andreapaog328 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 πηρα 3 ranked στη σειρα, το ένα μονος μου ταλλα δυο ενας op kassadin και μια akali. αναβω λαμπαδα
8-bitMUSIC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας ? Εμένα ο ezreal
hashashin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πολλά νεύρα έχεις φίλε μου. Εσύ και ένας χρήστης ακόμα, σε κάθε μα κάθε ποστ "κωλόζωα, μπάσταρδοι, στα @@ μου, να πάνε να γαμηθούνε!". Λυπάμαι, αλλά όταν μιλάμε για κακούς παίκτες και toxic συμπαίκτες που δεν θέλει κανείς στην ομάδα, για άτομα σαν εσένα μιλάμε. Απίστευτα κακή συμπεριφορά και τρόπος σκέψης, μου κάνει εντύπωση πως δεν το βλέπεις. Ο άλλος λίγο πιο πάνω πάλι, γκρινιάζει και πάει να βγει από πάνω, ο καλός παίκτης βλέπεις, γιατί ο Thresh ήταν support και έπαιρνε kills και είχε το θράσος να πει "σταματήστε το abuse γιατί θα πάω afk". Άκου θράσος, ζήτησε να σταματήσουν να τον βρίζουν επειδή πήρε kills. Κανείς δεν τους είπε ότι ks δεν υπάρχει και ότι το kill είναι kill, έχουμε μείνει στο Bronze 4-5, "ks noob, report!". Ένα ατέλειωτο circlejerk έχει καταντήσει αυτό το τόπικ όπου ο κάθε παικταράς μπαίνει και λέει πως έχασε εξαιτίας των "κωλόζωων", σε συνδυασμό με μερικούς πραγματικά toxic παίκτες που δεν καταλαβαίνουν γιατί φάγανε warning ή ban επειδή ρίξανε μερικές χριστοπαναγίες στην μάνα του "γαμημένου nooba feeder" με τους οποίους τους ταίριαξε το matchmaking system. Φυσικα μωρε για ως γνωστο το support και οι junglers ειναι ο σακος του μποξ για τους υπολοιπους.Δεν επιτρεπεται να παιρνουν kill και ασε που πληρωνουν τις μαλακιες του καθενος.Οταν παιζω ζουγκλα λιγο να ακουμπησω τα creep σε ενα lane αρχιζουν να μου πινγκαρουν σα τρελοι να με βριζουν "omg leave my lane idiot" κτλ.Ο πυργος του επεφτε απο τα minion και αυτος εβριζε εμενα που πηγα να αμυνθω.Ασε που οταν πας για gank και περνει ο jungler το κιλλ εκει να δεις τι γινεται,λες και τους εβρισες τι μανα κανουν. Και ολα αυτα που λεω συμβαινουν στα gold1/plat δεν θελω να ξερω τι γινεται παρακατω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Tα περισσοτερα μπινελικια κατα κανονα τα ακουει ο jungler σε καθε game. Για καθε πιθανο και απιθανο λογο. Ειτε επειδη πηρε minion απτο lane καποιου, ειτε επειδη pushare ενα lane, ειτε επειδη δεν το pushare, ειτε επειδη δεν εδωσε 2ο blue/red στο mid/adc, ειτε επειδη δεν βαζει wards, ειτε επειδη πηρε frag, ειτε επειδη δεν κανει babysit ολα τα lane ταυτοχρονα (που απο μονα τους μπορει να feedaroun), ειτε επειδη δεν τα κανει ολα cover ταυτοχρονα, ειτε επειδη εκανε gank που εγινε fail (οχι απαραιτητα επειδη εφταιγε αυτος), ειτε επειδη πεθανε σε ενα gank δινοντας frag στον αντιπαλο laner. Οι πιο ωραιοι ειναι οι τυποι που ζητανε συνεχως gank και μολις πας, αν δεν παρουν kill σε βριζουν. Αν παρουν kill δεν μιλανε και αν παρεις εσυ το kill σπαμαρουν ζητωντας report for ks κλπ. Το supp την ακουει για τα wards συνηθως, ο jungler την ακουει για ολο το game αν χανει η ομαδα. Παρολα αυτα το mute+report δουλευoυν, οποτε μην ασχολειστε καν.
nasos o psaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φυσικα μωρε για ως γνωστο το support και οι junglers ειναι ο σακος του μποξ για τους υπολοιπους.Δεν επιτρεπεται να παιρνουν kill και ασε που πληρωνουν τις μαλακιες του καθενος.Οταν παιζω ζουγκλα λιγο να ακουμπησω τα creep σε ενα lane αρχιζουν να μου πινγκαρουν σα τρελοι να με βριζουν "omg leave my lane idiot" κτλ.Ο πυργος του επεφτε απο τα minion και αυτος εβριζε εμενα που πηγα να αμυνθω.Ασε που οταν πας για gank και περνει ο jungler το κιλλ εκει να δεις τι γινεται,λες και τους εβρισες τι μανα κανουν. Και ολα αυτα που λεω συμβαινουν στα gold1/plat δεν θελω να ξερω τι γινεται παρακατω. δεν θα διαφωνισω σε αυτα που λες αλλα επειδι παιζω top κυριος υπαρχουν φορες που μ ερχετε ο jungler περνει τα cs που θελει και το παραταει αντι να το pushαρει στο turret και ερχετε ο αλλος και μ το freezare κοντα sto τυρρετ ε εκει τον κραζεις.γιαυτο θεωρω και το jungle το ποιο δυσκολο ρολο για να κανεις carry αλλα και τον κλτερο γιατι πρεπει να ξερεις πως λειτουργουν ολα τα lane
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχετε μαμηθει να λετε για τους αλλους.Καντε εσεις σε καθε ματς καλο παιχνιδι και αφηστε τους αλλους.Ειδικα σε bronze και silver γινονται 10 λαθη καθε 1 λεπτο.Αν δεν μπορειτε να παρετε κιλλ απο αυτα τα λαθη τοτε καλα κανετε και βρισκεστε εκει. Ανοιξτε ενα θεμα στο φορουμ με ονομα QQ να τελειωνουμε Αντι να βριζετε εδω μεσα,γιατι δεν ανεβαζετε τα ματς σας εδω να δουμε τι κανετε λαθος ? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από SOCRATIS1000 6
Ακραίος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κακοί αυτοί που βρίζουν αλλά χειρότεροι αυτοί που δεν μιλάνε καθόλου.... Reported για refuse to communicate τρώνε ban ή @@?
ssns Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πολλά νεύρα έχεις φίλε μου. Εσύ και ένας χρήστης ακόμα, σε κάθε μα κάθε ποστ "κωλόζωα, μπάσταρδοι, στα @@ μου, να πάνε να γαμηθούνε!". Λυπάμαι, αλλά όταν μιλάμε για κακούς παίκτες και toxic συμπαίκτες που δεν θέλει κανείς στην ομάδα, για άτομα σαν εσένα μιλάμε. Απίστευτα κακή συμπεριφορά και τρόπος σκέψης, μου κάνει εντύπωση πως δεν το βλέπεις. Ο άλλος λίγο πιο πάνω πάλι, γκρινιάζει και πάει να βγει από πάνω, ο καλός παίκτης βλέπεις, γιατί ο Thresh ήταν support και έπαιρνε kills και είχε το θράσος να πει "σταματήστε το abuse γιατί θα πάω afk". Άκου θράσος, ζήτησε να σταματήσουν να τον βρίζουν επειδή πήρε kills. Κανείς δεν τους είπε ότι ks δεν υπάρχει και ότι το kill είναι kill, έχουμε μείνει στο Bronze 4-5, "ks noob, report!". Ένα ατέλειωτο circlejerk έχει καταντήσει αυτό το τόπικ όπου ο κάθε παικταράς μπαίνει και λέει πως έχασε εξαιτίας των "κωλόζωων", σε συνδυασμό με μερικούς πραγματικά toxic παίκτες που δεν καταλαβαίνουν γιατί φάγανε warning ή ban επειδή ρίξανε μερικές χριστοπαναγίες στην μάνα του "γαμημένου nooba feeder" με τους οποίους τους ταίριαξε το matchmaking system. Μια απλη ερωτηση θα σου κανω επειδη αναφερθηκες σε εμενα!!!Η ερωτηση ειναι αυτη: Εχεις παιξει μαζι μου???
