Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tips για τον kha τοπ?Ειμαι σε μεγαλο διλλημα ως προς τα αντικειμενα που πρεπει να παρω.Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να βγαλω manamune η οχι.Για παραδειγμα σημερα με πηρε η Riven  στο lane μιας και αποφασισα να παω tear κτλ.Αργοτερα βεβαια,οταν βγηκε το muramana εκοβα πολυ αλλα θα ηθελα να ειμαι πιο δυνατος στο lane .

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν ο TF με score 1-12 ειναι με ταμπελακι gold 2 και το αντιπαλο mid-ahri με χειροτερο ταμπελακι τον κοροιδευει για boost και ενω ολο μου το τεαμ τα παει καλα προσπαθωντας να νικησει την απιστευτα δυνατη πλεον ahri.Και μας χαλασε την ολη προσπαθεια και το game ενας με καλο ταμπελακι σε σχεση με τους υπολοιπους.Τοτε ολη την ιστορια με τα ταμπελακια να την βρασω.

Ειμαι σιλβερ ενα και δεν με θεωρω καλο παιχτη.Αλλα oταν συνανταω πλατινουμ5 και κατω συνηθιζω να τους νικαω.Αρα το ταμπελακι μου θα το μετονομασω σε unranked ωστε ο πλατινουμ5 που ετυχε να ανεβει και κολλησε εκει στον πατο,οταν με αντιμετωπισει να μην ξερει τι πραγματικα ειμαι.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μην αφησεις τον tf σου να κανει 2-12,να εχεις κανει εσυ σουπερ σκορ πολυ γρηγορα και να κανεις γρηγορα carry το παιχνιδι,αν δεν μπορεις πρεπει να κινεις καλυτερος.Αν εισαι σιλβερ  γολντ η bronze ,εισαι κακος εως μετριος παικτης ατομικα.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση αν εχει παιξει μαζι σου φιλε.Τα ελο αυτα ειναι χαμηλα ,ειδικα στον east,αν δεν μπορεις να ανεβεις δεν σου φταιει κανενας αλλος παρα ο ευατος σου.ΤΕΛΟΣ.

εχει σχεση οταν λεει οτι ειμαι toxic και ειμαι το ειδος του παικτη που δεν θελει κανενας συμπαικτη γτ μπορουν να βγουν 3-4 απο εδω που εχουν παιξει μαζι μου και 3 και 4 και 5 παιχνιδια και να πουν οτι αυτα που λεει δεν ισχυουν και υπαρχει και μελος απο εδω που μου εχει εμπιστευτει λογαριασμο του για να τον βοηθησω.Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι παικταρας και ουτε γκρινιαξα ποτε οτι δεν μπορω να ανεβω.Στην τελικη απο bronze iv ξεκινησα και εφτασα gold iv,λες να φταιει ο εαυτος μου που δεν ανεβηκα?????????Και ναι στην τελικη ειμαι ειδος ανθρωπου που εχει νευρα οταν σπαταλαει 40 λεπτα απο την ζωη του για να μπει να παιξει ενα game και απο το chat πεταγετε ο αλλος και λεει οτι ειναι smurf και καταληγει να feedάρει περισσοτερο απο οτι η κοπελα μου που δεν εχει ουδεμια σχεση με το παιχνιδι!!!!Ουτε ειπα οτι δεν αξιζα το warning που εφαγα και καλα εκαναν και μου το εδωσαν και ΝΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΠΑΝΑΓΙΑ οταν ο αλλος βριζει μανα,οικογενεια κτλ!!!!!!ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ και ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για να βγει να πει οτι ειμαι toxic!!!Αμα ξερει κανεναν που δεν εχει βρισει ουτε μια φορα στο παιχνιδι ή δεν εχει ξεφυγει να μας το πει!!Και αν μπορει να βγει καποιος να πει οτι εχω κλαφτει αυτος ειναι ο Αttalos που του γκρινιαζα στο in game chat για games που εχασα επειδη δεν εφταιγα και ειδε και σκορς και μου ειπε 2-3 κουβεντες το παλικαρι και τον ευχαριστω πολυ γιατι αυτος με πιεσε να πιεσω τον εαυτο μου και να παω gold iv.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μην αφησεις τον tf σου να κανει 2-12,να εχεις κανει εσυ σουπερ σκορ πολυ γρηγορα και να κανεις γρηγορα carry το παιχνιδι,αν δεν μπορεις πρεπει να κινεις καλυτερος.Αν εισαι σιλβερ  γολντ η bronze ,εισαι κακος εως μετριος παικτης ατομικα.

