jonakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 οποτε ειμαι πρωτο pick την κανω ban αμεσως.Το χειροτερο σε αυτον τον champ ειναι οτι σκαει damage χωρις να εχει items!Ριχνουν το tower το αντιπαλο bot και ξαφνικα την βλεπω να ερχεται πανω μου λες και εχει homeguards.oh shiiiiiiiiit
Alchemist` Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Insta-lock jinx για solo top το last pick μας... Oh boy... -.-"
stergem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 από gold 5 με το πρώτο πρόμο με πέταξε gold 3 και δεν είναι ούτε εβδομάδα που ανέβηκα gold.. gg είμαι σαν boostαρισμένος??? http://www.lolking.net/summoner/eune/27476582#profile
Dennisbest Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παίζει κανείς NA που να θέλει skin lee sin ;
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Παραιτούμαι για το season 3, τέλος... Βλεπω και οι 2 ομαδες το SightStone δεν το γνωριζουν,ο Ezreal 38λεπτα ακομα με το Manamune εμεινε, Xin Zhao Jungler χωρις Jungle Item,Ad sion top που δεν ηξερε τι item να βγαλει με Exhaust,και ενα φοβερο Health Pot στην Leona που ειναι πολυ χρησιμο σε 38λεπτα game.
nrkmaiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 2 aegis locket Μια annie ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΟΜΩΣ!!!!! WELCOME TO SILVER BITCHES!!!
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 2 aegis locket Μια annie ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΟΜΩΣ!!!!! WELCOME TO SILVER BITCHES!!! Καλα αυτο ειναι το λιγοτερο που σε σχεση με τα αλλα μη σου πω οτι δεν ειναι και κακο μιας και μιλαμε για Silver πανω απο ολα. Α τωρα ειδα και το ονομα της Caitlyn +1.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Επειδη ποτε δεν το εχω δοκιμασει ως τωρα , noobo-ερωτηση: 1 sighstone δινει μεχρι 2 wards την ιδια στιγμη. Αν καποιος απτην ομαδα παρει ενα ακομη sighstone, στο map θα μπαινουν 4 wards πλεον, ή παλι 2?
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Επειδη ποτε δεν το εχω δοκιμασει ως τωρα , noobo-ερωτηση: 1 sighstone δινει μεχρι 2 wards την ιδια στιγμη. Αν καποιος απτην ομαδα παρει ενα ακομη sighstone, στο map θα μπαινουν 4 wards πλεον, ή παλι 2? Το μπλε Sitestone σου δεινει την δυνατοτητα να βαλεις 2 ward ταυτοχρονα στο map.Το κοκκινο 3. Και φυσικα τα ward του SightStone ειναι ξεχωριστα για το καθε ατομο που εχει αγορασει το αντικειμενο αυτο.πχ σε ενα team Lee sin και Leona με 1 κοκκινο Sightstong ο καθενας, max 6 ward ταυτοχρονα στο χαρτη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για το μπλε λεω, ruby φτιαχνει μονο το supp. Σκεφτομαι μηπως ειναι worth ενα μπλε για εναν snowballed mid/top-laner απο το mid game κι επειτα. Διοτι με 2 sightstones στο ιδιο team σε silver div εχεις map control και κατ'επεκταση παιρνεις παιχνιδια. Aλλα αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στα 1000g συνεπως δεν αξιζει παραπανω απο τυπικα wards.
Manos112 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εγω τι να κανω μετα?Πειτε μου Έχουν silver 4 την shyvana όμως...
nasos o psaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για το μπλε λεω, ruby φτιαχνει μονο το supp. Σκεφτομαι μηπως ειναι worth ενα μπλε για εναν snowballed mid/top-laner απο το mid game κι επειτα. Διοτι με 2 sightstones στο ιδιο team σε silver div εχεις map control και κατ'επεκταση παιρνεις παιχνιδια. Aλλα αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στα 1000g συνεπως δεν αξιζει παραπανω απο τυπικα wards. μπορεις να εχεις δυο αλλα δεν αξιζει περα του support μονο στο lee jungler αμα αξιζει αλλα και παλι οχι σε low elo που θες να κανεις snowball
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 μπορεις να εχεις δυο αλλα δεν αξιζει περα του support Αυτο. Ειδικα και για Silver που ειπε ο παραπανω δεν παιζουν καν Support,ποσο μαλλον να δεις και 2 SightStone. 2 περιπτωσεις που ειναι ενδιαφερον η Sightstone ειναι για Lee Sin,Jax Jungler(πιο πολυ για Lee Sin),και εχω δει και Shen Top Sightstone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις