Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλεον το mmr μου εχει καταστραφει τοσο πολυ που δεν μπορω ουτε ενα ματς της προκοπης να παιξω....Στο τελευταιο game τυχαινω με τον eosforo17 η κατι παρεμφερες και το premade του pickarei φιορα.Με το που το ειδα τρομοκρατηθηκα...Λεω τελειωσε.φιορα vs μαλφ στο τοπ.0-5 xin με spirit of the elder lizard 1-7 fiora και εγω στο bot με nida support με ενα tear....Παραιτουμαι απο τα ranked..

Δεν το γυρναω στο Normal-draft καλυτερα?Εκει καλυτερα matches παιζω.....

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον κυριε απο πάνω, εγω ήμουνα ο xin και έβγαζα damage μήπως και κουβαληθεί το παιχνίδι. Παίζω το promotion ενός φίλου και μπήκα με αυτο το account. Είσαι απαράδεκτος, μιλάς πολύ και δεν έχεις καμια συνενοήση στο Team selection και βρίζεις DIE DIE και καρκίνο στην οικογένεια μου; Παρακαλώ κάποιος moderator να τον κάνει ban γιατί το παιδί δεν είναι καλά στα λογικά του. 

ΥΓ: Δεν είσαι τοσο γαμάτος όσο νομίζεις, και άκουω και κανέναν άλλον . Το ingame name μου είναι iRestart. 

ΥΓ2: Φαντάσου πόσο καλός είσαι και εχεις MMR να παίζεις με bronze. 

QUOTE chat insomniagr

iRestart (3:08): midget edw?
iRestart (3:08): akou na sou pw, epeidi o kosmos einai mikros
iRestart (3:08): milas poli
iRestart (3:08): para poli
iRestart (3:08): prin kan arxisi to game
iRestart (3:09): anebazw account gia filo kai den exeis katholou epikoinwnia sto team selection
iRestart (3:09): den ksereis na paizeis kai spammareis polu sto chat
iRestart (3:09): kai meta sto telos karkino se olous
iRestart (3:09): eisai sovaros e?
iRestart (3:09): kai se anexontai akoma edw
iRestart (3:10): eimai egw malakas kai den kratisa screenshot apo ayta pou eipes
iRestart (3:10): na ta balw sto insomnia na doun ligo ti koumas eisai
iRestart (3:10): ainte den tha asxoloumaste me sena paniblaka
bele92 (3:11): shots fired hard :D :P
iRestart (3:13): an ebelepes ti elege sto game
iRestart (3:13): hmouna me allo account kai lew kapou to kserw to name
iRestart (3:13): oriste
iRestart (3:13): jonakos einai sto insomnia aytos?
bele92 (3:13): dn kserw filos
Δημοσ.

Αυτο σημαινει οτι εχει ελπιδες κι αυτος για Copenhagen Wolves? :D

Πρώτος είναι, τωρα φεύγει ο yellowpete και θα πάρουν αυτόν, γιατί είναι πολυ ήρεμος και δεν τον μπορούν, θέλουν κάποιον με νεύρο σαν τον ocelote.

Δημοσ.

Λοιπον κυριε απο πάνω, εγω ήμουνα ο xin και έβγαζα damage μήπως και κουβαληθεί το παιχνίδι. Παίζω το promotion ενός φίλου και μπήκα με αυτο το account. Είσαι απαράδεκτος, μιλάς πολύ και δεν έχεις καμια συνενοήση στο Team selection και βρίζεις DIE DIE και καρκίνο στην οικογένεια μου; Παρακαλώ κάποιος moderator να τον κάνει ban γιατί το παιδί δεν είναι καλά στα λογικά του. 

ΥΓ: Δεν είσαι τοσο γαμάτος όσο νομίζεις, και άκουω και κανέναν άλλον . Το ingame name μου είναι iRestart. 

QUOTE chat insomniagr

iRestart (3:09): anebazw account gia filo kai den exeis katholou epikoinwnia sto team selection
iRestart (3:10): eimai egw malakas kai den kratisa screenshot apo ayta pou eipes

Αν οντως ειπε τα παραπανω,δεν ξερω τι να πω -_- .

Βεβαια το οτι σε εβρισε στο παιχνιδι οπως λες δεν εχει καμια σχεση με το Ban που ζητας απο Moderator.

Δεν ειμαστεTribunal εδω :P  :P

Δημοσ.

Έχεις δίκιο μακάρι να είμασταν. Και jonakos αν με άφηνες να παω bot θα είχε τα ίδια αποτελέσματα όπως το παρακάτω game που είναι ακριβώς μετα το rage σου μαζί με το support μου Thresh.

post-41625-0-31630700-1381885721_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντως να σας πω την αλήθεια και εγώ πριν λίγο καιρό έβριζα πολύ στο game αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ξεκινούσα το flaming, με το που κάποιος μου έλεγε μια μαλακία έτρωγε βρισίδι και ignore, πλέον δεν μιλάω καν στους καθυστερημένους απευθείας ignore και ξεσπάω στον τοιχο (βαράω το κεφάλι μου συνεχόμενα).

