν και indicator στο tower range? Μάλλον η user base δεν έχει το νιονιόρκο να καταλάβει πού τη φτάνει και πού όχι μετά από lvl 1 - 30...Εντελώς περιττό και νουμπάδικο, ελπίζω να σβήνει κάπως. (από το λινκ που δόθηκε παραπάνω, ορίστε πάλι http://www.surrenderat20.net/2013/10/1016-pbe-update.html ) When this feature goes live, it will only be available in Co-Op vs AI and training modes like the tutorial and custom games against bots. This is a learning tool for players of all levels, but we think that once you’ve graduated to PvP, the training wheels come off and it’s time to get serious. If you don’t like the look of the indicators or want to measure your understanding of the range on the fly, we’ve added an option under the Game tab in the options menu for you to turn them off. Τι σκατα, ολοι Lee Sin μας βγηκαν εδω μεσα? 2
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 A, OK, το διάβασα βιαστικά, γράψτε λάθος. Και δεν παίζω Lee Sin, είναι πέρα από τις δυνατότητές μου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δυο πραγματα εχουν πλακα σε αυτο το φορουμ. -Αυτοι που βριζουν ingame και το παραδεχονται και επιμενουν οτι εχουν δικιο να το κανουν και θα το συνεχισουν. -Οι αλλοι, οι "εγω-εχω-επιπεδο-διοτι-κραζω-οποιον-συμπεριφερεται-ασχημα" που βγαινουν και κανουν τους δασκαλους στους παραπανω, νουθετωντας τους και χλευαζοντας τους χωρις βρισιες μεν, αλλα με ισοδυναμα εριστικο υφος. Που ωστοσο δινουν τεραστια βαση/σημασια στο αν ενας ^&%$#@ μοιραζει καρκινους απτο pc του και καθονται και αναλωνονται σε 4-14-104 σελιδες υποδειξεων(για την κατηγορια αυτη ειδικα, ας υπερθεματισουμε αυτο εδω το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/?p=52711331 ). Κυριως επειδη οι μεν δε θα πεισουν τους δε και τουμπαλιν συν το οτι η δευτερη κατηγορια με την αυταρχικοτητα που κουβαλαει δεν παει και πολυ πισω και το flame καλα κρατει... Ελληνικο community ftw. Και κατι ακομα. Ορισμενοι κανετε σαν να ανακαλυψατε χθες τα online games. Κατι ασχετο: Δεν ειμαι απο αυτους, αλλα ποιο το κακο, πχ τον τελευταιο μηνα της σεζον, να παιζει καποιος soloQQ με κυριο αυτοσκοπο τα rewards? Καθαρα εγκυκλοπαιδικου τυπου ερωτηση.
Manos112 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη η προσβολη για την ικανοτητα σου σε ενα παιχνιδι ειναι αρκετη για να ευχηθεις σε καποιον καρκινο? Εισαι σοβαρος ανθρωπος τωρα εσυ και οποιος αλλος σκεφτεται ετσι? Πατατε στην γη? Αυτα που λετε τα σκεφτεστε καθολου? Το παιζετε μηπως και υποθεση σε αλλους επειδη ισως εισαι καλυτερος σε ενα παιχνιδι και αυτος σε προκαλεσαι? Ποσο χρονων εισαι λιγο για πες μου σε παρακαλω? Θα ηθελα να σας εβλεπα να κυκλοφορειτε και οποιον δε γουσταρετε για τον οποιδηποτε ηλιθιο λογο να του πετατε και εναν καρκινο στη μαπα. Αλλα δε προκειτε, μιας και τα @@ για κατι τετοιο υπαρχουν μονο οταν ειστε πισω απο την οθονη. Καλά, το comment που έγραψα μόλις φαίνεται σοβαρό?Καρκίνο στον πρωκτό και ψάρωσες εσύ?Ωραίος!
ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 GG RIOT....Επεκτινε και αλλο την s3 μπας και προλαβουν περισσοτερα boost να παρουν τα rewards We're extending Season 3 ranked play until 11:59 PM on 11/11. Whether you've set your sights on lighting the way with Victorious Wards or catching a new skin in your web as a freshly-minted Gold player, you have two additional weeks to reach your personal goals for the competitive season. Head into ranked now to see how high you can rise!
ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ε και? Tι ε και?σχετικα με την επεκταση της s3?Ξερω εγω...μονο εγω νιωθω μαλακας που θα παρω τα rewards με την αξια μου?
bele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ψιτ, ε, παιδες..το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος. Φτανει με το flame. Οποιος θελει ας βρισει ο,τι βρει μπροστα του και οποιος του δωσει σημασια μπραβο του...not a single fuck was given. Παιχνιδι ειναι εκτος και αν μερικοι νευριαζουν λες και τους δινει να φανε θεωρωντας τους εαυτους τους wannabe profesional players.. Και τελος οσο σκατα και να παιζει ο αλλος αν δεν το κανει σκοπιμα δεν υπαρχει λογος report...και φαινεται αν το κανει σκοπιμα ή οχι. Btw ειμαι silver 1 promo. Σε αυτην τη season ηθελαν να παιξω λιγο καλυτερα οποτε ελεγα να ξεκολησω απο bronze. Σιγα τα αυγα θα μου πειτε και εχετε δικιο Αλλα για μενα ηταν αρκετο..εφτασα πατο bronze 5, κουβαλησα μονος τον εαυτο μου χωρις ουτε ενα duo (μπoρει να υπερβαλλω...οπως μου θυμιζουν αλλοι παιζει να πηγα μερικα ) και μετα απο αρκετους μηνες εφτασα κοντα στο gold ..αν το πετυχω θα ενημερωσω Αξιζω εδω που ειμαι ουτε ενα division παραπανω. Τωρα αυτο που καταλαβα σε ολα τα ranked games ειναι,,1)βελτιωστε το farm, 2) παιξτε επιθετικα αλλα οχι απερισκεπτα, 3)poushαρετε...το παιχνιδι δεν το κερδιζουν τα kills. 4) με καθε back αγοραστε 1-2 wards ανεξαρτητα απο τη θεση σας. Καλη συνεχια! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από bele 1
Pa0ki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Tι ε και?σχετικα με την επεκταση της s3?Ξερω εγω...μονο εγω νιωθω μαλακας που θα παρω τα rewards με την αξια μου? accounts boostάρονται όλη τη χρονιά, οι μερικές μέρες παραπάνω σε πείραξαν?
jonakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Question #1 Ποιο ειναι το ανεκτο οριο flame κ γιατι υπαρχει? Fact # 1 Το να εισαι κακος , aka σκουπιδι οπως ειπες , δεν ειναι reportable Question #2 Πως θα φτασεις σε ενα χ επιπεδο παιχνιδιου οταν ριχνεις καρκινους?( Αν εισαι Forgiven παω πασο ) Fact #2 Εχεις 1309 (!) παιχνιδια στην s3 , με 9 ηττες περισσοτερες . Πρεπει να αποδεκτεις οτι δεν εισαι ιδιαιτερα καλυτερους απο αυτους στους οποιους ευχεσαι καρκινο Fact #1 Eιχα +25 νικες πριν 1 μιση εβδομαδα.Ειχα ενα loosing spree που οτι και να εκανα θα εχανα.Αν και επαιζα το ιδιο οπως επαιζα και οταν νικουσα.Δεν εφτασα [ποτε +9 ητες.Ειμαι στις +1 ηττες Fact #2 Ειπα συγγνωμη για τον καρκινο.Οχι για το σκουπιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις