Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok οτι και να πω ειναι λιγο..ανεβηκα division 3 xD bronze..

αποφασισα να παιζω μονο με supp και στα 8 gamez με leona εχω 8 σερι νικες σε ranked xD

ιδου και μια φωτο

αυτα ειναι...χΔ

20sinuo.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγω supp μονο Leona. Aμα νιωθεις γυρνας ολο το tf αναποδα. Το θεμα ειναι να νιωθει να χωθει το adc σου οταν θα βρεις το αντιπαλο adc εκτεθειμενο , γιαυτο μονο duo bot.

Δημοσ.

ok οτι και να πω ειναι λιγο..ανεβηκα division 3 xD bronze..

αποφασισα να παιζω μονο με supp και στα 8 gamez με leona εχω 8 σερι νικες σε ranked xD

ιδου και μια φωτο

αυτα ειναι...χΔ

20sinuo.jpg

Η μαλακια σε αυτα τα elo οταν παιρνεις supp σε solo queue ειναι οτι εξαρτασαι σε τεραστιο ποσοστο απο τον αλλο. Δεν ειναι στο χερι σου τοσο οσο αν πας mid ή top. Απτην αλλη αν βλεπεις οτι δυσκολευεσαι σε αλλα lanes-ρολους και τα πας καλυτερα ως supp τοτε σπαμαρε Leona σε καθε game, worth. Kαι για να εχεις 8 σερι νικες σημαινει οτι παιζεις πολυ καλυτερα αυτο το ρολο σε σχεση με το elo που εισαι. Παντως σε αυτα τα elo που το focusing/positioning ειναι αγνωστες λεξεις στα teamfight, ενα tanky supp ειναι must. Θα παιρνουν εσενα focus ολοι , τα adc/apc τους δε θα ξερουν καν απο positioning για να γλυτωσουν τα cc σου, οποτε gg wp.

Δημοσ.

Οσο χαζο και να ειναι το adc σου αν τον ταισεις στο lane  μετα πας mid παρεις το mid εχεις κανει τους αλλους να σε κουβαλησουν....

Αν εχεις χαζο adc mid και jungler οτι και να επαιζες θα εχανες :P

Δημοσ.

πιστευω πως ιεμαι πολυ καλος τοπ/supp βεβαια σε τοπ παω παντα με darious ωστε αν ειναι καποιος ad full να τον εχω με το αρμορ και το health..και μπορω να πω οτι μου βγαινει στς περισσοτερες φορες στο τοπ..αλλα μετα οταν μαζευομαστε σε ενα lane..καπου χανω τον μπουσουλα :P

οσον αφορα τωρα leona|+supp εκει 1ο item μετα την μποτα του αρμορ παω για thormail και μετα το wurmog και τελος το sunfire cape

και αν εχω χρονο για το μπλε σφυρι (δεν θυμαμαι πως λεγεται που εχει στα 2000+gold)

και μπορω να πω πως μεχρι τωρα supp μου βγαινει gg..δλδ βλεπω που ατομα απο την ομαδα μου που τυγχαινει να μην ειναι τοσο καλοι σε teamfight,τους βοηθαω και παιρνουν τα πανω τους..ελπιζω αυτο να μην αλλαξει μετα :P

Δημοσ.

πιστευω πως ιεμαι πολυ καλος τοπ/supp βεβαια σε τοπ παω παντα με darious ωστε αν ειναι καποιος ad full να τον εχω με το αρμορ και το health..και μπορω να πω οτι μου βγαινει στς περισσοτερες φορες στο τοπ..αλλα μετα οταν μαζευομαστε σε ενα lane..καπου χανω τον μπουσουλα :P

οσον αφορα τωρα leona|+supp εκει 1ο item μετα την μποτα του αρμορ παω για thormail και μετα το wurmog και τελος το sunfire cape

και αν εχω χρονο για το μπλε σφυρι (δεν θυμαμαι πως λεγεται που εχει στα 2000+gold)

και μπορω να πω πως μεχρι τωρα supp μου βγαινει gg..δλδ βλεπω που ατομα απο την ομαδα μου που τυγχαινει να μην ειναι τοσο καλοι σε teamfight,τους βοηθαω και παιρνουν τα πανω τους..ελπιζω αυτο να μην αλλαξει μετα :P

Με αυτο ποναει ο Attalos1  :P  :P  :P Μια ερωτηση απο μενα.Βλεπω και εχεις παιξει συνολικα 400παιχνιδια σε Ranked(win/lose μαζι) Σε Normal ποσα παιχνιδια εχεις παιξει συνολικα??(335wins και δεν ξερω τα Defeat).Μου κανει εντυπωση που ακομα δεν εχεις φτιαξει ενα ολοκληρο Rune Page με τοσα πολλα παιχνιδια :unsure:. Και επισης παρατηρω οτι παρολο που εχεις Support Masteries και παιζεις Leona Support παιζεις με τα tank masteries και οχι του Support  :wacko: http://www.lolking.net/summoner/eune/29141707#masteries.

Δημοσ.

Διορθωση:2 παινχιδια επαιξες ρε συ :P Ηθελα να δεις σε τι κατασταση ειναι το mmr και ευχαριστω γι αυτο ^^

Τωρα που κοπηκε το νετ και να ηθελες να μπω σε αλλα δεν μπορω!!! :Ρ

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

@Fulgore1 μην με κοροιδεψεις αλλα δεν ξερω περι runes/masteries

τα ειχα δωσει στον κολλητο μου (genso no hi) και μου τα εφτιαξε καπως.(πριν μηνες βεβαια)

και ναι στα masteries διαλεγω tank αντι για supp :P

δεν ξερω αλλα βγαινουν win..και τωρα που επαιξα παλι τα ιδια παλι νικη χΔ

Δημοσ.

@Fulgore1 μην με κοροιδεψεις αλλα δεν ξερω περι runes/masteries

τα ειχα δωσει στον κολλητο μου (genso no hi) και μου τα εφτιαξε καπως.(πριν μηνες βεβαια)

και ναι στα masteries διαλεγω tank αντι για supp :P

δεν ξερω αλλα βγαινουν win..και τωρα που επαιξα παλι τα ιδια παλι νικη χΔ

Οχι δεν καταλαβες εγω εννοουσα οτι εχεις παιξει πολλα παιχνιδια και θα εχεις μαζεψει παρα πολλα IP για να γεμισεις τουλαχιστον 2 Rune Page αυτο εννοω.

Δημοσ.

Tυχαια ειδα αυτο http://www.lolking.net/summoner/eune/33538554#history

Το παληκαρι πρεπει να εχει σπασει pc απτα νευρα του, ποσο πιο πολυ να κουβαλησει ενας midlaner 4 σερι games και να χανει και τα 4?!

Επισης ωραιο nick για να στελνει για dodge τους αλλους http://www.lolking.net/summoner/eune/34236322#profile :D

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τα kills, ειναι το kda που δειχνει οτι ατομικα ειναι πολυ καλος midlaner (17/3. 18/3, 16/6. 15/10/26 wtf).

Αλλα με τοσο καλη ατομικη αποδοση να χανει 4 σερι games ειτε ηταν ατυχος και οι υπολοιποι της ομαδας του τραγικοι (ωστε να μην μπορουν να παρουν και obj), ειτε ομαδικα δεν ειναι καλος/δεν καθοδηγει ή δεν βοηθα οσο πρεπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...