Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αμα παω καποιον gold θα μ δωσει 30 lvl account η τουλαχιστον να ανεβασει το smurf που εχω

To smurf σου τι div ειναι + win/defeat ratio εχει?

*Δε θελω να με πας gold αλλα να παιξω κανα bronze acc για μερικα games χωρις φοβο και παθος κυριως για να δω αν μετα απο τοσα solo queue σε ολο το silver div ειμαι σε θεση να ψευτοκουβαλησω bronze games ή οχι.

(θεωρω πως οχι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Custom up στον East 

Game name : Insomnia 

Pass : Insomnia

Aram 5v5 με ιδιους champs , εκτος αν συμφωνησουμε σε 5v5 στο rift

Περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι να ειμαστε αρκετοι ωστε να παιξουμε

θελω ενα καλο duo...Πραγματικα καλο ομως...να ξερει πως λειτουργει αυτο το παιχνιδι και να ξερει καλα τους champs που παιζει...

Ειμαι silver 1.

Ας πω και το δικο μου qq.

Σημερινο game με vayne.Εχω nida support(2-13 τελικο σκορ της) εναν warwick jungler malza mid και shyvana top.Ξεκιναει το game ολα καλα και ο jungler μας να κανει focus λεονα.Να εχει τα εξης items:bersek greeves,wits end,botrk.Του λεω παρε sunfire,spirit of the ancient golem και μου λεει δεν ειμαι τανκ.Εν τελει η Nida να feedarei τα κερατα της χωρις λογο να με αφηνει μονο στο laning phase.Εγω να κανω σε καποια φαση quadra 1v4 λογω του οτι ο malza τους ειχε χαμηλωσει αρκετα το hp.Περνω 4 honorable opponent και μενω στο κλαμα.Aυτα :D

http://www.youtube.com/watch?v=qca3kh-1pV8

Δικό μου :)

Δέχομαι σχόλια  B)

gg wp u are almost as good as me(scumbag)

Περα απο την πλακα πολυ καλα mechanics!Ευγε μαθητη monk

gg wp u are almost as good as me(scumbag)

Περα απο την πλακα πολυ καλα mechanics!Ευγε μαθητη monk

παντως παρολο που στο video μπορει να φενεται σαν skill εχω την εντυπωση οτι στην πραξη το flag combo του Jarvan ψιλο στην τυχη σου εκατσε και το απεφυγες,μιας και το flash το εκανες πριν καν πεταξει την σημαια,αλλα οπως και να χει gg wp. :-)

παντως παρολο που στο video μπορει να φενεται σαν skill εχω την εντυπωση οτι στην πραξη το flag combo του Jarvan ψιλο στην τυχη σου εκατσε και το απεφυγες,μιας και το flash το εκανες πριν καν πεταξει την σημαια,αλλα οπως και να χει gg wp. :-)

Επειδή μου τυχαίνει σχεδόν πάντα ένας jarvan αντίπαλος, είτε Jungler είτε top έχω μάθει αρκετά καλά τα cooldowns του για το combo e-q του. Εκείνη την στιγμή το απέφυγα τυχαία αλλά ήξερα ότι είχε σχεδόν έτοιμο το combo  και ήμουν έτοιμος για το outplay :D

Dnt, song name?

Ένα random που μου πρότεινε το youtube έβαλα. Xtra Electric Beat - Duran Y Garcia λέγεται

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...