Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση, βλέποντας τους Silverάδες σημερινούς συμπαίκτες μου.

Ashe με Manamune υπάρχει στο χάρτη, ή είμαι ανενημέρωτος? Το παληκάρι (Silver 2) είχε βγάλει Doran's / BT / Manamune / AS boots / Static Shiv και ένα Longsword, θέλω να πιστεύω για Last Whisper.

Επίσης, τα high elo τι λένε για τη Jinx? Τα low elo δεν έχουν μάθει να την παίζουν ακόμα, αλλά εκεί ψηλά ποιά είναι η γνώμη?

EDIT: Το ίδιο άτομο είχε βγάλει σε Yi Mobility boots / BT / Ravenous Hydra / BotRK :D :D :D

στο Platinum που ειμαι η Jinx δεν αξίζει γιατι? διοτι πολυ εύκολα θα φάει gank και αρκετά ευκολα θα παρει CC (stun,grab etc) απο ενα support οπως blitzcrank η thresh η ακομα απο leona, θεωρώ τα πιο δυνατα ADC ειναι Vayne,Corki,Tristana kai Ez

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ.

Ashe με Manamune υπάρχει στο χάρτη, ή είμαι ανενημέρωτος? Το παληκάρι (Silver 2) είχε βγάλει Doran's / BT / Manamune / AS boots / Static Shiv και ένα Longsword, θέλω να πιστεύω για Last Whisper.

Επίσης, τα high elo τι λένε για τη Jinx? Τα low elo δεν έχουν μάθει να την παίζουν ακόμα, αλλά εκεί ψηλά ποιά είναι η γνώμη?

EDIT: Το ίδιο άτομο είχε βγάλει σε Yi Mobility boots / BT / Ravenous Hydra / BotRK :D :D :D

Jinx op as fuck.Αυτα εχω να πω

• Like 1
Δημοσ.

στο Platinum που ειμαι η Jinx δεν αξίζει γιατι? διοτι πολυ εύκολα θα φάει gank και αρκετά ευκολα θα παρει CC (stun,grab etc) απο ενα support οπως blitzcrank η thresh η ακομα απο leona, θεωρώ τα πιο δυνατα ADC ειναι Vayne,Corki,Tristana kai Ez

δλδ οτι εχει ενα reposition skill για να διορθωσει το missposition σου.

η jinx , ακομα και μετα το επερχομενο νερφ , θα φανει και στην competitive σκηνη.

επισης το κιτ της ειναι too good.

Κατατα οτι ειπε ο αποπανως μου :P

Δημοσ.

Ashe Με Manamune ειχα δει απο το carry των Gambit παλια σε EU Lcs, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ομως. Jynx θα φαει nerf αποοτι ακουγεται αρα ναι ειναι καλη(οπως παραδεχτηκε και ο Doublelift στο stream του  :P ).

Δημοσ.

Λοιπον κυριε απο πάνω, εγω ήμουνα ο xin και έβγαζα damage μήπως και κουβαληθεί το παιχνίδι. Παίζω το promotion ενός φίλου και μπήκα με αυτο το account. Είσαι απαράδεκτος, μιλάς πολύ και δεν έχεις καμια συνενοήση στο Team selection και βρίζεις DIE DIE και καρκίνο στην οικογένεια μου; Παρακαλώ κάποιος moderator να τον κάνει ban γιατί το παιδί δεν είναι καλά στα λογικά του.

ΥΓ: Δεν είσαι τοσο γαμάτος όσο νομίζεις, και άκουω και κανέναν άλλον . Το ingame name μου είναι iRestart.

ΥΓ2: Φαντάσου πόσο καλός είσαι και εχεις MMR να παίζεις με bronze.

QUOTE chat insomniagr

iRestart (3:08): midget edw?

iRestart (3:08): akou na sou pw, epeidi o kosmos einai mikros

iRestart (3:08): milas poli

iRestart (3:08): para poli

iRestart (3:08): prin kan arxisi to game

iRestart (3:09): anebazw account gia filo kai den exeis katholou epikoinwnia sto team selection

iRestart (3:09): den ksereis na paizeis kai spammareis polu sto chat

iRestart (3:09): kai meta sto telos karkino se olous

iRestart (3:09): eisai sovaros e?

iRestart (3:09): kai se anexontai akoma edw

iRestart (3:10): eimai egw malakas kai den kratisa screenshot apo ayta pou eipes

iRestart (3:10): na ta balw sto insomnia na doun ligo ti koumas eisai

iRestart (3:10): ainte den tha asxoloumaste me sena paniblaka

bele92 (3:11): shots fired hard :D :P

iRestart (3:13): an ebelepes ti elege sto game

iRestart (3:13): hmouna me allo account kai lew kapou to kserw to name

iRestart (3:13): oriste

iRestart (3:13): jonakos einai sto insomnia aytos?

bele92 (3:13): dn kserw filos

Προφανως και δεν εισουνα εσυ.Αυτο το κατεβατο που εκανες copy-paste απο που ειναι γιατι δεν θυμαμαι να εγινε ποτε αυτη η συζητηση?

Αμα εισουνα οντως εσυ αυτος ο xin απλα δεν ξερω τι να πω...Πραγματικη απουσια γνωσης του παιχνιδιου.Α και τι premade σου silver 1 ολα τα λεφτα.Να μην μπαινεται ποτε silver 1 με bronze 1.Ολα αυτα με την προυποθεση οτι οντως εισουνα εσυ και οντως επαιξες μαζι μου.Στοιχεια του ματς δωσε αλλιως μην κανεις υποθεσεις.Αμα εισουνα οντως εσυ θα σε κραξω για την ασχετοσυνη που εχεις και τελειωσαμε.

Βεβαιως βριζω τους συμπαικτες μου οταν νιωθω οτι πισω απο την οθονη του xin-jungler με ενα spirit lizard και τα απλα μποτακια ειναι στην πραγματικοτητα οχι ανθρωπος αλλα δελφινι.

popcorn_gif.gifΠάντως η περίπτωση αυτή του jonakou απο πάνω, μου θυμίζει πολύ κλασσικό Έλληνα που παίζει λολ.

Έχουν όλοι την λογική, ότι "εγώ είμαι τρομερός, φταίνε μόνο οι άλλοι, εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη και ότι λάθη κάνω, φταίς εσύ γι' αυτά."

Όλοι αξίζουν να ανέβουν τουλάχιστον gold, όλους τους έχουν φάει τα κυκλώματα, και όλοι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ έχουν πάντα κακό team, ενώ οι αντίπαλοι είναι πάντα 5man premade.

Ειπα οτι δεν κανω λαθη?Κατευθειαν οπου υπαρχει τζερτζελο να θα πεταχτει και ο ακυρος.Μην βγαζεις συμπερασματα και μην προκαλεις τον αλλον χωρις να τον ξερεις.Φυσικα κανω λαθη και φυσικα εχω κανει ασχημα παιχνδια

Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι. Το κάθε πράγμα στον καιρό του. Είχε όλη τη σεζόν να πάει silver, αφού δεν τα κατάφερε σημαίνει ότι s3 έπαιξε για bronze. Τι χατιράκια τώρα, εγώ κατ' αρχάς από εγωισμό δεν θα 'θελα να με boostarei κάποιος, ανεξάρτητα από ηθικούς παράγοντες. Θέλω να είμαι εκεί που είμαι (όπου) επειδή το πέτυχα εγώ και να γουστάρω, τι κλαψούρισμα είναι αυτό το ''πήγαινέ με silver plzzzz''. Μόνο μέχρι 13 χρονών δέχομαι ένα τέτοιο σκεπτικό. Να μην πάρει τα rewards τι είναι πια το μωρό έλεος.

s3 επαιξα για bronze?

1ον ξερεις πως παιζω?

2ον Ο bronze παιχτης που ηταν στο παιχνιδι μου ηταν premade με silver 1 fiora.

Δημοσ.

@BladeInCrimson Ωπα σορρυ crimson.Διαβασα πολυ γρηγορα. ._.

Απλα για να ξεκαθαρισω κατι.Ισως ναι καποιες φορες πραγματικα βριζω παραπανω απο το επιπεδο που το ανεχεται ο αλλος.Και συγγνωμη αμα οντως ειπα κατι για καρκινους και λοιπα.Αυτο το παιρνω πισω.

