MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 αμα παω καποιον gold θα μ δωσει 30 lvl account η τουλαχιστον να ανεβασει το smurf που εχω To smurf σου τι div ειναι + win/defeat ratio εχει? *Δε θελω να με πας gold αλλα να παιξω κανα bronze acc για μερικα games χωρις φοβο και παθος κυριως για να δω αν μετα απο τοσα solo queue σε ολο το silver div ειμαι σε θεση να ψευτοκουβαλησω bronze games ή οχι. (θεωρω πως οχι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το smurf ειναι 12 lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το smurf ειναι 12 lvl Α, ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Hmmm... Looks like an instabuy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 φαίνεται πραγματικά απίστευτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 φαίνεται πραγματικά απίστευτη.. Brace yourselves... Jinx refunds are coming... Υ.Γ.: Ποιός επικός τύπος έχει το όνομα "To kako kouneli" στο group chat? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Custom up στον East Game name : Insomnia Pass : Insomnia Aram 5v5 με ιδιους champs , εκτος αν συμφωνησουμε σε 5v5 στο rift Περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι να ειμαστε αρκετοι ωστε να παιξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παλι δε προλαβα.. Γεμισε.. Next time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 θελω ενα καλο duo...Πραγματικα καλο ομως...να ξερει πως λειτουργει αυτο το παιχνιδι και να ξερει καλα τους champs που παιζει...Ειμαι silver 1.Ας πω και το δικο μου qq.Σημερινο game με vayne.Εχω nida support(2-13 τελικο σκορ της) εναν warwick jungler malza mid και shyvana top.Ξεκιναει το game ολα καλα και ο jungler μας να κανει focus λεονα.Να εχει τα εξης items:bersek greeves,wits end,botrk.Του λεω παρε sunfire,spirit of the ancient golem και μου λεει δεν ειμαι τανκ.Εν τελει η Nida να feedarei τα κερατα της χωρις λογο να με αφηνει μονο στο laning phase.Εγω να κανω σε καποια φαση quadra 1v4 λογω του οτι ο malza τους ειχε χαμηλωσει αρκετα το hp.Περνω 4 honorable opponent και μενω στο κλαμα.Aυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qca3kh-1pV8 Δικό μου Δέχομαι σχόλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qca3kh-1pV8 Δικό μου Δέχομαι σχόλια gg wp u are almost as good as me(scumbag) Περα απο την πλακα πολυ καλα mechanics!Ευγε μαθητη monk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 gg wp u are almost as good as me(scumbag) Περα απο την πλακα πολυ καλα mechanics!Ευγε μαθητη monk παντως παρολο που στο video μπορει να φενεται σαν skill εχω την εντυπωση οτι στην πραξη το flag combo του Jarvan ψιλο στην τυχη σου εκατσε και το απεφυγες,μιας και το flash το εκανες πριν καν πεταξει την σημαια,αλλα οπως και να χει gg wp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Dnt, song name? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 παντως παρολο που στο video μπορει να φενεται σαν skill εχω την εντυπωση οτι στην πραξη το flag combo του Jarvan ψιλο στην τυχη σου εκατσε και το απεφυγες,μιας και το flash το εκανες πριν καν πεταξει την σημαια,αλλα οπως και να χει gg wp. Επειδή μου τυχαίνει σχεδόν πάντα ένας jarvan αντίπαλος, είτε Jungler είτε top έχω μάθει αρκετά καλά τα cooldowns του για το combo e-q του. Εκείνη την στιγμή το απέφυγα τυχαία αλλά ήξερα ότι είχε σχεδόν έτοιμο το combo και ήμουν έτοιμος για το outplay Dnt, song name? Ένα random που μου πρότεινε το youtube έβαλα. Xtra Electric Beat - Duran Y Garcia λέγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος αλλά ανέβασε το σε καλύτερη ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις