Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει εξαιρετικό clear time με το fear και το bite, καθαρίζει τη ζούγκλα με full HP και κάνει gank όποτε θέλει, αλλά το initiation του είναι παλιομοδίτικο. Πέρα από flash, ένα dash/blink/evade αρκεί για να μην είναι κίνδυνος.

Επίσης αν είστε Voli jungle ΜΗ βγάζετε Warmogs πρώτο αντικείμενο (ναι πρώτο) σαν ένα πανύβλακα που είχα σήμερα και το έπαιζε και ιστορία.

Δημοσ.

μουφας ειναι ενα καλο lvl 3 gang εχει και καποτε που το περνανε μπρουσε να βουταει lvl 3 στα tower τωρα με το nerf της pasive και τα boost στα tower μουφας ειναι και καλο clear time που εχει δεν ειναι carry jungler να πω καθετε και φαρμαρει

Δημοσ.

μουφας ειναι ενα καλο lvl 3 gang εχει και καποτε που το περνανε μπρουσε να βουταει lvl 3 στα tower τωρα με το nerf της pasive και τα boost στα tower μουφας ειναι και καλο clear time που εχει δεν ειναι carry jungler να πω καθετε και φαρμαρει

+το nerf τις Q 

Δημοσ.

Ειμαι σιλβερ 4  και 0 Lp. εκανα μια ηττα και μετα μια νικη και πηγα 24 lp. αν ξανα χασω, ποσες ηττες θελω ακομα να πεσω σιλβερ 5?

Δημοσ.

Εξαρταται απο το mmr (W/L Ratio). Μπορει να σε ριξει με τη πρωτη , μπορει να σε κρατησει και με 5 σερι ηττες (τα εχω παθει και τα 2)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι στον πάτο silver 5 και φοβάμαι να παίξω μπας και με ρίξει. :P  :D 

Δεν μπορεις να πεσεις κατω απο Silver 5 εκτως νομιζω αν δεν παιξεις καθολου για πχ 1 μηνα.Οσες ηττες και να κανεις Silver 5 θα παραμεινεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι στον πάτο silver 5 και φοβάμαι να παίξω μπας και με ρίξει. :P  :D 

Δωωωωωωστου μωρε να καταλαβει να ουμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρταται απο το mmr (W/L Ratio). Μπορει να σε ριξει με τη πρωτη , μπορει να σε κρατησει και με 5 σερι ηττες (τα εχω παθει και τα 2)

Nα σε κρατησει με 5 σερι ηττες με 0 LP χωρις να εχεις ανεβει μολις στο div, λιγο δυσκολο. Εμενα συνηθως στην 1 ηττα με 0 LP με ριχνει, εκτος αν ειμαι καινουργιος στο div που ουτως η αλλως εχω 0 LP και με κραταει παραπανω.

Ιn other news, στα low elo (gold-silver-bronze) καντε παντοτε ban τον blitz , το 90% ειναι χειροτεροι κι απο nidalee supp και τον παιρνουν για να παρηγορηθουν που θα πανε supp και να παιζουν σε στυλ μαω-ταω aggressive επειδη εχω grab κλπ. Συν οτι late game δεν εχουν ιδεα ουτε για positioning του blitz ουτε για warding, απλα πανε γιουργια για grab μεσα στο μπουγιο. Αποτελεσμα, οχι μονο δεν εχεις supp, οχι μονο δεν ασχολουνται να βαλουν wards, οχι μονο feedaroun, αλλα σπαμαρουν και grabs χωρις να σκεφτονται δινοντας στο πιατο kills/double kills στους αντιπαλους που θα grabaroun.

Δημοσ.

Nα σε κρατησει με 5 σερι ηττες με 0 LP χωρις να εχεις ανεβει μολις στο div, λιγο δυσκολο. Εμενα συνηθως στην 1 ηττα με 0 LP με ριχνει, εκτος αν ειμαι καινουργιος στο div που ουτως η αλλως εχω 0 LP και με κραταει παραπανω.

Ιn other news, στα low elo (gold-silver-bronze) καντε παντοτε ban τον blitz , το 90% ειναι χειροτεροι κι απο nidalee supp και τον παιρνουν για να παρηγορηθουν που θα πανε supp και να παιζουν σε στυλ μαω-ταω aggressive επειδη εχω grab κλπ. Συν οτι late game δεν εχουν ιδεα ουτε για positioning του blitz ουτε για warding, απλα πανε γιουργια για grab μεσα στο μπουγιο. Αποτελεσμα, οχι μονο δεν εχεις supp, οχι μονο δεν ασχολουνται να βαλουν wards, οχι μονο feedaroun, αλλα σπαμαρουν και grabs χωρις να σκεφτονται δινοντας στο πιατο kills/double kills στους αντιπαλους που θα grabaroun.

Μιλαμε συγκεκριμενα για Silver 5 που ειναι το ''μαξιλαρακι'' που δεν μπορεις να πεσεις σε Bronze 1 μετα(εκτως απο Inactivity νομιζω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...