Αστειεύομαι φυσικά...

@_zerocool 

Ωραίος εσυ, και κάνεις Boost το bronzaκια και καρφώνεις δημόσια! :P

8emos.jpg?w=500

Δημοσ.

Aυτος ο μηνας ειναι ο μηνας του boost..
Γενικα ειναι εντελως βλακεια να boostaρει καποιος ατομο/ατομα που δεν αξιζουν να ανεβουν.

Αλλα μπρος στο χρημα τι ειναι λιγο boost.  <_< 
Ιf you know what I mean... γκουχ γκουχ.

Δημοσ.

Γενικα ειναι εντελως βλακεια να boostaρει καποιος ατομο/ατομα που δεν αξιζουν να ανεβουν.

Μακάρι να έπερνα και λεφτά!! Τζάμπα είναι. 

ΥΓ: Θέλουν να ανεβούν να πάρουν τα rewards τις season. 

Δημοσ.

Εγω παλι αργα και σταθερα 5-5 τους μαζευω τους ποντους στο silver 1.

Και θελω αυτο το skin της elise :P

Αλλά δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα αν δεν τα καταφερω. Bronze 5 -> Silver 1. 

Εdit. @Attalos +οποιον αλλον ξερει.

Μετα το post σου περι hybrid pen marks σε support εχοντας μαζεψει 4Κ αγορασα μολις 4 γιατι ειναι και ακριβα τα ατιμα. Αξιζει να βαλω τα 4 στο page μου προς το παρων ή να περιμενω να συμπληρωσω την εννιαδα? Το page ειχε ως εξης: armor marks, armor seals, mres glyphs, gp/10.

Δημοσ.

QUOTE chat insomniagr

popcorn_gif.gif

Πάντως η περίπτωση αυτή του jonakou απο πάνω, μου θυμίζει πολύ κλασσικό Έλληνα που παίζει λολ.

Έχουν όλοι την λογική, ότι "εγώ είμαι τρομερός, φταίνε μόνο οι άλλοι, εγώ δεν κάνω ποτέ λάθη και ότι λάθη κάνω, φταίς εσύ γι' αυτά."

Όλοι αξίζουν να ανέβουν τουλάχιστον gold, όλους τους έχουν φάει τα κυκλώματα, και όλοι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ έχουν πάντα κακό team, ενώ οι αντίπαλοι είναι πάντα 5man premade.

Δημοσ.

Tα boost-αρισματα που γινονται αυτην την περιοδο ειναι για τα rewards και δεν ειναι τυπου "πλερωνω για να με πανε απο bronze--->platinum". Συνηθως ειναι του 1 div, στη χειροτερη να ειναι απο bronze για gold V, γιατι παραπανω δεν αλλαζουν τα rewards.

Το boost-αρισμα ειναι γενικως ανουσιο, αλλα επειδη συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (σε αλλους λιγο, σε αλλους πολυ), το θεωρω μερος του παιχνιδιου. Σε καθε περιπτωση το boost ειναι boost, οποτε το ακουω αρκετα βερεσε να λεμε "αυτος αξιζε το boost, ενω ο αλλος οχι". Για να ζητησει boost καποιος, σημαινει οτι δεν μπορει/βαριεται/δυσκολευεται αρκετα να ανεβει μονος του. Οποτε αξιζω/δεν αξιζω να ειμαι παραπανω, worthless συζητηση απτη στιγμη που ζητας να boost-αριστεις/σε boost-αρουν.

Δημοσ.

Θέλουν να ανέβουν να πάρουν τα rewards? Στα @@ μας. Να τα πάρουν μόνοι τους. Και όσοι κάνετε boost επειδή τονώνεται ο εγωισμός σας όταν ένα lower elo σας το ζητάει, μην κλαίτε όταν βλέπετε feeders & ebay accs στην ομάδα σας, να κάνετε report τον εαυτό σας.

Δημοσ.

Θέλουν να ανέβουν να πάρουν τα rewards? Στα @@ μας. Να τα πάρουν μόνοι τους. Και όσοι κάνετε boost επειδή τονώνεται ο εγωισμός σας όταν ένα lower elo σας το ζητάει, μην κλαίτε όταν βλέπετε feeders & ebay accs στην ομάδα σας, να κάνετε report τον εαυτό σας.

Γινετε?Ενταξει αν καποιος ειναι φιλος σου δεν μπορεις να μην τον βοηθησεις,δεν λεω για ενα ολοκληρο div,αλλα εχω φιλο που ειναι silver 1-2 και μου λεει εφτασα silver promition για gold,θα το παρεις εσυ να ανεβω[βεβαια λεει οτι οι αλλοι  ειναι σκατοnooba κτλ] B) :cool:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...