Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει πλάκα πάντως που ξαφνικά έχει φύγει το κόμπλεξ της χιλιετίας απο όλους τους διδάχτυλους στο νέτ που το μόνο που έχουν να πούν είναι για το flame που ποτέ δεν είδαν γιατί παίζουν σε τριψήφιο elo. Το flame που αν αρχίσω να ποστάρω την ευρηματικότητα στην αποστολή καρκίνων όλου του wannabe famous ελληνικού community θα περμαμπανάρουν τις ip όλης της επικράτειας.

Την ημέρα που πρώτη φορά πάει να φύγει ένας γ@μημένος απο τη ρουφιανοχώρα να  δεί άσπρη μέρα σκάνε sshot απο εποχή ELO στα 1700 που ακόμα έπαιζε tyl. Obviously δεν το λέω για τον pa0ki αλλα για όποιον butthurt θυμήθηκε σήμερα όλα αυτά και τα κυκλοφόρησε. Ευτυχώς οι θετικές αντιδράσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλα still αηδιάζω τρομερά με το circlejerk για το flame και την μη αναγνώριση της ικανότητας. 

Newsflash: σε άγνωστους players στο leaguepedia ο ίδιος γράφεις το article και αυτοί απλά αυτοί το επικυρώνουν/hence ο ίδιος έγραψε για το flame(δις)).

Είχατε δεί τον ocelote με τα φουλαράκια του να σκάει all chat Cancers σε κάθε game? Τον krepo που είναι υπόδειγμα παίκτη να allchatάρει μανιωδώς στη season 1? Gosu peppah aka Edward? Βασικά το 70% αυτών που τώρα είναι παραδείγματα προς μίμηση πρίν γίνουν pro? O καθε forg1ven είναι παπαδοπαίδι. Προσωπικά τον βλέπω πολύ έξυπνο στο πως χειρίζεται τα μέσα και στο πώς έχει προωθήσει το o,τι συμβαίνει. Δεν είναι χαζός να χαλάσει ευκαιρία για καριέρα (που ήταν και ο απώτερος σκοπός του) με ανούσιο flame.

Μια σημείωση επειδή τη φωτό την πόσταρα εγώ

Την είχα βρει όταν είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ το όνομά του και το έψαξα, επειδή τον πέτυχα west αντίπαλο πριν κάτι μήνες και μου είχε σπάσει τις μπάλες με το e-penis του(το κανονικό βρίσκεται σε αχρηστία λογικά)

Σίγουρα είναι παιχταράς, αλλά η εντύπωση που μου άφησε....meh

Δημοσ.

Τον forgiven τον ξέρω από την εποχή που παίζαμε κι οι δύο counterstrike σε competitive επίπεδο. Πολύ κακό attitude προς αντιπάλους ακόμα και σε συμπαίκτες τότε, βέβαια ήταν και 15 χρονών. Αλλά ήταν η έννοια του elitist jerk.

Δημοσ.

Ο nautoumpas θα έπρεπε να παίζει μόνο Leona, να πάρει και κανένα rune (magic Pene+resistances) και λίγο να ξεκινήσει το sightstone+solari. Μπαμ, silver 5 για πλάκα. Ή sightstone+sunfire+Abyssal , μπαμ, gold 5. Carrying as support 101. Το 99% εκεί κάτω μπορεί να μην κάνει καν last hit.

Ξερουν να κανουν last hit,οπωςκ αι να εχει το solo q δεν ειναι το last hit,ειναι το να κανεις deny τον αντιπαλο.Πρεπει να μαθουν να κανουν last hit και harass μαζι.

• Like 1
Δημοσ.

Τον forgiven τον ξέρω από την εποχή που παίζαμε κι οι δύο counterstrike σε competitive επίπεδο. Πολύ κακό attitude προς αντιπάλους ακόμα και σε συμπαίκτες τότε, βέβαια ήταν και 15 χρονών. Αλλά ήταν η έννοια του elitist jerk.

βασικα απο τα @@ και το ¨fame" του αδερφου του κρεμοταν και στην σκηνη δεν φανηκε μεχρι να σταματησουν οσοι ηταν καλοι/σοβαροι και εμεινε μονο η σαβουρα (βασικα γυρο στο 08-10 που ειχαν σταματησει σχεδον ολοι. εγινε και καπταιν της εθνικης παναθεματον τρολολο)

Δημοσ.

