Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κάθε jungler έχει τις δυνάμεις του. Πχ, ένας καλός Trundle μπορεί να κλέψει τη μισή ζούγκλα του Fiddlesticks και να φύγει κύριος , ή στην περίπτωση που είναι στη μπλε ομάδα, να κάνει gang στο 2ερο επίπεδο όταν το top είναι 1 level με monolith και είτε να σκοτώσεις , αν ο συμπαίκτης έχει ένα stun ή exhaust ή να κάψεις το Flash του αντιπάλου. Ο Warwick δεν μπορεί να γίνει disrupt από άλλους Junglers , o Olaf και ο Yi και ο Udyr.Eίναι ίσως οι γρηγορότεροι και πάει λέγοντας. Ο Nocturne ναι είναι πολύ καλός jungler . Δράκος στο 5 σημαίνει πως δεν έχει ward. Δύσκολο

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ what he said.

In other news μόλις ένιωσα πως νιώθει κάποιος όταν junglάρεις με τον τρόπο που λές σα μοσχάρι. Ήμουν 7-1 στο 12 ας πούμε με teemo και ο trundle μας εκτός του οτι ήταν 0-0-0 μέχρι το 20 or something το μόνο που έκανε ήταν afk jungle creeping. Για δράκο ουτε συζήτηση btw. Μετά οι άλλοι άρχισαν τις αλβανίες και τα 5vs2 και τα teamfights όπως ήταν αναμενόμενο. Φυσικά με ένα ζώο λιγότερο να πατήσει τα κουμπάκια του ήταν αδύνατο να παίξουμε. Πρέπει να ήταν μακράν απο τους χειρότερους jungler που έχω δεί ποτέ. Καλύτερα να πεθάνεις 3 φορές και ας προσπάθησες όπως έπρεπε.. παρά να είσαι κενό slot. Πιο σιχαμένος team mate εδώ και καιρό.

Έτσι λοιπόν παιδάκια βλέπουμε οτι το πόσο καλά θα σου πάει το lane δεν προσδιορίζει απαραίτητα και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μια καημένη leona έχασε το tower πολύ πρίν το 10 αφού για gang ούτε λόγος και η ζωή είναι ωραία. Utterly άχρηστος.

edit: Πως διάολο τον ξέχασα. και udyr/gangplank ξεφεύγουν πάρα πολύ στο jungle.

Δημοσ.

Και για όσους δεν πιστεύετε στο elo hell. Streamάρει ο saintvicious με το smurf του αυτή την ώρα στα 1400elo. O saintvicious είναι #12 αυτή τη στιγμή στον NA και έχει φτάσει πολλές φορές στους πρώτους 3. γενικά δεν χρειάζεται πολύ εισαγωγή. Είναι το jungle ή το ap carry των CLG και γενικά πλένεις το στόμα σου με χλωρίνη όταν λές για το gameplay του. Ε χάνει.. Το προηγούμενο χρειάστηκε να πάει στο 52 για να το κερδίσει στο last fight. Γενικά that will teach you a few things about elo hell.

http://www.own3d.tv/live/38728/CLGaming.net_-_saintvicious

Δημοσ.

ρε παιδια γτ ο karthus δεν μπορει να pickαριστει σημερα ? το πρωι στις 7 μια χαρα τον επαιξα τωρα οχι !

Δημοσ.

Μπορεί να είναι Fiddle πολύ δυνατό jungle(εμπειρία), αλλά ο Xin Zhao αν και θα δυσκολευτεί στην αρχή είναι πολύ δυνατός ganker...Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει gank και να μην πάρει kill(εκτός αν οι αντίπαλοι έχουν flash και τα δικά σας είναι σε cd,σπαστικό!!!!!)

Δημοσ.

Xin Zhao και Tryndamere αν feedαριστούν kai junglάρουν παίρνουν παιχνίδι μόνοι τους από την μικρή εμπειρία που έχω.

Αν και δεν έχω παίξει ακόμα ranked games δεν νομίζω ότι άμα παίζουν άτομα που νιώθουν με premade teams να πάρουν το game αυτοί οι δύο ήρωες. Στα normal που ο καθένας κάνει ότι θέλει ναι είναι gg αμα ντυθούν.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου Nocturne και Warwick ειναι οι καλυτεροι junglers.Και οι δυο εχουν σιγουρο το kill στα ganks αν παιξουν σωστα.

O Xin ειναι λιγο πιο κατω για τον λογο οτι πρεπει ο αλλος να εχει προχωρησει απο την μερια του lane για να τον ριξεις,αντιθετα ww και noc μεχρι και turret dives εχω κανει αφοβα και μια χαρα εχουν πετυχει.Βεβαια ολα αυτα οπως τα βλεπω εγω καθως δεν εγω μεγαλη εμπειρια στον Xin.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου Nocturne και Warwick ειναι οι καλυτεροι junglers.Και οι δυο εχουν σιγουρο το kill στα ganks αν παιξουν σωστα.

O Xin ειναι λιγο πιο κατω για τον λογο οτι πρεπει ο αλλος να εχει προχωρησει απο την μερια του lane για να τον ριξεις,αντιθετα ww και noc μεχρι και turret dives εχω κανει αφοβα και μια χαρα εχουν πετυχει.Βεβαια ολα αυτα οπως τα βλεπω εγω καθως δεν εγω μεγαλη εμπειρια στον Xin.

Best Jungler = Fiddlesticks...μην λέμε ό,τι να ναι....5lvl solo dragon...το κάνει ο ww ή ο noc???Κάνει κανένας τα ganks που κάνει o Fiddlesticks???Ulti + flash + fear + drain + silence (άμα υπάρχει αντίπαλο τανκ) = DOUBLE KILL!!!!

post-222664-0-74782600-1314874397_thumb.jpg

Δημοσ.

το λιωσες. 5 λβλ dragon κάνει και ο ww με scepter + attack speed full page.

Μην είστε εγκάθετοι, σας κάτσανε 2 παιχνίδια και θεσπίσατε κανόνες :P

Δημοσ.

το λιωσες. 5 λβλ dragon κάνει και ο ww με scepter + attack speed full page.

Μην είστε εγκάθετοι, σας κάτσανε 2 παιχνίδια και θεσπίσατε κανόνες :P

Ο Fiddlesticks μόνο με Doran's Ring το έχει 5lvl αρκεί να έχει το blue buff. Και δεν έγινε σε 1-2 παιχνίδια έγιινε σε όλα τα παιχνίδια

Δημοσ.

fidle jungle; Γιατι; Επειδη εχει life-drain; Fidle μονο lane, ειναι τρελο spammeri οταν επαιζα με fidle σε lane ο αντιπαλος εκανε τουλαχιστον 3 recall μεχρι το να παω lvl 4-5 και οταν γυρναγε, ειχε πανω του 3-4 pots, αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο συν εφοσον προηγεισαι σε lvl και ταυτοχρονα ο αντιπαλος χανει gold.

Επισης, αν ο αντιπαλος εχει jungler τοτε εχεις να-υα-γη-σει (εκτος και αν βγαλεις items για μανα, το οποιο ειναι αμαρτια για τον fidle)

Imo το καλυτερο ειναι να πας lane μεχρι το 4-5lvl και μετα roaming (fear = imba)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...