Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Tυχαια ειδα αυτο http://www.lolking.net/summoner/eune/33538554#history Το παληκαρι πρεπει να εχει σπασει pc απτα νευρα του, ποσο πιο πολυ να κουβαλησει ενας midlaner 4 σερι games και να χανει και τα 4?! Επισης ωραιο nick για να στελνει για dodge τους αλλους http://www.lolking.net/summoner/eune/34236322#profile Απο το 2ο Link μακρυα.Πως καταφερε να εχει με Graves 19cs σε 25λεπτα ενας θεος ξερει,αλλα +1 για τα Masteries πολυ μπροστα Δεν ειναι μονο τα kills, ειναι το kda που δειχνει οτι ατομικα ειναι πολυ καλος midlaner . Αλλα με τοσο καλη ατομικη αποδοση να χανει 4 σερι games ειτε ηταν ατυχος και οι υπολοιποι της ομαδας του τραγικοι (ωστε να μην μπορουν να παρουν και obj), ειτε ομαδικα δεν ειναι καλος. Δες και το div που ειναι και θα καταλαβεις .
bost7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μια που το φερε το θεμα, καποιος να μου πει runes/masteries για λεονα, καθως και build με starting items κτλπ?
euxoulhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 @bost7 δες εδω τα ιτεμς μου http://www.lolking.net/summoner/eune/29141707#history για λεονα παντα αυτα βγαζω,και ειμαι 9 νικες σερι..
euxoulhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 κ ομως ειμαι gg μεχρι τωρα..:/για bronze 3 tουλαχιστον..
Tmark Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θα ήσουν ακόμα πιο gg αν έβγαζες τα σωστά items.
Atallos1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μια που το φερε το θεμα, καποιος να μου πει runes/masteries για λεονα, καθως και build με starting items κτλπ? Hybrid Pen marks Armor seals Mr glyphs Health Quints 1/13/16 Sighstone rush σε Solari Shurelyas αν βγαλεις philo , δεν μ'αρεσει ιδιαιτερα σε Leona Gp/10 δεν εχεις , δεν πας για πολλα items Αν για καποιο λογο βρεθεις με παραπανω λεφτα απο οτι κοστιζουν τα παραπανω ( που σχεδον αποκλειεται ) , Omen για Yolo 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θελεις πολυ χρημα για να βγαλεις αυτα που βγαζεις.Με τοσο γκολτν θα μπορουσες aegis και wards + ακομα ενα help item.
bost7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Hybrid Pen marks Armor seals Mr glyphs Health Quints 1/13/16 Sighstone rush σε Solari Shurelyas αν βγαλεις philo , δεν μ'αρεσει ιδιαιτερα σε Leona Gp/10 δεν εχεις , δεν πας για πολλα items Αν για καποιο λογο βρεθεις με παραπανω λεφτα απο οτι κοστιζουν τα παραπανω ( που σχεδον αποκλειεται ) , Omen για Yolo Αντι για hybrid pen γιατι οχι attack dmg marks?
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλά νταξει ο teemo γαμάει! Μαλακα ειμαι νεκρός και παίρνω kills.
Atallos1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Mε AD marks δεν μπορεις να παρεις potential απο την Leona Θα κανεις Ε , θα ριξεις 2 μπατσες και μετα τα AD marks τι γινονται?Τιποτα Εκτος αν καθονται κ τους παιζεις φαπες με την Leona Hybrid pen να επωφελεισαι απο τα base damage ( Magic ) αλλα κ για οσα AA ριξεις Προσωπικα τα hybrid pen τα παιζω σε ολα μου τα support , το να κανεις AA ως support στα early game trades/fights αλλαζει ολο το fight Οι περισσοτεροι καθονται κ απλα κοιτανε το AD να παιζει ξυλο μονο του οταν εχουν πεταξει ολα τα spell 1
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αντι για hybrid pen γιατι οχι attack dmg marks? Μια σημαντικη ερωτηση τι division εισαι??
bost7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Mε AD marks δεν μπορεις να παρεις potential απο την Leona Θα κανεις Ε , θα ριξεις 2 μπατσες και μετα τα AD marks τι γινονται?Τιποτα Εκτος αν καθονται κ τους παιζεις φαπες με την Leona Hybrid pen να επωφελεισαι απο τα base damage ( Magic ) αλλα κ για οσα AA ριξεις Προσωπικα τα hybrid pen τα παιζω σε ολα μου τα support , το να κανεις AA ως support στα early game trades/fights αλλαζει ολο το fight Οι περισσοτεροι καθονται κ απλα κοιτανε το AD να παιζει ξυλο μονο του οταν εχουν πεταξει ολα τα spell Με επεισες να τις αγορασω τις Hybrid γιατι ειναι χρησιμα σε ολα τα support. Για Quints παιζεις κατι σε ολα τα support η αλλαζεις ανα support? σιλβερ 4 ειμαι αλλα μολις ξεκινησα τα ranks, 50 παιχνιδια εχω παιξει ολα κ ολα.
Atallos1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 TBH εχω 6-7 page με διαφορετικα 1/2 runes στο καθενα για support Health θα ελεγα οτι θα εβαζα ως default , με gp10 δευτερη επιλογη κ MS/Health τριτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις