Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανεις δεν εγινε καλυτερος απο τα νορμαλς παντως.

Επειδή έχω γράψει ΠΟΛΥ παραπάνω ώρες σε normals απ'όσο θα έπρεπε, δυστυχώς το επιβεβαιώνω. Η κατάσταση έχει γίνει πια της πλάκας απλά μπαίνουν και πατάνε κουμπάκια χωρίς να τους νοιάζει ούτε team comp ούτε τι να κάνουν στο παιχνίδι ούτε καν αν έχουμε support (είδος υπό εξαφάνιση). Αξίζουν μόνο για να κάνεις εξάσκηση σε κάποιο χαρακτήρα και για να μάθεις ρόλο που δεν τον ξέρεις, αλλά και πάλι για το δεύτερο όταν έχεις άλλα 4 άτομα να μη δίνουν δεκάρα καταλήγεις να κάνεις βλακείες.

Επίσης το supportιλήκι στο silver είναι πολύ πικρή υπόθεση, σε κάνει μισάνθρωπο.

Δημοσ.

Carryhard δεν γίνεται πάντα αλλά σε μία συγκεκριμένη ποσότητα games εάν ο παίχτης δεν επηρεάζεται απο ψυχολογικούς παράγοντες τελικά θα πάει περίπου στο επίπεδο που αξίζει

Δημοσ.

Αφου εχουμε κανει το league of legent topic QQ topic λεω και γω τον πονο μ........

Σημερα εγω με jinx adc.

EARLY τη βγαλαμε 4 vs 2 στο bot  εξαιτιας mid jungler

MID game καλα 2 3ple kill αλλα η ομαδα για κανενα λογο δε πουσαρε για obectives αντι για δρακο τσακωνονταν για wraith και σκυλια......

LATE  game 2 baron steal απο μενα με την Ult της jinx. ενω εχουμε baron buff το team αποφασιζει οτι πρεπει να παει και χωρς minion να τανκαρει το τοπ τουρρετ. Εγω δεν ακολουθησα και πηρα μεχρι mid inhibitor ενω εμεινα μονος μ αφου οι αλλοι ηταν τοπ dead.......

gg wp

Δημοσ.

Αφου εχουμε κανει το league of legent topic QQ topic λεω και γω τον πονο μ........

Σημερα εγω με jinx adc.

EARLY τη βγαλαμε 4 vs 2 στο bot  εξαιτιας mid jungler

MID game καλα 2 3ple kill αλλα η ομαδα για κανενα λογο δε πουσαρε για obectives αντι για δρακο τσακωνονταν για wraith και σκυλια......

LATE  game 2 baron steal απο μενα με την Ult της jinx. ενω εχουμε baron buff το team αποφασιζει οτι πρεπει να παει και χωρς minion να τανκαρει το τοπ τουρρετ. Εγω δεν ακολουθησα και πηρα μεχρι mid inhibitor ενω εμεινα μονος μ αφου οι αλλοι ηταν τοπ dead.......

gg wp

Συν-jinxιούχε. Εγώ που έχασα game 5v4 και έλειπε το αντίπαλο adc. Να είμαι fed και να μην με προστατεύει κανένας.... Να έχουμε έναν morde που δεν έκοβε τίποτα γιατί έπαιζε tank. Να μην έχουμε ούτε ένα oracle. Και άλλα πολλά.

Btw, jinx πολύ δυνατή! Έχει καταπληκτικό scaling με AD Items και αν βγάλεις και CDR boots μπορείς να ρίχνεις w κάθε 3-4 δευτερόλεπτα! Ulti Νομίζω κάθε μισό λεπτό. Μόνο με το range έχει θέμα αλλά πιστεύω ότι το αντισταθμίζουν τα abilities της.

Δημοσ.

Συν-jinxιούχε. Εγώ που έχασα game 5v4 και έλειπε το αντίπαλο adc. Να είμαι fed και να μην με προστατεύει κανένας.... Να έχουμε έναν morde που δεν έκοβε τίποτα γιατί έπαιζε tank. Να μην έχουμε ούτε ένα oracle. Και άλλα πολλά.

Btw, jinx πολύ δυνατή! Έχει καταπληκτικό scaling με AD Items και αν βγάλεις και CDR boots μπορείς να ρίχνεις w κάθε 3-4 δευτερόλεπτα! Ulti Νομίζω κάθε μισό λεπτό. Μόνο με το range έχει θέμα αλλά πιστεύω ότι το αντισταθμίζουν τα abilities της.

nerfs coming απλα..... στο πρωτο level η w κοβει καπου στα 130 damage. εγω ειχα αρκετα καλο support αλλα τα ταννκ της ομαδας μ δεν ηταν ποτε σε  tf κανανε split push....

Δημοσ.

nerfs coming απλα..... στο πρωτο level η w κοβει καπου στα 130 damage. εγω ειχα αρκετα καλο support αλλα τα ταννκ της ομαδας μ δεν ηταν ποτε σε  tf κανανε split push....

Έχει πολύ υψηλό ratio (+140% AD). Λογικά θα το μειώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

εχει σχεση οταν λεει οτι ειμαι toxic και ειμαι το ειδος του παικτη που δεν θελει κανενας συμπαικτη γτ μπορουν να βγουν 3-4 απο εδω που εχουν παιξει μαζι μου και 3 και 4 και 5 παιχνιδια και να πουν οτι αυτα που λεει δεν ισχυουν και υπαρχει και μελος απο εδω που μου εχει εμπιστευτει λογαριασμο του για να τον βοηθησω.Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι παικταρας και ουτε γκρινιαξα ποτε οτι δεν μπορω να ανεβω.Στην τελικη απο bronze iv ξεκινησα και εφτασα gold iv,λες να φταιει ο εαυτος μου που δεν ανεβηκα?????????Και ναι στην τελικη ειμαι ειδος ανθρωπου που εχει νευρα οταν σπαταλαει 40 λεπτα απο την ζωη του για να μπει να παιξει ενα game και απο το chat πεταγετε ο αλλος και λεει οτι ειναι smurf και καταληγει να feedάρει περισσοτερο απο οτι η κοπελα μου που δεν εχει ουδεμια σχεση με το παιχνιδι!!!!Ουτε ειπα οτι δεν αξιζα το warning που εφαγα και καλα εκαναν και μου το εδωσαν και ΝΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΠΑΝΑΓΙΑ οταν ο αλλος βριζει μανα,οικογενεια κτλ!!!!!!ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ και ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για να βγει να πει οτι ειμαι toxic!!!Αμα ξερει κανεναν που δεν εχει βρισει ουτε μια φορα στο παιχνιδι ή δεν εχει ξεφυγει να μας το πει!!Και αν μπορει να βγει καποιος να πει οτι εχω κλαφτει αυτος ειναι ο Αttalos που του γκρινιαζα στο in game chat για games που εχασα επειδη δεν εφταιγα και ειδε και σκορς και μου ειπε 2-3 κουβεντες το παλικαρι και τον ευχαριστω πολυ γιατι αυτος με πιεσε να πιεσω τον εαυτο μου και να παω gold iv.

Διορθωση:2 παινχιδια επαιξες ρε συ :P Ηθελα να δεις σε τι κατασταση ειναι το mmr και ευχαριστω γι αυτο ^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...