Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα τους δινεις δυο συνεχομενα games στο πιατο, να τους τα κουβαλας και να τους σερνεις απτη μυτη προς το win και να μην γουσταρουν να τα κερδισουν.

ΠΟΤΕ gold :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

3/3 loss simera:

1) 0-4 orianna στο mid vs fizz, rage quit στο 12min (ζήτησε να μην γίνει ban ο fizz για να τον κάνει counter με ori)

2) 0-5 το adc μας, 0-5 το top μας, 0-3 o jungler μας.

3) last game το κερδίζουμε και αργούναι τόσο πολύ τα ζώα που κάνει full build και το άλλο team. 2 έλληνες φυσικά μέσα, οπότε το ξέρεις ότι είναι χαμένο εξ αρχής. Μένουνε και οι 2 ομάδες μόνο με inhi και nexus και λέει ένας επικός με shejuani "focus objectives" και μόλις έκανε spawn έτρεχε στο enemy nexus περνώντας και τα creeps για να πάρει win...

Πήραμε λοιπόν και σήμερα τον καρκίνο... Αίντε QQ μας...

Δημοσ.

btw δεν ημουν premade με τον alchemist, αλλες περιπτωσεις τυχαν σε αυτον, αλλες σε εμενα :devil:

Εγω να εχω κανει 17/8/2 σε ενα game, ο jungler τους να με κανει camp απτην αρχη (ολα τα αλλα lanes παιζαν χωρις απειλη jungler δηλαδη) και για λογο ακατανοητο ολοι τους οχι απλως χανανε, αλλα feedaρανε και ειχαν προβλημα μαζι μου που δεν πηγαινα απτο top --> bot να τους κανω babysit τα 4 (oι δικοι μου)vs 3 fight που χανανε. Highlight απο αυτο το Game καποιος brand ονοματι "stathis vzs" που τελειωσε το παιχνιδι με 2/13 σκορ (και για την αντιπαλη ahri να μην μιλησω με ποσο τελειωσε μετα απο τετοιο feed-αρισμα).

Στο αλλο ειχαμε bot miss fortune+vayne, gg wp εξ'αρχης θα μου πεις, αλλα παροτι το παιζαμε καλα και το ειχαμε, αρχισε η mf προς το late game να κοβει βολτες στο jungle και να φαρμαρει με αποτελεσμα  να μενουμε συνεχως 4vs5 στα tf αφου παντα την βρισκαν και την φυτευανε (να πω οτι εχει και κανα escape skill, παει στο διαολο, αλλα οχι επρεπε να φαρμαρει jungle στο 40min). E στο τελος πηγε και afk και μια χαρα, αλλο ενα throwed game χωρις λογο -24LP στο s1 και το gold το βλεπουμε με το κυαλι παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ οικογενειακές ιστορίες έγινε το thread! 

(όχι ότι έχεις άδικο αλλά) Αφήνεται στα χέρια σας λοιπόν... next topic plz...

Επεξ/σία από Alchemist`
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(όχι ότι έχεις άδικο αλλά) Αφήνεται στα χέρια σας λοιπόν... next topic plz...

μην με παρεξηγήσεις γι αυτό που έγραψα, δεν ήταν προσωπική επίθεση προς εσένα που έγραψες για ένα game σου, απλά διαβάζω συνέχεια τέτοια ποστ και καταντάει κουραστικό κατά την άποψη μου. Δεν έχω δει μια φορά, έναν να μπει και να γράψει ένα τέτοιο ποστ που να εκθειάζει τους συμπαίκτες του ή να χαντακώνει τον εαυτό του! Γενικά επικρατεί η νοοτροπία ότι σχεδόν πάντα φταίνε οι άλλοι. Πολύ λίγους έχω δει να κάθονται να γράφουν τα παιχνίδια τους και να αναλύουν τις κακές και καλές τους στιγμές αντίστοιχα, ψάχνοντας τρόπο βελτίωσης! 

Επεξ/σία από p_under
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω δει μια φορά, έναν να μπει και να γράψει ένα τέτοιο ποστ που να εκθειάζει τους συμπαίκτες του ή να χαντακώνει τον εαυτό του!

Δεν τα διάβασες όλα τότε

γιατί φτιάξανε το bug οι μαλάκες τις riot..... ένα καλό πράγμα κάνανε (το 5v5 same champ) καταλάθος και το διορθώσανε....

Θα το ξαναβγάλουνε πριν το τέλος της χρονιάς

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3930550

Δημοσ.

Kανω σημερα ενα πολυ ευκολο σερι 7/0 και λεω ωραια φυγαμε απο το καρκινο.. Με εχει πλακωσει στα +5 και ημουν 93.. Λεω δε πειραζει 2 wins και παμε Silver Promo :D
Κερδιζω το επομενο , κερδιζω και το μεθεπομενο! +3 +2 -_-
Λεω αντε να κανω ενα match history 10/0 Wins και να παω promo.. 
Πιστευω ολοι φανταζεστε το plot twist:

Ο συγκεκριμενος Ryze εχασε απο Kata με 4/7 Ranked και 100 Normal Wins.
Για τον fiddle ουτε λογος..
Επρεπε να το ειχα καταλαβει οταν ειδα Jinx..
ac8snm.png

Δημοσ.

Ειναι απο τα θεικα bronze games που οταν εγραφα οτι δεν κουβαλιουνται με τιποτα μου λεγανε ¨ ε τοτε εκει αξιζεις να βρισκεσαι ¨.

Αν δεν εισαι diamond-plat smurf, θελει αρκετη υπομονη αυτο το div, ειναι απιστευτος καρκινος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αναρωτιέμαι εάν άτομα με ελληνικό client θα έπρεπε να επιτρέπονται πάνω από Silver V :P

• Like 3
Δημοσ.

Kανω σημερα ενα πολυ ευκολο σερι 7/0 και λεω ωραια φυγαμε απο το καρκινο.. Με εχει πλακωσει στα +5 και ημουν 93.. Λεω δε πειραζει 2 wins και παμε Silver Promo :D

Κερδιζω το επομενο , κερδιζω και το μεθεπομενο! +3 +2 -_-

Λεω αντε να κανω ενα match history 10/0 Wins και να παω promo.. 

Πιστευω ολοι φανταζεστε το plot twist:

Ο συγκεκριμενος Ryze εχασε απο Kata με 4/7 Ranked και 100 Normal Wins.

Για τον fiddle ουτε λογος..

Επρεπε να το ειχα καταλαβει οταν ειδα Jinx..

ac8snm.png

dont like το warmogs που  εχεις στο νασο. Heart η Omens ισως ηταν καλυτερο αλλα δε ξερω πως πηγε το παιχνιδι. Ασε που φαινεται uncarrieable απο χιλιομετρα.......................

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...