Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάνεις join σε ομάδα 3 v 3 που έχει πάιξει όμως τα πρώτα games και είναι gold παίρνεις τα gold rewards? Γενικά απο 3 v 3 τι γίνεται να κάνεις για να πάρεις τα gold rewards? Με έχει φάει αυτό το skin της elise, το ονειρεύομαι! :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν κάνεις join σε ομάδα 3 v 3 που έχει πάιξει όμως τα πρώτα games και είναι gold παίρνεις τα gold rewards? Γενικά απο 3 v 3 τι γίνεται να κάνεις για να πάρεις τα gold rewards? Με έχει φάει αυτό το skin της elise, το ονειρεύομαι! :P

Πρεπει να παιξεις καποια παιχνιδια με την ομαδα για να θεωρηθεις eligible για τα rewards. Δε θυμαμαι τον αριθμο που πρεπει να παιξεις αλλα νομιζω οτι ειναι 10.

Δημοσ.

Οπότε και να χάσεις μερικά μαζί τους δεν μετράει δηλαδή? χμμ...

Οπα διορθωση νομιζω δε πρεπει απλα να παιξεις 10, αλλα πρεπει να κερδισεις 10 γενικα με την ομαδα.

Δημοσ.

Ετσι boost τον αλλο απο Bronze Gold για 1 skin.Ετσι θα μαθει οαλλος το παιχνιδι περιμενοντας τα ολα ετοιμα -_- .Απο Silver 1-gold 5 ή μονο τα promotion για gold 5 ναι,αλλιως premade 3v3 οπως αναφερθηκε.

Δημοσ.

Αν δεν το ειχαμε βαλει και στην προηγουμενη σελιδα...

να δεις πως το λεγαν ... η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης

παντος αν δεν εχει σκοπο να διαφημισει το site (που ουτε αυτο ειναι κακο εγω ειμαι προκατειλημμένος με το αυτο το site που μπαινουν πετανε την διαφημιση και δεν τους ξαναβλεπουμε) δεν πειραζει

Δημοσ.

Ώ ρε φίλε τι θα γίνει!!!!

http://euw.leagueoflegends.com/node/7558

Και έρχονται παλιά skin και έχουμε και το mystery gifting στο οποίο:

Πληρώνεις 490 RP για να στείλεις ένα mystery gift σε έναν φίλο σου και αυτός παίρνει ένα random skin για έναν random champion του από 520 RP έως και Ultimate.

Μπορεί δηλαδή να στείλεις ένα mystery gift σε κάποιον και να κερδίζει Pulsefire Ezreal!!!!

Δημοσ.

Πηγα σημερα να αγορασω rune page για τον Twisted Fate και ειδα οτι αγορασα 2 στην τιμη του ενος παρ΄οτι ειχε τελειωσει η προσφορα..Weird things happen :PPP

Δημοσ.

Ώ ρε φίλε τι θα γίνει!!!!

http://euw.leagueoflegends.com/node/7558

Και έρχονται παλιά skin και έχουμε και το mystery gifting στο οποίο:

Πληρώνεις 490 RP για να στείλεις ένα mystery gift σε έναν φίλο σου και αυτός παίρνει ένα random skin για έναν random champion του από 520 RP έως και Ultimate.

Μπορεί δηλαδή να στείλεις ένα mystery gift σε κάποιον και να κερδίζει Pulsefire Ezreal!!!!

Αυτο ειναι το Promotion για να αυξησουν το κερδος απο αυτη την υπηρεσια,στην πραξη θα δουμε ποσα skin θα τυχουν απο Legendary και πανω.

Δημοσ.

Ερώτηση, βλέποντας τους Silverάδες σημερινούς συμπαίκτες μου.

Ashe με Manamune υπάρχει στο χάρτη, ή είμαι ανενημέρωτος? Το παληκάρι (Silver 2) είχε βγάλει Doran's / BT / Manamune / AS boots / Static Shiv και ένα Longsword, θέλω να πιστεύω για Last Whisper.

Επίσης, τα high elo τι λένε για τη Jinx? Τα low elo δεν έχουν μάθει να την παίζουν ακόμα, αλλά εκεί ψηλά ποιά είναι η γνώμη?

EDIT: Το ίδιο άτομο είχε βγάλει σε Yi Mobility boots / BT / Ravenous Hydra / BotRK :D :D :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...