Παίζω με enemy τον gamawKdernwsanta

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Σάντα ειναι κινεζικη πολεμικη τεχνη με λαβες πιο πολυ ο τυπος γαμαει, αλλα δερνει κιολας. Απλο δεν ηταν?

Δημοσ.

Έχει πλάκα πάντως που ξαφνικά έχει φύγει το κόμπλεξ της χιλιετίας απο όλους τους διδάχτυλους στο νέτ που το μόνο που έχουν να πούν είναι για το flame που ποτέ δεν είδαν γιατί παίζουν σε τριψήφιο elo. Το flame που αν αρχίσω να ποστάρω την ευρηματικότητα στην αποστολή καρκίνων όλου του wannabe famous ελληνικού community θα περμαμπανάρουν τις ip όλης της επικράτειας.

Την ημέρα που πρώτη φορά πάει να φύγει ένας γ@μημένος απο τη ρουφιανοχώρα να  δεί άσπρη μέρα σκάνε sshot απο εποχή ELO στα 1700 που ακόμα έπαιζε tyl. Obviously δεν το λέω για τον pa0ki αλλα για όποιον butthurt θυμήθηκε σήμερα όλα αυτά και τα κυκλοφόρησε. Ευτυχώς οι θετικές αντιδράσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλα still αηδιάζω τρομερά με το circlejerk για το flame και την μη αναγνώριση της ικανότητας. 

Newsflash: σε άγνωστους players στο leaguepedia ο ίδιος γράφεις το article και αυτοί απλά αυτοί το επικυρώνουν/hence ο ίδιος έγραψε για το flame(δις)).

Είχατε δεί τον ocelote με τα φουλαράκια του να σκάει all chat Cancers σε κάθε game? Τον krepo που είναι υπόδειγμα παίκτη να allchatάρει μανιωδώς στη season 1? Gosu peppah aka Edward? Βασικά το 70% αυτών που τώρα είναι παραδείγματα προς μίμηση πρίν γίνουν pro? O καθε forg1ven είναι παπαδοπαίδι. Προσωπικά τον βλέπω πολύ έξυπνο στο πως χειρίζεται τα μέσα και στο πώς έχει προωθήσει το o,τι συμβαίνει. Δεν είναι χαζός να χαλάσει ευκαιρία για καριέρα (που ήταν και ο απώτερος σκοπός του) με ανούσιο flame.

Αν εγώ που είμαι πιστοποιημένα ηλίθιος, γυρίσω και πω για σένα, που είσαι επίσης πιστοποιημένα ηλίθιος, ότι είσαι ηλίθιος, το γεγονός ότι είμαι ηλίθιος δεν αναιρεί την ισχύ του λόγου μου.

Υ.Γ. Μακάρι να προχωρήσει το παιδί, είτε συνεχίσει να μοιράζει καρκινοπαναγίες είτε όχι και μπράβο του. I don't give a crap, συζήτηση κάνουμε και, μίας και αυτό ήρθε στην επιφάνεια, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη αυτή η πλευρά του ζητήματος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πρώτη φορά γράφω σε αυτή την κατηγορία και ο λόγος είναι να βρω κάποιον να με βοηθήσει με το πρόβλημα που εχω με το lol!Στο ψητό λοιπόν, έφτιαξα καινούργιο pc,του έκανα οτι update είχε έβαλα και οτι drivers ήθελε και όταν με χαρά πήγα να κατεβάσω το lol ξεκίνησε η στενοχώρια. Κατέβασα το installer και έκανα το setup αλλά όταν παει να ανοίξει το παραθυράκι για να κατεβάσει το game κολλάει το σήμα του lol στην μέση της οθόνης που βγάζει και δεν ανταποκρίνετε, έτσι κάνω αναγκαστικό κλείσιμο. :mad: Οπότε αν κάποιος είχε πάθει το ίδιο και το έφτιαξε ας μου πει μπας και δω και εγω άσπρη μέρα. :fear:  :cry:  :cry:

ps: είπα να το βάλω σε αυτό το θέμα για να το δει κάποιος που πιθανόν να ξέρει.Απαντήστε μου και σε pm για να μην χαλάω το θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...