Αλλα αμα ΟΝΤΩΣ εισουνα ο συγκεκριμενος xin εισαι ενα σκουπιδι σαν παικτης.Δεν παει να εισαι και platinum.Δεν με ενδιαφερει.Και ακομη πιο σκουπιδι το premade σου στο top.Ποτε μη παιρνει φιορα.Απλα.Πεστου να την κανει refund.

Οταν βλεπω εσενα και το pre σου να μην υπαρχεται στο παιχνιδι να με κανουνε turret dive 3 ατομα να παιρνω double να μην εχεις κανει ενα gank σε ολο το laning phase ναι θα βρισω.Ισως καποια ηταν λιγο υπερβολικα οπως π.χ. cancer κλπ.Αυτα πραγματικα συγγνωμη τα παιρνω πισω.Αλλα το σκουπιδι για σενα και το premade σου δεν το παιρνω.Εισαι κακιστος παιχτης.Μην πας να κανεις boost εναν ο οποιος ισως να ειναι και χειροτερος απο σενα.Πηγε ο χαλιας να κανει boost τον χαλια.Τεινω γενικα να ειμαι πολυ ειλικρινης στην ζωη μου και αυτο το εφαρμοζω και στο παιχνιδι αυτο.Οταν σε λεω ΚΑΚΟ παιχτη το εννοω.Εχω γινει βετερανος του silver (γαμω το κερατο μου εχω γινει gatekeeper του silver 1.Πολυ πιθανον να αξιζω για εδω)

Και επειδη θα τα δεις ολα μαζεμενα τα post σε αυτο το fοrum διαβασε προσεκτικα.

Συνεχιστε τα ποπ κορν σας κυριοι.Επεται και συνεχεια (Ελπιζω)

Υ.Γ. Οσο αφορα την ''δικαιολογια'' που ειχες ''πηγα damage μπας και κουβαλησω το παιχνιδι'' αστο στην ακρη.Αμα δεν απατωμαι ειχα vayne και ειχα ληξει 8-8.Το μονο που χρειαζοτανε να κανεις ητανε protect εμενα και οχι την fiora σου πυυ ειχε χασει το Lane της απο τοτε που pickare αυτον τον champ.Θα ειχε ληξει το game υπερ μας.Οριστε και ενα καλο build.

*Spirit of the ancient golem

*Ninja Tabi

*Sunfire

*Solari

*Spirit Visage/mr item

*Black cleaver

Πανω κατω με αυτο το build ανεβηκα silver σπαμαρωντας xin ΜΟΝΟ.100~ παιχνιδια

Δημοσ.

Καλα που καταλαβαινεις οτι βριζεις παντως

Wait..

Πηρα πισω αυτο που ειπα για καρκινους.Αυτο ηταν too much και πρεπει να τα κοψω.Ολα τα υπολοιπα που ειπα ισχυουνε κατα την αποψη μου.

Μονο σε ranked μου βγαινει ολο αυτο το ασταματητο raging.Σε νορμαλς τιποτα οπως και σε custom.Oυτε σε οσα παινιδια που παιξαμε με τους υπολοιπους παιχτες του φορουμ

Δημοσ.

Νηπιαγωγείο full είσαι και συνεχίζεις να βρίζεις, δεν έχω αποδείξεις γιατί δεν κράτησα ss. Το premade ήταν η nidalle και επίτηδες δεν έπαιξε support γιατί μας είχες σπάσει τα νεύρα με την θεωρία σου. Τέσπα για μένα θεωρείτε λήξαν το θέμα ελπίζω να φας ban γιατί είσαι άκρος toxic και έχεις πολλά νευρά. 

Θα ήθελα παρα πολύ αυτά που λες να μπορείς να τα υποστηρίξεις και face 2 face γιατί το βρίσιδι πίσω από το keyboard είναι πρώτο για σενα. 

Έχω την εντύπωση πως γουστάρεις να ασχολούνται μαζί σου για αυτό και βρίσιμο. 

Συνεχιστε τα ποπ κορν σας κυριοι.Επεται και συνεχεια (Ελπιζω)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...