Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν ηρεμώ καθόλου... (όχι ότι έχω τίποτα με το παιδί, rl φίλος μου είναι αλλα: ) Συγκρίνετέ μου τα MMR/ratio/lks ή ότι θέλετε: O παίκτης που είχε πολύ ανώτερο MMR από το s2: http://www.lolking.net/search?name=tzonias O μαλάκας που πρέπει να παίξει όλα τα παιχνίδια για να πάει s1: http://www.lolking.net/search?name=desolatorXT Εχει σιγουρα καλυτερο MMR απο σενα , ειναι με λιγοτερα παιχνιδια με σεβαστο win/lose ratio για τοσα games Τωρα αν ειναι ειναι αρκετο για division jump μονο το system το κρινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχει σιγουρα καλυτερο MMR απο σενα , ειναι με λιγοτερα παιχνιδια με σεβαστο win/lose ratio για τοσα games Τωρα αν ειναι ειναι αρκετο για division jump μονο το system το κρινει Βρε δεν διαφωνώ για το MMR αλλά να φύγει από division με +9winds στα 120 match? Too much for me... και να πώ ότι πέρασε από το s3 μόνο με νίκες? noope... Υ.Γ. Αυτά τα placement matches μας στοιχειώνουν ακόμη αδερφέ... Με τόσα games χαμένα στα bronze 2 και 1 λογικό να έχω χάλια ratio... Φάγαμε στη μάπα όλη την σαπίλα του bronze για 3-4 άτυχα game στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Θα κρατησω την παραγραφο για τους Ελληνες απο αυτο : "Είναι κάπως θλιβερό να βλέπεις οτι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει ταλέντο. Σε κάθε θέση με το ζόρι να βρείς 1-2 άτομα που αξίζουν αναφοράς και ακόμα και εκεί όσο ταλέντο και να έχεις αν δεν είσαι συμπεριφορικά καλός παίκτης, δε θα δείς προκοπή. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Έλληνες είναι να ρίξουν μια ματιά στον καθρέφτη μήπως και βελτιωθούν. Ήτανε όνειρο μου να φτάσω στο LCS με μία ομάδα 5 ελλήνων πακτών αλλα δυστυχώς κάθε προσπάθεια κατέληξε άκαρπη. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις. Παίζουν τόσο πολλές ώρες αλλα το 95% απο αυτούς είναι unskilled". Παρόλα αυτά είναι περήφανος που εκροσωπεί την Ελλάδα, κάτι που το δηλώνει και στον τίτλο του thread (greek flag bearer) Και το αναφερω κυριως για ολα τα προηγουμενα post που εχουν κανει καποιοι εδω ειτε σε Ranked(Bronze/Silver)ειτε σε normal με ατομα που μπαινουν για να troll αρουν. Ε βασικά αυτά είναι υπεροπτικές μαλακίες και δεν το λέω επειδή θίχτηκα ή κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν πιστεύεις στους άλλους τότε είσαι φτιαγμένος για soloQ. Κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι d1 >90pts/challenger θα μπορούσαν να γίνουν επαγγελματίες εάν βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον και δέσουν με τους συμπαίκτες τους. Αυτά τα λέει γιατί έτσι ενισχύει το επιχείρημα ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας adc ή ό,τι νομίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Άσχετο, για το MMR calculator εδώ ποιά η γνώμη σας? Το έχει χρησιμοποιείσει κανείς? http://op.gg/mmr/region=EUNE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ειναι εντελως inaccurate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μην το χέσουμε και τελείως το θέμα... Καμία σχέση το να παίζω και να λειτουργώ σε pro επίπεδο μέσα σε μία ομάδα ατόμων από το να παίζω solo que. Προφανώς και θεωρώ καλύτερο τον οποιονδήποτε ψ παίκτη που έπαιζε στα lcs μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (δηλαδή την συμμετοχή του forgiven σε κάποια pro team) To "ατομικά" το έβαλα γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Κατα τα άλλα δεν κέρδισε το inspot της γειτονιάς του. Πήγε #1 challenger euw και με φυσιολογικό αριθμό παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει οτι έχει περάσει απο όποιον έχει ο οποιοσδήποτε εικονισμα στο σπίτι και τον έχει στομπάρει. Ενδεικτικά απο τα τελευταία 10 παιχνίδια έχει κερδίσει πειστικά wickd/tabzz/svenskeren/candypanda και afaic σε soloq τους πάει όλους εμπλοκή. Το ατομικό/μηχανικό skill λοιπόν είναι δεδομένα μεγαλύτερο. Τώρα το αν και πώς θα ταιριάξει σε μία ομάδα είναι άλλου παπα ευαγγέλιο αλλα έχει όλα τα φόντα για να λάμψει και σε team. Δε μπορείς να πείς οτι ο yellowpete ας πούμε είναι καλύτερος παίκτης. Αν έχεις παρακολουθήσει και τους δύο είναι η μερα με τη νύχτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Nα τελειωνεις παιχνιδι με 23-7-14 και quadra στο τελευταιο tf και 5-6 triple kills απο το 10ο min κι επειτα (γενικως να εχεις ΚΑΡΑκουβαλησει ενα παιχνιδι που ηταν 50-50) και το premade bot της ομαδας σου (που και οι 2 τους εχουν αρνητικο σκορ και εχουν κωλοfeed-αρει την evelynn τους και γενικως κανανε ΤΙΣ μλκιες κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου) να ζητανε (και να με κανουν) report for assisting enemy team επειδη καπου στο mid game δεν καταφερα να κλεψω ενα baron και πεθανα. Το τρολινγκ εχει περασει σε αλλα επιπεδα. Άσχετο, για το MMR calculator εδώ ποιά η γνώμη σας? Το έχει χρησιμοποιείσει κανείς? http://op.gg/mmr/region=EUNE Το τσεκαρω συχνα πυκνα, μλκιες λεει Εγω με 300/280 και μου λεει οτι belonging to your division και ενας φιλος με 305/300 του ελεγε congrats you are beyond your division. Και ημασταν και οι δυο στο ιδιο div. Γενικα με το mmr δεν βγαζω καθολου ακρη τελευταια. ΕΙμαι s1, μου δινει 9-12 LP ανα νικη. Κανω 5 σερι ηττες (χαλαει το mmr κι αλλο), κανω μια νικη και παιρνω 21LP ξαφνικα. Στη 2η συνεχομενη νικη μου δινει παλι τρελο νουμερο για 1 tier-->18LP. Και στην τριτη συνεχομενη νικη επιστροφη στα παλια καλα 11LP. Δηλαδη, το τελευταιο 4ημερο παρατηρω οτι οσο χανω παιρνω παραπανω LP στην νικη που θα κανω, κι οσο κερδιζω παιρνω λιγοτερα LP μετα απο καθε συνεχομενη νικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μερικοι δε νιωθουν απλα. Παρομοιο σκηνικο με τον μιντι απο πανω.Ranked με gp(critplank) top σκαω ενα q - critical στο αντιπαλο adc και του κοβω καπου στα 700 hp και πεταγεται η τσουτσου το δικο μ adc και λεει report gp ksing .......Φυσικα μετα καναμε baron και fight 4vs5 αφου το adc το αντιπαλο ηταν νεκρο και πηραμε το παιχνιδι αλλα κατα τα αλλα ρεπορτ gp !!!!! i feel you midi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Να και το Champion Spotlight για την Jinx http://eune.leagueoflegends.com/node/7294 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Απλα OP root,fear,Φοβερη ulty ,εξαιρετικη passive ,τρομακτικη Q.GG wp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Yup Solo Queue terror. Τελικά το είχα παρεξηγήσει το ms. Το passive είναι ΠΟΛΥ καλό. Btw τί fear? Δεν έχει fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Σε καμια ωριτσα , θα παιξει customaki σαν και χθες , οποιος εχει ορεξη μπαινει Απλα να ειστε στο chat ( Insomniagr ) για να ριξω τα invites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Btw τί fear? Δεν έχει fear Μήπως εννοεί EINAI fear? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 αμα παω καποιον gold θα μ δωσει 30 lvl account η τουλαχιστον να ανεβασει το smurf που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις