Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαμε συγκεκριμενα για Silver 5 που ειναι το ''μαξιλαρακι'' που δεν μπορεις να πεσεις σε Bronze 1 μετα(εκτως απο Inactivity νομιζω).

Ο bost7 για Silver 4 μιλαγε. Και ναι απο Silver σε Bronze μονο απο inactivity (28 μερες , και αρχιζει και σου μειωνει LP. Στους 0 πεφτεις div  , ακομα και tier)

@Midi μου εχει τυχει γιαυτο το λεω , και δεν ημουν new στο division. Ηταν η 4 η 5.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλαμε συγκεκριμενα για Silver 5 που ειναι το ''μαξιλαρακι'' που δεν μπορεις να πεσεις σε Bronze 1 μετα(εκτως απο Inactivity νομιζω).

Απο silver 5 δεν πεφτεις δε πα να κανεις και 100 ηττες σερι.

Δημοσ.

Εξαρταται απο το mmr (W/L Ratio). Μπορει να σε ριξει με τη πρωτη , μπορει να σε κρατησει και με 5 σερι ηττες (τα εχω παθει και τα 2)

Εγώ είμαι στον πάτο silver 5 και φοβάμαι να παίξω μπας και με ρίξει. :P  :D 

Νομιζα οτι εννοουσε και για τον OMGA λαθος μου τοτε  :rolleyes: .

Δημοσ.

Γ@μω τα premade bots, τα boosted account και το mmr που βαζει premades gold1 + bronze IV να παιξουν σε silver1 elo. Και ο gold1 να παιζει χειροτερα απο τον bronze premade του, aka boosted. Γενικα, για ποιο λογο αφηνει η riot στα ranked, premades τυπου platinum5 + bronze 15?

Τεσπα, gave up για το κυνηγι του gold πριν τελειωσει η season, 7 ηττες σερι σημερα+demotion στο s2 με σμπαραλιασμενο mmr πλεον (απο το +18 πριν 1 βδομαδα στο +5 σημερα, qqqqq).

Δημοσ.

Το Gold-Bronze σε πείραξε εσένα?

Σε Plat V-Gold I games μου είχα μια φορά Diamond IV premade με την κοπέλα του Bronze IV...

Όσο καλά έπαιξε αυτός τόσο άσχετη ήταν η άλλη...

Uncarriable.

Δημοσ.

Ε ναι, τι δουλεια εχει το bronze μεσα στα plat elo? μλκια που το αφηνει η riot , μια καλη ιδεα θα ηταν τα ranked duo να εχουν μεχρι 4-5 tier διαφορα. Ακομα και bronze iv-v με silver2-1 εχουν τεραστια διαφορα, φανταζομαι τον bronze μεσα στους platinum gold1.... Και απτην αλλη απορω για τους high elo που μπαινουν στη διαδικασια να κανουν premade με εναν bronze iv-v... Για ποιο λογο να το κανουν; Δεν καταλαβαινουν οτι μαλλον θα χασουν;

Δημοσ.

Δεν τους νοιαζει αμα ειναι diamond V ή plat V ... και απλα σου καταστρεφουν τα game! Χτες ειχα εναν Diamond V και δεν φτανει που τρολλαρε κ επαιρνε ολα τα kills απο το ad carry( ήτανε thresh support) .. απειλουσε να παει afk ΑΝ τον κανουμε κ αλλο abuse.. οταν παει κ χωνεται 1v3 κ feedarei. Nothing to do here..

Δημοσ.

Το πιο ωραιο με δαυτους ειναι οταν στο picking λενε κατι αστεια τυπου "enjoy your free elo, enjoy carrying" και καταληγουν να feed-αρουν.

Δημοσ.

Ναι ναι.. αυτο ειναι Old time classic..ή η αλλη μοδα.. ειμαι smurf και καλα account απο west diamond κατι .. let me " role " ... :D και τελικα δεν ειναι καν smurf ξερω γω απλα το λεει για να παρει το "role" !

Δημοσ.

Οne does not simple write it in the chat if he is smurf.Γιατι το γραφουν οτι ειναι smurf?Παιζει εκεινη την στιγμη να με τρωνε αγρια τα @@ μου για το αν ειναι ή οχι!ΚΩΛΟΖΩΟ smurf δεν εισαι παικτης του lcs για να μας τα πριζεις και να περνεις οτι θεση θες..

Δημοσ.

Ρε εγω δε λεω για smurfs. Λεω για τυπους με το κανονικο τους acc, πχ χθες στο game που ανεφερα πιο πανω ηταν o gold1 με τον Bronze IV premade του. Και γραφει ενας στο picking, "gg wp, bronze IV support, enjoy defeat". Και απανταει ο gold1 "enjoy free carrying from me, i am gold1 :)".

Πηρε varus και τελειωσε με 4/10 σκορ ο gold1 ο πολλα βαρυς (και 2/12 o premade του blitz).

Oσον αφορα τα smurfs, μερικες φορες καλα κανουν και το λενε, γιατι αν ειναι οντως smurfs καλο ειναι να μην παιρνουν supp. Καταλαβαινεις απτον τροπο που το λενε αν και τι smurfs ειναι. Αν ας πουμε λεει, smurf account let me top if u wish ή κατι παρεμφερες, συνηθως ειναι smurf. Kαι θα δεχθει να παει και supp αν δεν του κατσει αλλο lane (εχω δει smurf supp shen να κουβαλαει με 22-4 σκορ σε s1 elo και να παιρνει double kills το enemy bot καθε 3λεπτα με tanky build δηλαδη wtf...).
Aλλα αν λεει, i am smurf-top or troll ή κατι αντιστοιχο, υπαρχουν πιθανοτητες αρκετες να ειναι 10χρονο bronze V boost-αρισμενο στο elo που βρσικεται τωρα :D

1385176_727250070636398_2027339355_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οne does not simple write it in the chat if he is smurf.Γιατι το γραφουν οτι ειναι smurf?Παιζει εκεινη την στιγμη να με τρωνε αγρια τα @@ μου για το αν ειναι ή οχι!ΚΩΛΟΖΩΟ smurf δεν εισαι παικτης του lcs για να μας τα πριζεις και να περνεις οτι θεση θες..

Πολλά νεύρα έχεις φίλε μου. Εσύ και ένας χρήστης ακόμα, σε κάθε μα κάθε ποστ "κωλόζωα, μπάσταρδοι, στα @@ μου, να πάνε να γαμηθούνε!". Λυπάμαι, αλλά όταν μιλάμε για κακούς παίκτες και toxic συμπαίκτες που δεν θέλει κανείς στην ομάδα, για άτομα σαν εσένα μιλάμε.

Απίστευτα κακή συμπεριφορά και τρόπος σκέψης, μου κάνει εντύπωση πως δεν το βλέπεις.

Ο άλλος λίγο πιο πάνω πάλι, γκρινιάζει και πάει να βγει από πάνω, ο καλός παίκτης βλέπεις, γιατί ο Thresh ήταν support και έπαιρνε kills και είχε το θράσος να πει "σταματήστε το abuse γιατί θα πάω afk". Άκου θράσος, ζήτησε να σταματήσουν να τον βρίζουν επειδή πήρε kills. Κανείς δεν τους είπε ότι ks δεν υπάρχει και ότι το kill είναι kill, έχουμε μείνει στο Bronze 4-5, "ks noob, report!".

Ένα ατέλειωτο circlejerk έχει καταντήσει αυτό το τόπικ όπου ο κάθε παικταράς μπαίνει και λέει πως έχασε εξαιτίας των "κωλόζωων", σε συνδυασμό με μερικούς πραγματικά toxic παίκτες που δεν καταλαβαίνουν γιατί φάγανε warning ή ban επειδή ρίξανε μερικές χριστοπαναγίες στην μάνα του "γαμημένου nooba feeder" με τους οποίους τους ταίριαξε το matchmaking system.

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...