Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E αυτο λεμε, 15 μερες μεινανε, καποιοι κυνηγουν τα rewards , αρα επιδιωκουν να ανεβουν γρηγορα. Ενας που ειναι bronzeII και παιζει σαν silver elo σιγουρα θα ανεβει silver, αλλα μπορει να μην προλαβει μεσα στις 15 μερες γιατι αν και καλυτερος απο bronze, ο τροπος παιχνιδιου του δεν κανει τετοιο impact μεσα σε ενα παιχνιδι του bronze elo, ωστε να μπορει να κανει hardcarry το 70-80% των παιχνιδιων και να ανεβει on-time. Οποτε αν εχει ενα φιλο gold/plat/diam τον επιστρατευει 2-3 μερες και τελειωσε το θεμα.

νομίζεις οτι τωρα θα ειναι πιο ευκολα να ανέβεις? ειδικα τωρα που ολοι παιζουνε γιατι ξέρουνε οτι τελειώσεις η Seazon 3? well goodluck on this.

εγω ειμαι Platinum 3 Main support και δεν δεχτηκα η ζητησα ποτε μου boost με την αξία μου και την εμπειρία που εχω αποχτήσει κατάφερα και θα μπορούσα να ανέβω κιαλο, απλα στα promote εγω ειμαι τις απόψεις να παίζεις premade ειναι κατα 55% οτι θα κερδίσεις. 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσεχε πως εκφραζεσαι!!!Θα βγει ο αλλος ο τυπας οπως ειχε βγει και σε εμενα και θα πει οτι εισαι το κλασικο παραδειγμα toxic παικτη που δεν θελει κανενας στην ομαδα.αχαχαχαχα

Κατηγορεις τον jonako που ειναι s1 και προσπαθει να ανεβει στο gold μονος του για να παρει τα rewards και εχει ενα κατεστραμενο mmr και εσυ boosτάρεις τον φιλο σου!!!Πρωτα να κρινουμε τον εαυτο μας και μετα τους αλλους

Και θα τους δεις ολους στην s4 season με χρυσαφι και ασημενια πλαισια στο summoner screen και στο in game δεν θα ξερουν που πηγαινουν τα 4.

Όταν εύχονται κάκρινο στην οικογένεια μου για ένα παιχνίδι μπορώ να κατηγορίσω όποιον θέλω. Ναι κράζω γιατί δεν μπορώ να ακούω αμπελοφιλισοφίες του LoL και να έχουν μετατρέψει to chat σε mirc και να ζητάνε και τα ρέστα. 

Δημοσ.

Όταν εύχονται κάκρινο στην οικογένεια μου για ένα παιχνίδι μπορώ να κατηγορίσω όποιον θέλω. Ναι κράζω γιατί δεν μπορώ να ακούω αμπελοφιλισοφίες του LoL και να έχουν μετατρέψει to chat σε mirc και να ζητάνε και τα ρέστα. 

Δεν τον δικαιολογω για το ενδεχομενο οτι μπορει να εβρισε την οικογενεια σου(για να μην παρεξηγηθω κιολας),εξαλλου αυτο δεν το ξερω ουτε εγω αλλα και ουτε αλλα ατομα εδω μεσα αν εγινε και αν αληθευει παρα μονο οι δυο σας.Το μονο που δικαιολογω ειναι τα νευρα του μιας και στο παιχνιδι ουτε εσυ αλλα ουτε και ο premade φιλος σου τα πηγατε καλα!!Εγω το θεμα του παιχνιδιου δικαιολογω και οχι τυχον βρισιδια για οικογενειες,καρκινους κτλ!

Δημοσ.

Προς boosters: Για τα rewards, τριάδες. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Παίζεις 5 games με κάνα δυό φίλους που νιώθουν ώστε να έχεις 5/0 να πάς gold το team και μετά απλά πρέπει να κουβαλήσεις 10wins. Τι solo q και βλακείες. Ούτε συμβάλλεις στο elo inflation ούτε τίποτα. Απλά, καθημερινά, όμορφα rewards.

Και με τα 10 αυτά wins btw παίρνουν 3 άτομα rewards όχι ένας.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το fps δλδ πέφτει 20-40 στις μάχες 5vs5 και είναι εκνευριστικό γιατί το pc μου είναι αρκετά καλό για LoL.

Μητρική: MSI 890GXM G65

Τροφοδοτικό: Corsair Gaming Series GS700

AMD Phenom II x6 1100T 3,3GHz

SAPPHIRE Radeon HD7770 GHz Edition 1GDDR5

Kingston HyperX 14GB DDR3 1,6GHz (8+4+2)

Samsung 840 ssd 120gb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...