Antonis3d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πήγα κι εγώ gold , σήμερα έπαιξα 4-5 game τα κερδισα ολα και στα promotion series κερδισα 1 μετα εχασα 1 και κερδισα το 3ο, με ανεβασε κατευθειαν στο gold 3 απο gold 5. Καλη φαση, αμα με παει gold 1 μετα απο gold 3 θα ειμαι χαρουμενος. Antonis3d
3leven Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αναρωτιέμαι εάν άτομα με ελληνικό client θα έπρεπε να επιτρέπονται πάνω από Silver V Ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το σχολιαζε Εκανα φορματ προχτες και οπως το περασα απο το backup μπηκε στα ελληνικα , και επειδη στο πατρικο μου εχω ενα internet πιο αργο πεθαινεις , καθε φορα που logαρω δεν εχω το κουραγιο να περιμενω Δε τα μπορω , ακομα και τις ταινιες με αγγλικους subs τις βλεπω. (Και ναι εχει διαφορα για να προλαβω τυχον κακοπροαιρετους) dont like το warmogs που εχεις στο νασο. Heart η Omens ισως ηταν καλυτερο αλλα δε ξερω πως πηγε το παιχνιδι. Ασε που φαινεται uncarrieable απο χιλιομετρα....................... Εχεις ενα δικιο το omens θα ηταν καλυτερη επιλογη οφειλω να παραδεχτω.
ssns Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Mπηκα ενα game με jax και στην αρχη lagaρε ο client και δεν περιμενα 1-2 λεπτα να μπω στο game μεχρι που το πηρα πρεφα!Μπαινω με αντιπαλο rene platinum v.Με ξεπατωσε μιας και ηταν 2lvl μπροστα συνεχεια!Εν τελη καταφερα πηρα μερικα kills ντυθηκα και μπορεσα να ξανα μπω στο game.Η ομαδα μας ειχε: jinx,corki,taric,fiddle και εγω jax και οι αλλοι: rene,kassa,ww,vayne,lulu.Στο τελος εχασαν και ο rene τα εβαλε μαζι μου στο chat οτι ειμαι noob κτλ και κερδισα!!Νταααααξ τι να κανω εγω αν ο αλλος ειναι buthurt!!
3leven Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Mπηκα ενα game με jax και στην αρχη lagaρε ο client και δεν περιμενα 1-2 λεπτα να μπω στο game μεχρι που το πηρα πρεφα!Μπαινω με αντιπαλο rene platinum v.Με ξεπατωσε μιας και ηταν 2lvl μπροστα συνεχεια!Εν τελη καταφερα πηρα μερικα kills ντυθηκα και μπορεσα να ξανα μπω στο game.Η ομαδα μας ειχε: jinx,corki,taric,fiddle και εγω jax και οι αλλοι: rene,kassa,ww,vayne,lulu.Στο τελος εχασαν και ο rene τα εβαλε μαζι μου στο chat οτι ειμαι noob κτλ και κερδισα!!Νταααααξ τι να κανω εγω αν ο αλλος ειναι buthurt!! QQ? Cry me a river?
ssns Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 QQ? Cry me a river? Αααααανετα!!!!!!! in other news...ενας τυπας εν ονοματι cocococco με κανει add in game και δεν ηξερα ποιος ειναι και του γραφω: who are you? και μ κανει: who ever i want και αντε γεια!!! και με εκανε delete...just wtf!!!
Jimys2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 btw δεν ημουν premade με τον alchemist, αλλες περιπτωσεις τυχαν σε αυτον, αλλες σε εμενα Εγω να εχω κανει 17/8/2 σε ενα game, ο jungler τους να με κανει camp απτην αρχη (ολα τα αλλα lanes παιζαν χωρις απειλη jungler δηλαδη) και για λογο ακατανοητο ολοι τους οχι απλως χανανε, αλλα feedaρανε και ειχαν προβλημα μαζι μου που δεν πηγαινα απτο top --> bot να τους κανω babysit τα 4 (oι δικοι μου)vs 3 fight που χανανε. Highlight απο αυτο το Game καποιος brand ονοματι "stathis vzs" που τελειωσε το παιχνιδι με 2/13 σκορ (και για την αντιπαλη ahri να μην μιλησω με ποσο τελειωσε μετα απο τετοιο feed-αρισμα). Στο αλλο ειχαμε bot miss fortune+vayne, gg wp εξ'αρχης θα μου πεις, αλλα παροτι το παιζαμε καλα και το ειχαμε, αρχισε η mf προς το late game να κοβει βολτες στο jungle και να φαρμαρει με αποτελεσμα να μενουμε συνεχως 4vs5 στα tf αφου παντα την βρισκαν και την φυτευανε (να πω οτι εχει και κανα escape skill, παει στο διαολο, αλλα οχι επρεπε να φαρμαρει jungle στο 40min). E στο τελος πηγε και afk και μια χαρα, αλλο ενα throwed game χωρις λογο -24LP στο s1 και το gold το βλεπουμε με το κυαλι παλι. Για τον premade τουμπανιαρη junglerα δεν ειπες τιποτα ομως...εγω φταιω που σε παιζω 1
Gongor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Guys , κάναμε ένα ωραίο play εχθές τ βραδάκι με τ duo μ στ diamond και θέλουμε να τ ανεβάσουμε στ youtube / reddit αλλά από ότι φαίνεται το αρχείο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα - crasharei στο 50% τ loading ! Μπορεί να τ τεστάρει και κάποιος άλλος ; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
andreapaog328 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αααααανετα!!!!!!! in other news...ενας τυπας εν ονοματι cocococco με κανει add in game και δεν ηξερα ποιος ειναι και του γραφω: who are you? και μ κανει: who ever i want και αντε γεια!!! και με εκανε delete...just wtf!!! χαχαχα πριν απο 2-3 μερες κανουμε carry ενα game μαζι με εναν αλλο ελληνα φαση απο 20 kill ο καθενας. τον κανω add στο τέλος του game μπας και παιζαμε κανα άλλο...πετάγεται chat..."τι θές?" και με σβήνει άλλος ενας επικος ελληνας vayne που τον επαιζα support με lux. εγω τελειωσα με 3/3 και αυτος με 0/4 και μεβριζε στο τελος, μπρονζά κλπ
Daemonos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το έχω πει άπειρες φορές, οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι Flamers και Trollers! ξέρετε τι λένε πλέον οι ξένοι? "Hope i will not play with Greeks"... Χειρότεροι και από τους Πολωνούς γίναμε. Πήγα σε ένα Net Cafe χθες να κάνω κάτι εκτυπώσεις και ήταν γεμάτο 10-12 χρονα που παίζαν LoL... δεν μπαίνω στον κόπο να περιγράψω τι είδα, καταλαβαίνετε πιστεύω... Και πλέον δεν λέω ότι είμαι Έλληνας απλά.... Επί του θέματος, δεν κάνω ποτέ add άτομα που δεν ξέρω, μου έχει τύχει να μου στείλουν πολλοί και λόγο ονόματος ίσως όμως κάνω reject, ποτέ δεν ξέρεις τι είναι πίσω από ένα άγνωστο radom add request... Η νέα Champ φαίνεται πολύ καλή παντός, την έπαιξε κανείς? 1
nasos o psaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εχει aoe critical στο q της με τα aa πως την κοβεις
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το έχω πει άπειρες φορές, οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι Flamers και Trollers! ξέρετε τι λένε πλέον οι ξένοι? "Hope i will not play with Greeks"... Χειρότεροι και από τους Πολωνούς γίναμε. Πήγα σε ένα Net Cafe χθες να κάνω κάτι εκτυπώσεις και ήταν γεμάτο 10-12 χρονα που παίζαν LoL... δεν μπαίνω στον κόπο να περιγράψω τι είδα, καταλαβαίνετε πιστεύω... Και πλέον δεν λέω ότι είμαι Έλληνας απλά.... Επί του θέματος, δεν κάνω ποτέ add άτομα που δεν ξέρω, μου έχει τύχει να μου στείλουν πολλοί και λόγο ονόματος ίσως όμως κάνω reject, ποτέ δεν ξέρεις τι είναι πίσω από ένα άγνωστο radom add request... Η νέα Champ φαίνεται πολύ καλή παντός, την έπαιξε κανείς? Μοδα ειναι θα περασει .
jonakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 επαιξα χθες με αντιπαλο jinx και και μαντεψτε τι support ειχα...τον ρολογα τον zilean.ειμουνα 0-1 καθως ειχαμε φαει gank 3 φορες και αυτος βολταρε στην ζουγκλα μας με το ρολοι στην πλατη.Και απο πανω με εβριζε.Εν τελει ο zed στο mid ηταν καλος και σε ενα τελευταιο fight κανουμε μαζι καποια Plays καθαριζω 3 ατομα και μετα μαντεψτε τι λεει ο zilean:u are good adc man! ενω με το που ειμουνα 0-1 ελεγε noob adc...Πραγματικα τι να πω..το silver ακομη με ξαφνιαζει..
nrkmaiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 το αναγνωρισε ομως σπανιοοοοοοοο. Jinx op nerfs coming 1
sistah Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ετσι οπως την ειχα δει στο PBE, δεν περιμενα να την κανουν release χωρις καποια nerfs πρωτα.Μου εκανε πολυ εντυπωση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ban jinx παντου και παντα. Διοτι υπαρχει ενας κανονας απαραβατος που λεει οτι αν την παρει αντιπαλος θα μας/σας σκισει γιατι ειναι op champ, ενω αν την παρει δικος μας/σας θα feed-αρει γιατι ακομα την μαθαινει :D Περα απτην πλακα χθες την ειχα στο team μου σε 1 game και αντιπαλη σε ενα αλλο. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ή οντως ετσι ειναι σαν champ, αλλα εχει μεγαλο potential για το mid-late game. Aκομα κι αν μεινει αρκετα πισω στο ξεκινημα απο το αντιπαλο bot, μπορει να κανει comeback. Eιδικα στο ενα game ηταν outplayed/outfarmed στο lane της και στα tf απτο πουθενα επαιρνε triple kills. Μπορει συγκυρια, μπορει οχι, δεν εχω ιδεα ακομη, μεχρι να την δω σε καποια streams/videos κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις