Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναλογα το game. Δεν βγαζεις την ιδια μποτα καθε φορα.

Εαν βλεπεις οτι θα χρειαστεις tenacity και λιγο mr, πας σε mercury's
αντιθετα εαν η ομαδα ειναι ad oriented, πας σε tabi.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχούλη, κοίτα να βγάζεις πάντα solari (εκτός αν το βγάλει ο Junger σου που δεν νομίζω να ξέρουν καν τι είναι σε αυτό το elo) τα items που βγάζεις είναι ατομικά κυρίως και δεν βοηθάνε καθόλου την ομάδα σου, επίσης support είσαι...το sighstone που είναι?

Επίσης τράβα μάθε masteries/runes να φτιάχνεις, ότι πιο σημαντικό υπάρχει στο παιχνίδι...

Δημοσ.

συνηθος boots of mobility δεν βγαζεις στα support?

Απο Gold και πανω θα ελεγα ναι για Mobility(καποιοι βγαζουν και Ionian σε συγκεκριμενα Support). Σε Bronze και Silver δεν νομιζω οτι παιζει μεγαλη σημασια τι μποτα θα βγαλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει συνηθως, μερικα support θελουν Ionian και αλλα χρειαζονται mobility.
Περα απο το πως κυλαει το game.
Στην Leona μονο βγαζω tabi/mercury's.

Δημοσ.

Γύρισα και εγώ στα normals αντί για Dominion και Rift. Εφόσον έφαγα τον καρκίνο με όλα τα γαμάτα που συμβαίνουν , έχει φτιάξει το πράγμα. Εγώ το έφτιαξα δηλαδή, έκλεισα το allchat (το ανοίγω μόνο όταν κερδάμε γιατί γουστάρω τρελά QQs), δε πολυμιλάω (θέλω δουλειά) ,διαλέγω ρόλο τελευταίος πρωτελευταίος, παίζω μόνο Warwick top-jungle,γιατί έτσι (μιλάμε για τρελό παλτό ήρωα πλέον) και θα μάθω και support fiddlesticks. Και από νίκες πάμε μια χαρά. Παίζω το smurf του κοριτσιού, έτσι να το ανεβάσω να μου φύγει το OCD.

http://www.lolking.net/summoner/eune/32123287#history

Καλά τρελό κουβάλημα στο last game όμως. LOL.

Για ranked θα το σκεφτώ , αλλά θα είναι μόνο με handicap ήρωες, Victor, Soraka, Warwick, Quinn-Lucian.

Πάντως είναι αλήθεια, όσο πιο  χαμηλά τόσο πιο πολλοί flamers. Στα ψηλότερα έχει γκρίνια αλλά δεν το παρατάνε τόσο εύκολα. (if i get ganged i afk, και πήγε afk στο δεύτερο gang, true story)

Το δικό μου QQ story. 

Επίσης ΑΝ πρέπει να παίξεις ένα χαλαρό ρόλο, support . Ο Jungler πρέπει να είναι ο ρόλος με τη μεγαλύτερη γκρίνια. Ασταμάτητη. 

Δημοσ.

Ο forgiven είναι αρχίδι και δεν του αξίζει καμία διάκριση. End of story. Έβλεπα από το steam του ocelote, όπου στο queue πέφτει με forgiven + unlimited οι οποίοι προφανώς κάνουν practise. Ο oce πήγε fid jungler (last pick), o forgiven corki. Έφαγε 2 ganks και άρχισε τη γκρίνια στον oce, απειλούσε με reports. Ποιος νομίζει ότι είναι δηλαδή? Ο μόνος genius και οι άλλοι μαλάκες? Του εύχομαι να πατώσει μέχρι να μάθει να σέβεται.

Δημοσ.

Ο forgiven είναι αρχίδι και δεν του αξίζει καμία διάκριση. End of story. Έβλεπα από το steam του ocelote, όπου στο queue πέφτει με forgiven + unlimited οι οποίοι προφανώς κάνουν practise. Ο oce πήγε fid jungler (last pick), o forgiven corki. Έφαγε 2 ganks και άρχισε τη γκρίνια στον oce, απειλούσε με reports. Ποιος νομίζει ότι είναι δηλαδή? Ο μόνος genius και οι άλλοι μαλάκες? Του εύχομαι να πατώσει μέχρι να μάθει να σέβεται.

o forgiven ειναι κλασικος ελληνας flamer αλλα και ο ocelote δεν ειναι κλτερος. παντος υπαρχει ιστορικο μεταξυ τους

και τερμα το να εισαι καλος παικτης δεν σημαινει να εισαι και καλος χαρακτιρας

Δημοσ.

o forgiven ειναι κλασικος ελληνας flamer αλλα και ο ocelote δεν ειναι κλτερος. παντος υπαρχει ιστορικο μεταξυ τους

και τερμα το να εισαι καλος παικτης δεν σημαινει να εισαι και καλος χαρακτιρας

Αυτο. Υπαρχουν και αλλα γνωστα παραδειγματα(βλεπε Vman  :P )

Δημοσ.

Ενταξει και ο Ocelote καρκινους ευχοταν ακομα και ενω εκανε stream και ηταν απο τα πια μισητα ατομα στο lol, αλλα μετα εκανε ενα PR turn και τωρα ολοι στα γουτσου γουτσου τον εχουν και θελουν να κανουν τα παιδια του. Μεχρι και vid εβγαλε η riot για την παλια του συμπεριφορα. Δε τα λεω για να υπερασπιστω τον ελληνα, απλα να μη ξεχναμε οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι, μη θαβουμε μονο οποιον μας συμφερει.

Δημοσ.

o oce σταματησε να flamemarei οταν αρχησε να βγαζει λευτα απο το stream απλα μην περιμενεται να ειναι το καλο παιδι καποιος που παλευει για την πρωτη θεση του chalenger

Δημοσ.

Ενταξει και ο Ocelote καρκινους ευχοταν ακομα και ενω εκανε stream και ηταν απο τα πια μισητα ατομα στο lol, αλλα μετα εκανε ενα PR turn και τωρα ολοι στα γουτσου γουτσου τον εχουν και θελουν να κανουν τα παιδια του. Μεχρι και vid εβγαλε η riot για την παλια του συμπεριφορα. Δε τα λεω για να υπερασπιστω τον ελληνα, απλα να μη ξεχναμε οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι, μη θαβουμε μονο οποιον μας συμφερει.

Και ο γνωστος σε ολους PhantomLord,Vman,IwillDominate κλπ απο Αμερικη δεν πανε πισω αλλα οντως λογω stream δεν φενονται αυτα.

Δημοσ.

Άνετα ο ocelote ως φίρμα θα μπορούσε να τσαντιστεί και να τον αρχίσει στα βρισίδια. Εγώ αυτό που τόνισα στο post είναι ότι o forgiven όχι απλά κάνει flaming, αλλά το κάνει χωρίς διακρίσεις. Και γιατί στην προκειμένη περίπτωση? Για το jungle help. Σαν καλομαθημένο κωλόπαιδο. Αυτό θα μείνει αν δεν αλλάξει μυαλά. Οι άλλοι που αναφέρατε άλλαξαν μυαλά και άλλαξε και η φήμη τους στο community.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...