Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως θα παρακαλεσω το flame που θα ριξετε μεταξυ σας να το κανετε εδω και οχι σε pm, γιατι εχω μια σακουλα ποπ κορν.

Μη παει χαμενη, αμαρτια.

• Like 3
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γινετε?

Εχω δει πολλους που στο picking λενε "smurf account here/i boost a friend" κλπ να ειναι full toxic ingame και να ζητανε reports, αρα γινεται :P

Κατα τ'αλλα αν καποιος bronze, ειναι φιλος με εναν diamond και ο bronze θελει να προλαβει τα rewards του silver, δεν ειναι θεμα ικναοποιησης εγωισμου να μπει ο diamond να παιξει μερικα games. Μερικα ευκολα games θα κανει, σε συγκριση με την ταλαιπωρια που θα τραβαγε ο bronze.

Δημοσ.

Όταν σας τυχαίνει εννοώ να είμαι ξέρω 'γω diamond, οπότε παίζω με diamond παίχτες. Ναι αλλά αν ο ένας κάθε φορά γράφει επάνω d5, και στην πραγματικότητα έχει φάει boost από g1, χέσε μέσα. Χαλάει η ποιότητα του παιχνιδιού στο εκάστοτε επίπεδο. Και επειδή δεν μου αρέσει να μου συμβαίνει, δεν θα το έκανα ποτέ. Κ αφού λένε για 1-2 division που τι ψυχή έχουν όπως λέτε, να τα πάρουν μόνοι τους. 1-2 division δεν είναι?

Δημοσ.

Κ αφού λένε για 1-2 division που τι ψυχή έχουν όπως λέτε, να τα πάρουν μόνοι τους. 1-2 division δεν είναι?

E αυτο λεμε, 15 μερες μεινανε, καποιοι κυνηγουν τα rewards , αρα επιδιωκουν να ανεβουν γρηγορα. Ενας που ειναι bronzeII και παιζει σαν silver elo σιγουρα θα ανεβει silver, αλλα μπορει να μην προλαβει μεσα στις 15 μερες γιατι αν και καλυτερος απο bronze, ο τροπος παιχνιδιου του δεν κανει τετοιο impact μεσα σε ενα παιχνιδι του bronze elo, ωστε να μπορει να κανει hardcarry το 70-80% των παιχνιδιων και να ανεβει on-time. Οποτε αν εχει ενα φιλο gold/plat/diam τον επιστρατευει 2-3 μερες και τελειωσε το θεμα.
Δημοσ.

Θέλουν να ανέβουν να πάρουν τα rewards? Στα @@ μας. Να τα πάρουν μόνοι τους. Και όσοι κάνετε boost επειδή τονώνεται ο εγωισμός σας όταν ένα lower elo σας το ζητάει, μην κλαίτε όταν βλέπετε feeders & ebay accs στην ομάδα σας, να κάνετε report τον εαυτό σας.

Προσεχε πως εκφραζεσαι!!!Θα βγει ο αλλος ο τυπας οπως ειχε βγει και σε εμενα και θα πει οτι εισαι το κλασικο παραδειγμα toxic παικτη που δεν θελει κανενας στην ομαδα.αχαχαχαχα

Μακάρι να έπερνα και λεφτά!! Τζάμπα είναι. 

ΥΓ: Θέλουν να ανεβούν να πάρουν τα rewards τις season. 

Κατηγορεις τον jonako που ειναι s1 και προσπαθει να ανεβει στο gold μονος του για να παρει τα rewards και εχει ενα κατεστραμενο mmr και εσυ boosτάρεις τον φιλο σου!!!Πρωτα να κρινουμε τον εαυτο μας και μετα τους αλλους

E αυτο λεμε, 15 μερες μεινανε, καποιοι κυνηγουν τα rewards , αρα επιδιωκουν να ανεβουν γρηγορα. Ενας που ειναι bronzeII και παιζει σαν silver elo σιγουρα θα ανεβει silver, αλλα μπορει να μην προλαβει μεσα στις 15 μερες γιατι αν και καλυτερος απο bronze, ο τροπος παιχνιδιου του δεν κανει τετοιο impact μεσα σε ενα παιχνιδι του bronze elo, ωστε να μπορει να κανει hardcarry το 70-80% των παιχνιδιων και να ανεβει on-time. Οποτε αν εχει ενα φιλο gold/plat/diam τον επιστρατευει 2-3 μερες και τελειωσε το θεμα.

Και θα τους δεις ολους στην s4 season με χρυσαφι και ασημενια πλαισια στο summoner screen και στο in game δεν θα ξερουν που πηγαινουν τα 4.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι. Το κάθε πράγμα στον καιρό του. Είχε όλη τη σεζόν να πάει  silver, αφού δεν τα κατάφερε σημαίνει ότι s3 έπαιξε για bronze. Τι χατιράκια τώρα, εγώ κατ' αρχάς από εγωισμό δεν θα 'θελα να με boostarei κάποιος, ανεξάρτητα από ηθικούς παράγοντες. Θέλω να είμαι εκεί που είμαι (όπου) επειδή το πέτυχα εγώ και να γουστάρω, τι κλαψούρισμα είναι αυτό το ''πήγαινέ με silver plzzzz''. Μόνο μέχρι 13 χρονών δέχομαι ένα τέτοιο σκεπτικό. Να μην πάρει τα rewards τι είναι πια το μωρό έλεος.

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω επειγόντως boost για gold (silver 2). Δίνω 2x 10€ paysafe σε όποιον με πάει εκεί.

φυσικά είναι άδειες

Δημοσ.

Τhat's so troll dude!!!!

Έχω κρατήσει όλες τις paysafe που έχω χρησιμοποιήσει σε όλη μου την internetική καριέρα :D

Steam, LoL και διάφορα άλλα πράγματα. Άμα θέλετε καμία, πείτε :D

Δημοσ.

Έχω κρατήσει όλες τις paysafe που έχω χρησιμοποιήσει σε όλη μου την internetική καριέρα :D

Steam, LoL και διάφορα άλλα πράγματα. Άμα θέλετε καμία, πείτε :D

Τι να την κανουμε??? :P  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...