Fulgore1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κακοί αυτοί που βρίζουν αλλά χειρότεροι αυτοί που δεν μιλάνε καθόλου.... Reported για refuse to communicate τρώνε ban ή @@?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μια απλη ερωτηση θα σου κανω επειδη αναφερθηκες σε εμενα!!!Η ερωτηση ειναι αυτη: Εχεις παιξει μαζι μου??? Δεν εχει σχεση αν εχει παιξει μαζι σου φιλε.Τα ελο αυτα ειναι χαμηλα ,ειδικα στον east,αν δεν μπορεις να ανεβεις δεν σου φταιει κανενας αλλος παρα ο ευατος σου.ΤΕΛΟΣ.
zisis13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τι γινεται ομως στην περιπτωση που οι αντιπαλοι τιμωρουνε και αυτοι λαθη των συμπαικτων μου???Και ο συμπαικτης μου που κανει λαθη ειναι 1-12 και ταυτοχρονα ακουβαλητος μιας και ειμαι main support? Η λυση που βρηκα στον εαυτο μου ειναι οτι μιας και δεν με ευχαριστει το solo/duo επειδη το εχω μεταφρασει σε lucky/unlucky...Το εχω παρατησει και παιζω ρανκ μονο με ομαδες 5v5.Βαρεθηκα να παιζω εγω σταθερα και να ελπιζω παντα να πεσω με συμπαικτη εστω να νοιωθει.Ξερω οτι αν παιξω πολλα ματς δλδ σπαμαρω ματς οπως κανουν ολοι δεδομενου οτι παιζω καλα θα ανεβω αργα η γρηγορα.Ελα ομως που αυτη η διαδικασια με πειραζει στην υγεια μου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ενα ταμπελακι που θα λεει τι τιερ ειμαι.... Γιαυτο αποφασισα...Νεα σεζον unranked θα βλεπουν οι αλλοι και θα κρινουν το επιπεδο μου στο "γηπεδο" και οχι στο ταμπελακι πρωταθληματος,το οποιο ουκ ολιγοι πληρωσανε ή βαλανε γνωστο τους να τους μπουσταρει...γιατι για μια γ@μημενη ταμπελα ολοι πουλανε και την ψυχη τους. Αυτη η μικρογραφια της κοινωνιας του λολ αναπαριστα μεγαλυτερα κομματια κοινωνιας,οπως πολιτικη,αθληματα οπως ποδοσφαιρο κλπ.Αρα δεν αποτελει εκπληξη που συμβαινει για ενα παιχνιδι. 3
Fulgore1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τι γινεται ομως στην περιπτωση που οι αντιπαλοι τιμωρουνε και αυτοι λαθη των συμπαικτων μου???Και ο συμπαικτης μου που κανει λαθη ειναι 1-12 και ταυτοχρονα ακουβαλητος μιας και ειμαι main support? Η λυση που βρηκα στον εαυτο μου ειναι οτι μιας και δεν με ευχαριστει το solo/duo επειδη το εχω μεταφρασει σε lucky/unlucky...Το εχω παρατησει και παιζω ρανκ μονο με ομαδες 5v5.Βαρεθηκα να παιζω εγω σταθερα και να ελπιζω παντα να πεσω με συμπαικτη εστω να νοιωθει.Ξερω οτι αν παιξω πολλα ματς δλδ σπαμαρω ματς οπως κανουν ολοι δεδομενου οτι παιζω καλα θα ανεβω αργα η γρηγορα.Ελα ομως που αυτη η διαδικασια με πειραζει στην υγεια μου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ενα ταμπελακι που θα λεει τι τιερ ειμαι.... Γιαυτο αποφασισα...Νεα σεζον unranked θα βλεπουν οι αλλοι και θα κρινουν το επιπεδο μου στο "γηπεδο" και οχι στο ταμπελακι πρωταθληματος,το οποιο ουκ ολιγοι πληρωσανε ή βαλανε γνωστο τους να τους μπουσταρει...γιατι για μια γ@μημενη ταμπελα ολοι πουλανε και την ψυχη τους. Αυτη η μικρογραφια της κοινωνιας του λολ αναπαριστα μεγαλυτερα κομματια κοινωνιας,οπως πολιτικη,αθληματα οπως ποδοσφαιρο κλπ.Αρα δεν αποτελει εκπληξη που συμβαινει για ενα παιχνιδι. Κατα καποιο τροπο ναι.ΑΝτιστοιχα βλεπαμε παλια και στο Wow πχ με Raid Progress(Normals/hcs)και αρενες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οι λάθοι,Τα λάθη Απο αυτα που εγραψα αυτο σε πειραξε?το ορθογραφικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις