Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίας και είδα για Copenhagen Wolves και την όλη συζήτηση περί forgiven έψαξα λίγο στο lol.gamepedia... 2 παρατηρήσεις:

1) http://lol.gamepedia.com/Copenhagen_Wolves

Υπάρχει κανείς εκεί από την Κοπενχάγη πλέον? Γιατί λέγεται ακόμη έτσι η ομάδα? (νόμιζα βασικά ότι είχαν διαλυθεί μετά την μεταφορά του ρόστερ στους νίντζα με πιτζάμες...)

2) http://lol.gamepedia.com/FORG1VENx247

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...

He currently plays AD for the Greek the Copenhagen Wolves. What?? :blink: 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα . Είδα απο περιέργεια το ματς του Oce που βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Forgiven . Κατα την γνώμη μου αδίκως στρέφεστε εναντίον του Forgiven γιατί απ'ότι είδα πρώτος ο Oce ξεκίνησε το flame ( του έγραψε shut up ενώ ο Forrgiven απλα έγραψε "ocelote????????" ) , ε και στην συνέχεια πάει εγωιστικά εφόσον βρίσκεσαι και σε stream και υπάρχουν και προηγούμενα . (αν και δεν είπε κατι το συνταρακτικό , u are reported του πε ) Τεσπα εχτώς απο όλα αυτά , παρατήρησα επίσης πως ο Oce όλως περιέργως σε ολόκληρο το game δεν έχει κάνει ούτε 1 ( !!!!! ) gang στο bot , ενώ τους έχουν counterarei στο bot , και βοηθάει πολύ και ο Aatrox .

Ε όσο να ναι βάζοντας και αυτό , κάποια νεύρα δικαιολογημένα θα τα χεις ..

Δημοσ.

Έχει πλάκα πάντως που ξαφνικά έχει φύγει το κόμπλεξ της χιλιετίας απο όλους τους διδάχτυλους στο νέτ που το μόνο που έχουν να πούν είναι για το flame που ποτέ δεν είδαν γιατί παίζουν σε τριψήφιο elo. Το flame που αν αρχίσω να ποστάρω την ευρηματικότητα στην αποστολή καρκίνων όλου του wannabe famous ελληνικού community θα περμαμπανάρουν τις ip όλης της επικράτειας.

Την ημέρα που πρώτη φορά πάει να φύγει ένας γ@μημένος απο τη ρουφιανοχώρα να  δεί άσπρη μέρα σκάνε sshot απο εποχή ELO στα 1700 που ακόμα έπαιζε tyl. Obviously δεν το λέω για τον pa0ki αλλα για όποιον butthurt θυμήθηκε σήμερα όλα αυτά και τα κυκλοφόρησε. Ευτυχώς οι θετικές αντιδράσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλα still αηδιάζω τρομερά με το circlejerk για το flame και την μη αναγνώριση της ικανότητας. 

Newsflash: σε άγνωστους players στο leaguepedia ο ίδιος γράφεις το article και αυτοί απλά αυτοί το επικυρώνουν/hence ο ίδιος έγραψε για το flame(δις)).

Είχατε δεί τον ocelote με τα φουλαράκια του να σκάει all chat Cancers σε κάθε game? Τον krepo που είναι υπόδειγμα παίκτη να allchatάρει μανιωδώς στη season 1? Gosu peppah aka Edward? Βασικά το 70% αυτών που τώρα είναι παραδείγματα προς μίμηση πρίν γίνουν pro? O καθε forg1ven είναι παπαδοπαίδι. Προσωπικά τον βλέπω πολύ έξυπνο στο πως χειρίζεται τα μέσα και στο πώς έχει προωθήσει το o,τι συμβαίνει. Δεν είναι χαζός να χαλάσει ευκαιρία για καριέρα (που ήταν και ο απώτερος σκοπός του) με ανούσιο flame.

• Like 3
Δημοσ.

Με αυτο ποναει ο Attalos1  :P  :P  :P Μια ερωτηση απο μενα.Βλεπω και εχεις παιξει συνολικα 400παιχνιδια σε Ranked(win/lose μαζι) Σε Normal ποσα παιχνιδια εχεις παιξει συνολικα??(335wins και δεν ξερω τα Defeat).Μου κανει εντυπωση που ακομα δεν εχεις φτιαξει ενα ολοκληρο Rune Page με τοσα πολλα παιχνιδια :unsure:. Και επισης παρατηρω οτι παρολο που εχεις Support Masteries και παιζεις Leona Support παιζεις με τα tank masteries και οχι του Support  :wacko: http://www.lolking.net/summoner/eune/29141707#masteries.

Οσο και εαν πονατε, τα tank κερδιζουν τα παιχνιδια.. Μαζι με τα wards φυσικα.. Δλδ ενα team με malphite + leona + καποιο αλλο καλο τανκ, πολυ δυσκολα θα χασει..

Η λεονα, κατα την αποψη μου, ειναι καλυτερα να την παιζεις περισσοτερο τανκ, παρα σαπορτ. Εννοειται οτι θα εχεις μαζι σου ολη την ωρα wards.

Nunu πχ, τον εχεις για απειρο snowball, οποτε μπορεις να παιξεις και με magic penetration, ability power.  Οπως και η lux.

Παντως για εμενα το πιο δυσκολο support σε botlane, ειναι η λεονα. Πολυ δυσκολα θα κανεις first blood, ειδικα εαν νιωθει και το αντιπαλο adc.

Δημοσ.

Mf unranked μόλις μου γάμησε και άλλο το elo...ρε γαμώτο δεν γίνεται να είναι τόσο κωλόπαιδα πια, αφού δεν ξέρουν τι να κάνουν γιατί παίζουν ranked και τα γαμάνε όλα...! Ο τύπος καθόνταν και έτρωγε στην μάπα όλα τα skills του varus..έκανα gang και καθόντουσαν και με κοιτούσαν να ψοφάω...

Οι αντίπαλοι ήταν άλλο τόσο καθυστερημένοι (0-10, fiora) τους έβλεπα τι έκαναν και λέω είναι δυνατόν ρε πούστη μου να χάνω απο αυτούς?

Tank lee sin έπαιζα ο άνθρωπος και είχα περισσότερα kills και cs απο αυτούς...σαπίλα, βλακεία, καθυστέρηση στον εγκέφαλο, καρκίνος στο μυαλό, αυτό είναι το community του lol, ΑΝ σου κάτσει team που να καταλαβαίνει 2 πράγματα σε αυτά τα ελο νικάς αν δεν, παίρνεις αγγούρια...

Γνωστός πήγε gold 3 και άνετα είμαι καλύτερος απο αυτόν, carry τον κάνω στα έλο του όταν πάμε duo...Ο SILVER 4 τώρα, να χέσω την riot και τις ταμπέλες τις...με λίγη τύχη πας gold με λίγη τύχη ΚΑΙ πολύ skill πας Platinum, τέλος...

Δημοσ.

Εχει ειπωθεί 1000 φορές . Αν αξίζεςι να ανεβείς , θα ανεβείς . Ειδικά στο Σιλβερ 4 που είσαι στα 10 παιχνίδια το 1 δεν κουβαλιέται , οπότε αν αξίζεις κουβάλησε μόνος τα αλλα 9 και ανέβα 

Δημοσ.

Ο nautoumpas θα έπρεπε να παίζει μόνο Leona, να πάρει και κανένα rune (magic Pene+resistances) και λίγο να ξεκινήσει το sightstone+solari. Μπαμ, silver 5 για πλάκα. Ή sightstone+sunfire+Abyssal , μπαμ, gold 5. Carrying as support 101. Το 99% εκεί κάτω μπορεί να μην κάνει καν last hit.

• Like 1
Δημοσ.

Χθεσινο παιχνιδι με cait να παιζω μονο εγω....2-10 kennen 1-9 renekton.Εγω με το support μου να προσπαθουμε να τους εμψυχωσουμε σε στυλ ''nothing is lost.just try to group up and dont die.'' (ουτε καν duo ειμασταν απλα καταλαβε οτι το εχουμε).Και φυσικα οι απαντησεις των rene και kennen ανντιστοιχα ''surrender'' ''ofc we cant win''.Και το χειροτερο ειναι οτι η orianna τους το επαιζε και ιστορια ΄΄u think u play against silver orianna right now?'' Προσπαθουσα να την εξηγησω οτι απλα επαιξε με κακους παικτες.(kennen 9 ranked games duo με rene)Κατεληξα με 10-4 σκορ.Απλα καρκινος.Εκει που εφτασα στα +10 νικες εφτασα στα +2 και σε καθε παιχνιδι που μπαινω τυχαινω ολο και χειροτερη ομαδα.

Απ οτι καταλαβα carry απο adc δεν κανεις...Στα games που εκανα carry ηταν με jax,rene top και lee sin top,mid.Απλα πηγαινα off-tank σαπιζα adc-apc και επερνα towers αβερτα.Κριμα και ηθελα να παιζω σε ολα τα παιχνιδια adc.Μαλλον αυτο δεν γινεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...