Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tυχαια ειδα αυτο http://www.lolking.net/summoner/eune/33538554#history

Το παληκαρι πρεπει να εχει σπασει pc απτα νευρα του, ποσο πιο πολυ να κουβαλησει ενας midlaner 4 σερι games και να χανει και τα 4?!

Επισης ωραιο nick για να στελνει για dodge τους αλλους http://www.lolking.net/summoner/eune/34236322#profile :D

Απο το 2ο Link μακρυα.Πως καταφερε να εχει με Graves 19cs σε 25λεπτα ενας θεος ξερει,αλλα +1 για τα Masteries πολυ μπροστα :lol:

Δεν ειναι μονο τα kills, ειναι το kda που δειχνει οτι ατομικα ειναι πολυ καλος midlaner .

Αλλα με τοσο καλη ατομικη αποδοση να χανει 4 σερι games ειτε ηταν ατυχος και οι υπολοιποι της ομαδας του τραγικοι (ωστε να μην μπορουν να παρουν και obj), ειτε ομαδικα δεν ειναι καλος.

Δες και το div που ειναι και θα καταλαβεις  :P .

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια που το φερε το θεμα, καποιος να μου πει runes/masteries για λεονα, καθως και build με starting items κτλπ?

Hybrid Pen marks

Armor seals

Mr glyphs

Health Quints

1/13/16

Sighstone rush σε Solari 

Shurelyas αν βγαλεις philo , δεν μ'αρεσει ιδιαιτερα σε Leona

Gp/10 δεν εχεις , δεν πας για πολλα items 

Αν για καποιο λογο βρεθεις με παραπανω λεφτα απο οτι κοστιζουν τα παραπανω ( που σχεδον αποκλειεται ) , Omen για Yolo

• Like 1
Δημοσ.

Hybrid Pen marks

Armor seals

Mr glyphs

Health Quints

1/13/16

Sighstone rush σε Solari 

Shurelyas αν βγαλεις philo , δεν μ'αρεσει ιδιαιτερα σε Leona

Gp/10 δεν εχεις , δεν πας για πολλα items 

Αν για καποιο λογο βρεθεις με παραπανω λεφτα απο οτι κοστιζουν τα παραπανω ( που σχεδον αποκλειεται ) , Omen για Yolo

Αντι για hybrid pen γιατι οχι attack dmg marks?

Δημοσ.

Mε AD marks δεν μπορεις να παρεις potential απο την Leona

Θα κανεις Ε , θα ριξεις 2 μπατσες και μετα τα AD marks τι γινονται?Τιποτα 

Εκτος αν καθονται κ τους παιζεις φαπες με την Leona 

Hybrid pen να επωφελεισαι απο τα base damage ( Magic ) αλλα κ για οσα AA ριξεις

Προσωπικα τα hybrid pen τα παιζω σε ολα μου τα support , το να κανεις AA ως support στα early game trades/fights αλλαζει ολο το fight

Οι περισσοτεροι καθονται κ απλα κοιτανε το AD να παιζει ξυλο μονο του οταν εχουν πεταξει ολα τα spell

• Like 1
Δημοσ.

Mε AD marks δεν μπορεις να παρεις potential απο την Leona

Θα κανεις Ε , θα ριξεις 2 μπατσες και μετα τα AD marks τι γινονται?Τιποτα 

Εκτος αν καθονται κ τους παιζεις φαπες με την Leona 

Hybrid pen να επωφελεισαι απο τα base damage ( Magic ) αλλα κ για οσα AA ριξεις

Προσωπικα τα hybrid pen τα παιζω σε ολα μου τα support , το να κανεις AA ως support στα early game trades/fights αλλαζει ολο το fight

Οι περισσοτεροι καθονται κ απλα κοιτανε το AD να παιζει ξυλο μονο του οταν εχουν πεταξει ολα τα spell

Με επεισες να τις αγορασω τις Hybrid γιατι ειναι χρησιμα σε ολα τα support. Για Quints παιζεις κατι σε ολα τα support η αλλαζεις ανα support?

σιλβερ 4 ειμαι αλλα μολις ξεκινησα τα ranks, 50 παιχνιδια εχω παιξει ολα κ ολα.

Δημοσ.

TBH εχω 6-7 page με διαφορετικα 1/2 runes στο καθενα για support

Health θα ελεγα οτι θα εβαζα ως default , με gp10 δευτερη επιλογη κ MS/Health τριτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...