Δυστυχως τυγχανει να ειμαι support και οχι top (και μην μου πεις και εσυ "εεεε ρε φιλε που πας με support να ανεβεις" καλως η κακως αυτη τη θεση ξερω αριστα).Οταν παιζω με 5αδα premades μια χαρα κερδιζουμε γρηγορα lane και βοηθαμε τους αλλους.Στο σολο κιου...χεστα και αστα.Δεν παραπονιεμαι απλα δηλωσα την γνωμη μου και τον λογο για τον οποιο παραταω τα solo/duo.Αυτα απο μενα :-D

Δημοσ.

Tips για τον kha τοπ?Ειμαι σε μεγαλο διλλημα ως προς τα αντικειμενα που πρεπει να παρω.Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να βγαλω manamune η οχι.Για παραδειγμα σημερα με πηρε η Riven  στο lane μιας και αποφασισα να παω tear κτλ.Αργοτερα βεβαια,οταν βγηκε το muramana εκοβα πολυ αλλα θα ηθελα να ειμαι πιο δυνατος στο lane .

ΔΕΝ παιρνεις tear για κανενα λογο 

BT/Hydra πρωτο main dmg item , εκτος αν θες να πας για brutaliser κ Last Whisper rush

Hexdrinker αν θες MR , GA στο τελος

CDR boots για #Yolo

@zisis13 Οταν εισαι silver και λες οτι παιζεις κατι αριστα , τοτε σκεφτεσαι λαθος κ ταυτογχρονα παιζεις λαθος , αυτο guaranteed

• Like 1
Δημοσ.

Εναντιον ριβεν,αν η ριβεν καθησει κοντα στα creeps ,θα υποφερεις,δεν μπορεις να κανεις και κατι,θα σε φαει ζωντανο. B) :cool:

Δημοσ.

Ατταλε γραψε λαθος.H λεξη που χρησιμοποιησα ηταν ακυρη.Support ενοουσα οτι παιζω καλυτερα απο τα υπολοιπα roles.Οχι αριστα συγκριτικα με τα αλλα supports.

(Και προειπα οτι εχω κοψει την προσπαθεια να ανεβω γιατι βαριεμαι το solo/duo προσωπικα.100 ρανκ συνολο εγω.1000 ο αταλος)

Δημοσ.

Παω πασο then , αλλα δεν παει μονο για σενα

Ειναι πολλοι που νομιζουν οτι παιζουν γαματα και ειναι κολλημενοι silver/gold 

Ειναι επισης οι ιδιοι που νομιζουν οτι κυριως τους κρατανε οι αλλοι πισω 

Ε λοιπον flash news , ουτε γαματοι ειναι , ουτε τους κρατανε οι αλλοι πισω

Οταν εισαι κολλημενος μετα απο 500 games , silver η gold ε κατι κανεις λαθος προφανεστατα κι αν καποιος λεει το αντιθετο ξεγελαει τον εαυτο του η πολυ απλα δεν ειναι για παραπανω 

Οσο για support , ειναι δυσκολο να ανεβεις solo 

Το καλυτερο/ευκολοτερο ειναι να πας τουλαχιστον Platinum με καποιο duo και μετα να παιξεις solo που βρισκεις "καπως" καλυτερους παιχτες

• Like 1
Δημοσ.

Σωκρατη εχεις δικιο γιαυτο παιζουμε draft 5v5 που οι αντιπαλοι ειναι πιο ψαγμενοι και εμεις ειμαστε 5αδα παντα.Και με ομαδα ρανκ 5v5.Σε καμια περιπτωση ομως δεν χανω χρονο για τρολλ σε νορμαλ σολο. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...